10 fyre, du bør aldrig dato

Generelt bør du velkommen til at date nogen. Så længe det er konsensussøgende. Alligevel er der en dating ikke liste fortæller dig hvem du bør og ikke bør dato.

10 fyre, du bør aldrig dato

Ingen siger, at du skal leve af disse regler. Det er i virkeligheden det modsatte. Regler er til for at blive brudt. Men det er interessant at høre en dating rådgivning hver så ofte, fordi det kan spare dig for et par tårevædede ture til toilettet.

Ved udarbejdelsen af ​​denne liste, det vigtigste udvælgelseskriterium, når du vælger blandt de hundredvis af fyrene ville jeg ikke anbefale dig, var sandsynligheden for ham at være den, til at forlade dig knust. Der er ingen klare regler for dating spillet, men at have et forhold med en af ​​disse fyre er helt sikkert mere udfordrende.

1.. Din chef

Mange kvinder vil føle sig fristet, men dette er en stor "no-no". En af de vigtigste ulemper ved dette forhold er, at det sandsynligvis vil ende på et tidspunkt, og din tidligere kæreste vil forblive kun din chef.

Ingen ønsker deres ex at være ansvarlig for deres karriere. Desuden vil dine kolleger huske dig som den, der forsøgte at komme foran "den forkerte vej", selv om det ikke var sandt.

2.. Din chef mand

Hvordan kan man selv begynde at forklare ulemperne ved at være i et forhold med denne person? Nej, nej, nej, nej, nej... og en gazillion gange mere... NEJ! Du ønsker ikke at vide, hvad vrede en pissed off kvinde føles. Især hvis den kvinde er din chef.

3.. En kollega

Selv hvis din arbejdsgiver ikke har en eksplicit ingen forbrødring politik dating en kollega er ikke den klogeste af ideer. Hvis ikke for det faktum, at tingene på arbejdet vil sandsynligvis ikke gå så glat efter bruddet, og at dine følelser vil sandsynligvis komme i vejen for din professionalisme, og det vil alle påvirke din karriere beslutninger, huske på, at du skal bruge det meste af din dag kun få skridt væk fra dig kæreste.

Samvær er rart, men ikke er i stand til at forlade hinandens syne i det mindste for et par timer er ikke så romantisk, som det måske lyder de første to måneder nede ad vejen.

4.. IT fyr på arbejde

Jeg ved det er IT-fyr, men han er stadig din kollega. De samme regler gælder. Derudover har han adgang til dine personlige filer. Det er rigtigt, at så længe du to er dating din internetforbindelse problemer vil blive løst hurtigst muligt, men så snart det er overstået vil du måske overveje at lære nogle it-kompetencer, fordi den pågældende computer i jeres ikke vil løse sig selv. Tænk over det! Er det virkelig det værd?

5.. Din vens ex

Der er denne kvindelige kode der hedder, at din vens exes er off-grænser. Teknisk set kan du date denne fyr, men du er nødt til at indrømme det, det er lidt underligt. Hun kunne være over ham, men en ex er altid et følsomt emne. Det er muligt, at du vil gøre fint, men odds er, at du sandsynligvis vil miste en ven.

Hvis du stadig beslutter at starte et forhold med din vens ex trods af alle de trængsler, er der kun ét godt råd jeg kan give dig - Jeg håber, at han er det værd.

6.. Din ex ven

Intet smager så sødt som hævn og hvad bedre rebound fyr kan du tænke på hvis ikke din ex (bedst) ven? Der er noget velkendt der, og du er tydeligvis ikke klar til at flytte. Ja, det er de fordele dating denne fyr. Alligevel er det rigtigt at starte et forhold ledet af vrede og skuffelse? Svaret er... du gættede det... nej.

En funktionel forhold er baseret på ærlighed og gensidig tillid, og jeg forstår, at du er gal som helvede, fordi han dumpede dig, men gå blow off damp andet sted. Må ikke haste fra den ene dårligt forhold til en anden.

7.. En bartender

Hvis du er en bartender selv eller du plejede at være en, du sikkert allerede ved det - vi flirter for pengene. Det er, hvordan vi skal leve. Vi vil flirte og grine, indtil du er brød. Så hvis du ønsker at date en bartender vælge den, der ikke virker på din favorit hænge-ud sted.

Jeg skulle have kaldt det en aften, men her er et andet på huset for du har været sådan en omhyggelig læser - hvis du har tendens til at få jaloux, holde sig væk fra bartendere. Cheers!

8.. En musiker

Jeg har altid spekuleret over, hvorfor de siger "Aldrig date en musiker." Jeg har hørt en række meget overbevisende argumenter, top 4 er konstant mangel på penge, stofmisbrug, alkoholmisbrug og utroskab. Nogle siger, at fase musikere til kvinder er, hvad strippere er til mænd. De er her for at underholde os, alle ønsker en, og ingen får en. En vellykket musiker kan tage sin pick i mængden selv.

At sige, at du ikke skal date en musiker er nok lidt for meget. Så jeg siger, gå videre, date en musiker. Bare sørg for at han har fået talent. De stakkels gutter, der ikke kunne bære en melodi i en spand, men stadig holde bedrager sig, at de vil gøre det store dag, mens du ser deres drømme drukne i den nærmeste flaske whisky er bestemt ikke den bedste dating materiale derude.

9.. Mr. Perfect

Pas på Prince Charming. Hvis han virker for godt til at være sandt, er han sandsynligvis usandt. Lad ikke hans slanke manerer narre dig til at tro, at han absolut er fejlfri, fordi du allerede kender ingen er. Et forhold med denne fyr kunne blive til noget, men et eventyr.

10.. Din egen ex

Kom tilbage med din ex kan være en rigtig dårlig idé. Det kan føre til skabelsen af ​​en ond cirkel, som du aldrig vil være i stand til at komme ud. Kender du dem såkaldte på og uden relationer? Du har sikkert gør. Den sidste ting du ønsker, er at være i ét.

Breakups er hårde. Du føler dig ensom, forladt og usikker. Det er ikke nemt at begynde at date igen, især efter et langt forhold, men det betyder ikke, at de bedste ting at gøre, er at løbe tilbage i armene på din ex.

Det er svært at modstå, at velkendte følelse og det faktum, at han til tider kan gøre det alle synes så let. Du bør gå tilbage til ham, men kun for de rigtige grunde. Lad ikke alle mindre tilbageslag i dit dating liv køre dig lige tilbage i hans arme. Desværre er grunden til at du slog op i første omgang aldrig kommer til at gå væk.

Aktuelle artikler