10 interessante blind date spørgsmål

Blind datoer... de fleste af os påstå, at vi aldrig ville gå på en, og stadig de fleste af os har lyttet til en vedvarende ven og gik ud med Mr. Han-Is-The Right-Guy-For-You mindst én gang i en levetid. Kom til at tænke på det, kan en date med en person, du har mødt i en klub også kaldes en blind date.

10 interessante blind date spørgsmål

Udover hans udseende er alt andet en komplet gåde, right? Efter alt, du har intet at tabe, hvis du kan lide hinanden, jo bedre, og hvis du ikke gør - så længe. Der er stadig mange søde fyre venter på at komme til at kende dig.

Bring fælles ven med dig at skabe en afslappet atmosfære, bowle eller spille billard. Hvis du er med de mennesker, du er både komfortabel med, vil du handle mere naturligt, vil der ikke være nogen nervøsitet, og venner vil holde samtalen i gang. Men hvis du hellere vil tilbringe aftenen one-on-one her er 10 blind date spørgsmål for at hjælpe dig med at bryde isen.

1.. Hvorfor gjorde du accepterer at gå til en blind date?

Det er nok noget der undrer det jer begge. Måske ville han bare at tilfredsstille sin nysgerrighed, eller du har hørt ham blive rost så mange gange, som du troede at han er absolut en person værd at vide. Uanset hvad, vil spørgsmålet bryde isen, eller i det mindste give dig en chance for at tale om din matchmaker.

2.. Har du en hobby?

Jeg ved, det er en kliché spørgsmål, men hvordan kan du lære om hans sympatier og antipatier, hvis ikke ved at spørge. Du lærer, hvordan han tilbringer sin fritid, og det er han brænder for noget. At have en hobby er en langsigtet forpligtelse, og det kan sige en masse om en persons personlighed. Du vil måske opdage, at du deler den samme kærlighed til bøger, film eller musik, som vil åbne et helt nyt tema til at tale om.

3.. Hvad er det mest eksotiske sted, du nogensinde har været til?

Antages det, at både du lide at rejse, kan dette blind date spørgsmål inspirere til en meget lang og livlig, samtale. Deling interessante historier fra rejser og ferier, især de sjove dem, vil sætte dit bedste ben frem.

4.. Hvem har du beundrer som barn, og hvem er din idol nu?

Hm... Jeg tør sige, at denne blind date spørgsmål er en subtil måde at opdage, hvilke menneskelige egenskaber han værdsætter mest, og hvilken slags liv, han gerne vil føre.

5.. Hvad er det mest pinlige ting, der skete for dig?

Når atmosfæren er afslappet og behagelig, overraske ham med en uventet spørgsmål. Blind date spørgsmål ikke har fokus på hans hobbyer og interesser alene, kan det være en god ting at snakke om noget andet. Start med at indrømme, at din klodsethed er en grund til venner kalder dig Bridget (Jones), og vise, at du kan lave en joke på din bekostning.

6.. Vil du se reality-programmer og hvorfor?

Selvom jeg hader sådan underholdning, må jeg indrømme, at disse programmer afslører alle menneskelige dyder og mangler. Er der en bedre måde at holde samtalen i gang, end ved at udveksle dine meninger om alle de gode og dårlige ting, der kan ses i medierne i dag?

7.. Er du på god fod med din familie?

Det er ikke en dårlig ting at vide, om han er tæt med sin familie. Hvis han er en omsorgsfuld søn og bror, han er nok en omsorgsfuld kæreste også.

8.. Kan du lide dit job?

De fleste mennesker finder det uhøfligt at spørge, hvad en person gør for et levende, da det kan synes, at du kigger ind i hans tegnebog. Spørge, om han nyder sit fag, er imidlertid noget helt andet.

9.. Hvad synes du om...?

Lav din egen slutning, spørgsmålet kan henvise til noget, der i øjeblikket indtager dit sind, fra, hvorvidt Obama vil vinde valget igen, for at Tom Cruis skilsmisse. Hold dig til neutrale emner, så du kan undgå almindelige første date fejl som diskuterer religion, politik etc. - som er potentielle samtale mordere.

10.. Har du tjekke dig facebook-profil hver dag / time?

Du ønsker ikke at ende op med en Facebook eller Internet, narkoman, right? Der er en forskel mellem at være opdateret, og med computeren, og udveksle reel for virtuelle liv.

Denne liste over blind date spørgsmål er oprettet, så du kan få nogle ideer om hvad man skal snakke om, men velkommen til at spørge, hvad du finder passende. Bare husk, at samtalen skal gå begge veje - tillade ham at stille spørgsmål også.

En ting mere, før du begiver dig ud, gør dig klar til begge udfald. Hvis du kan lide ham her, er, hvordan man får ham til at bede dig om en anden dato, og hvis du ikke gør det, sørg for at anvende disse 7 tips om, hvordan man undgår en anden dato.

Lad os vide, hvordan din blind date sluttede, og hvis du har nogle blinde date spørgsmål at føje til listen.

Aktuelle artikler