10 kollegium dating tips til kvinder

College kan være den bedste tid i dit liv... men der er masser af kvinder, der tænker tilbage og sige "Jeg ville ønske, jeg havde kendt... om dating, da jeg var i college."

10 kollegium dating tips til kvinder

De siger, at bakspejlet er 20/20, men du behøver ikke at vente, indtil du er i din 30'erne for at få den bedste kollegium dating råd til at få dig gennem de 4 år.

College kan være skræmmende i første omgang. Du er på din egen for første gang. Ingen er der til at se over skulderen hele tiden, og fortælle dig hvad du skal gøre. Du har alle denne frihed, og der er søde fyre bor lige ned hallen!

Hvad er en pige at gøre? Tag en dyb indånding! Din skole dating oplevelser kan være fantastisk, sexet og sjovt.

Tjek disse kollegium dating tips til at finde ud af, hvordan du kan få den mest fantastiske college erfaring...

1.. Vent ikke rundt

Tag det fra en person, der har været der... ikke spilder din college dage venter på den fyr du kan lide at komme rundt. College er et godt tidspunkt at have det sjovt og møde folk.

Jeg siger ikke, du skal ikke komme ind i et forhold, hvis du møder nogen fantastisk, men hvis tingene aldrig bare synes at arbejde med en du kan lide, gå videre. Hvis det er meningen at ske, er det sandsynligvis vil engang ned ad vejen. Hvis ikke, gå videre, så du kan finde en stor fyr, der er lige så ind i dig, som du er i ham.

[Læs: Hvordan kan man vide, om han er den rette fyr for dig ]

2.. Være sikker

En ting jeg ville ønske jeg havde kendt, da jeg var tilbage i kollegiet er, hvor stor jeg var! Mange kvinder i denne alder kamp med selvværd spørgsmål og mangel på tillid. Vi er ikke i stand til at se storheden i os selv endnu.

I virkeligheden, nogle gange det tager år, før en kvinde sidst genkender sin egen fabulousness. Selv hvis du ikke tror, ​​du er fabelagtig, tro mig, du er. Alle de ting, du er bekymret for en dag vil virke fjollet. Så giv dig selv en pause. Finde måder at øge din selvtillid.

Tillid er sexet og mænd reagerer på denne måde mere end de fleste fysiske kvaliteter.

3.. Må ikke antage

Dating i kollegiet ikke vil være ligesom dating i gymnasiet. Må ikke antage, at bare fordi du hooked op med en fyr, betyder det, du er dating eller eksklusive.

Der er en hel campus cuties derude, og der er helt sikkert vil være en rimelig andel af fyre, der ønsker at spille på området for et stykke tid før at få en kæreste. Hvis du ikke er til bare at tilslutte, skal du vide, hvad han vil, før du gør.

[Læs: Hvordan at flirte med en fyr du kan lide ]

4.. Må ikke dato din vens ex

Kollegiet verden kan synes så lille, og du måske tror, ​​du har fundet kærligheden i dit liv i din vens ex. Det er ikke en god idé.

Du vil sandsynligvis miste dit venskab over det og der er ingen garanti for, at du selv har en fremtid med den fyr. Det bedste kvinder kan lære er, hvordan man kan være godt til hinanden og støtter hinanden. Alt for mange kvinder er kun beskæftiger sig med at komme i et forhold, at de glemmer, at nogle af de bedste relationer i deres liv er med deres venner.

Dine sande venner vil være dem, der er der for dig, når du har brug for dem mest. Men de har også brug for at vide, at de har en betroet ven i dig. Ligegyldigt hvor mange gnister flyver, være tro mod det forhold, som er tilbøjelige til at vare et helt liv, dit venskab.

[Læs: 8 trin til at gøre ham vil have dig dårligt ]

5.. Være uafhængige

Selv når du er i et forhold, så husk, at kollegiet om er at have det sjovt og opdage, hvem du er uden for komfort og sikkerhed for dine forældres hjem.

At være forelsket er fantastisk, og det kan friste os til at bruge hvert minut med den, vi elsker, men du er nødt til at modstå trangen til rent faktisk at gøre det. For én, det vil gøre dit forhold endnu stærkere og bedre, når du har chancen for at savne hinanden lidt. Og for det andet, bør du ikke lade dig gå glip af alle de andre sjove ting college liv har at tilbyde.

[Læs: 9 ting, du gør forkert på din første date ]

6.. Brug kondom

Forhåbentlig alle oplysninger om seksuelt overførte infektioner er allerede blevet slået ind i din hjerne hele sex ed og college orientering, men kun i tilfælde har det ikke, skal du bruge kondomer.

Det betyder ikke noget, hvis nogen virker som sådan en fin fyr, eller kun har sovet med sin high school kæreste, eller han virkelig bekymrer sig om dig. Den eneste reelle beskyttelse er et kondom. Skipping det endnu en gang sætter dig i risiko for kønssygdomme og graviditet.

Og en anden ting, glem alt om den idé, at kondomer er mandens ansvar. Din seksuelle sundhed er dit ansvar. Guys flov over at købe kondomer også, men det afholder dem ikke fra at gøre det. Hvis du har din egen forsyning, vil du være langt mindre tilbøjelige til at blive fristet til ikke at bruge en.

[Læs: Hvordan til at bryde isen med en fyr ]

7.. Respekt

Find en fyr, der kan lide dig for hvem du er, viser dig respekt og behandler du ligesom dronningen, at du er. Hvis du føler at du ikke bliver behandlet den måde, at du fortjener at blive behandlet derefter komme ud af forholdet ASAP.

Relationer, der er usundt på denne måde ikke har tendens til at få bedre med tiden, de bliver værre. Jo længere du bor sammen med nogen, der ikke behandler dig som du fortjener at blive behandlet, jo sværere vil det være for dig at forlade. Over tid vil du begynde at tro, at du ikke fortjener nogen bedre end han giver dig og dit selvværd vil gå gennem ringetonen.

Så hårdt som det kan være at træffe beslutning om at forlade, vil du i sidste ende blive glad for at du gjorde, og din fremtid selv vil takke dig. Når du har besluttet, hvad du fortjener i et forhold, vil du aldrig nøjes med mindre.

[Læs: Den 'rigtige' kvindes guide til dating ]

8.. Kommuniker

At være åben og ærlig om, hvordan du føler, vil bidrage til at gøre dit forhold stærkere. Må ikke forvente, at din kæreste til at læse dine tanker. Du vil hurtigt erfare, at han ofte har ingen idé om, hvad du tænker, og det betyder ikke, at han elsker dig noget mindre.

Hvis du vil have noget fra ham, så spørg ham! Hvis du er ked af noget, så fortæl ham!

9.. Vær på vagt, være sikkert

Dette kan være den vigtigste tip til at huske på. Når piger er ude i byen eller ud med en ny fyr, vi sjældent tænker på de mulige risici derude. Det er ikke rart at tænke på, men det er vigtigt, at du er på vagt og sikker, når det kommer til at gå ud med venner eller med fyre.

Det betyder et par forskellige ting:

  • Må ikke acceptere drikkevarer fra nogen. Dette lyder måske over toppen, men det tager kun et sekund at have noget gled ind i din drink. Selv en "trusted" ven kunne være synderen. Desværre i denne dag og alder, kan kvinder ikke være for forsigtig. Hvis du insisterer på at få drikkevarer fra andre mennesker, gå med dem til baren, bestille drikker dig selv og sørg for at det aldrig forlader dit syn.
  • Moderation. Når det kommer til at drikke, mådehold er nøglen, og din sikkerhed er afhængig af dig at tage sig af dig selv.
  • Lade nogen vide, hvor du vil være. Du er vant til dine forældre holde styr på dine gøren og laden, men de vil ikke være i stand til at gøre det, når du er væk i skolen. Sørg for at dine bofæller eller venner vide, hvor du skal hen og med hvem.
  • Nej betyder nej. Må ikke være bange for at fortælle nogen noget, og holde sig til det. Det er ligegyldigt, hvad denne person vil tænke på dig senere, eller hvad han ville sige til andre mennesker. Du kommer til at kalde skud, når det kommer til din dating liv.

[Læs: Hvordan at forføre en mand uden ham selv at vide det ]

10.. Husk hvorfor du er på college

College er forbløffende og være på din egen for første gang er så befriende, men glem ikke, hvorfor du kom til college... oh yeah, for at få en uddannelse.

Lad ikke skøre nætter, varme datoer og søde kærester holde dig fra at holde dine karakterer op og få mest muligt ud af ud af din uddannelsesmæssige erfaringer.

Aktuelle artikler