10 tegn han er interesseret i dig

Er han interesseret i dig, eller det bare virker som om det? Her er 10 subtile tegn på, at han er helt sikkert interesseret i dig.

10 tegn han er interesseret i dig

Sommetider gnister er så indlysende, mellem jer to, at du er sikker på at han kommer til at spørge dig ud, eller at han vil bare kysse dig lige her og nu. Andre gange er du sikker på at han ser på dig som en ven, men så går han og komplimenter dit hår. Han henkastet nævner, at pigen, der er blevet sms'e ham. Forvirret? Yeah, kan fyre være så svært at regne ud.

Han kan være en spiller, clueless, knusning, genert, og du kan aldrig være en 100% sikker på det, hvis han ikke bare komme ud og sige det åbent. Indtil det sker, medmindre du op for bare at spørge ham ud, kan du prøve at scanne hans opførsel for nogle af de følgende tegn, der vil vise dig, hvis han er interesseret i dig eller ej.

1.. Kropssprog

Vidste du, at 90% af, hvad vi ønsker at fortælle til andre, vi afslører via kropssprog? Så dybest set, 90% af al kommunikation er kropssprog, og der er denne ting om kropssprog - det er ikke let at kontrollere og manipulere lignende ord.

Det er meget nemmere for ham ikke at sige, hvordan han føler, og det er her kropssprog analyse kommer i spil - alle de ting, han ikke ønsker at sige eller deler, uanset årsagen, helt indlysende blive, hvis du bare være opmærksom på sin krop sprog.

Er han stående lige en tand for tæt på dig? Er han sommetider se på dine læber, når du taler med ham? Er han uventet kramme dig, eller måske røre din arm når han griner? De er alle tegn på, at han er interesseret i dig.

2.. Drille

Hvis du tror at bejlen gennem drilleri er noget kun kindergarteners gør, er du langt væk. Masser af fyre vise deres hengivenhed på denne måde, og det er en af ​​de næsten tydelige tegn, at han er vild med dig.

Denne form for drenget adfærd kan ikke synes på alle passende kommer fra voksne mænd, men fyrene kan fortumlet og forvirret også - og drilleri er den perfekte måde at udtrykke deres interesse uden at føle sig som de putter sig derude for meget.

Hvis han har specielle navne han har tendens til at kalde dig, hvis han er fungerende slags legende, drille dig, og bare at være en goofball, er det sandsynligvis fordi han kan lide dig.

3.. Komplimenter

Måske 'komplimenter' er ikke det rigtige ord her, men bare bemærkninger. Nogle gange endda dem falder ind under kategorien af ​​drilleri. Hvis han kommenterer de ting du siger, slid eller gøre, det er temmelig indlysende, at han mærke alle disse ting om dig.

Så vær opmærksom på, hvad han siger! Er han bemærker, når du gør noget anderledes med dit hår? Når du pynte? Eller få et nyt sæt tøj? Fyre ikke rigtig være meget opmærksomme på, at ting, men hvis han kommentere på det, eller endnu bedre, hvilket giver dig komplimenter betyder det, at han har været opmærksom, og at han kan lide dig.

4.. Hans venner

Tage notits af, hvordan hans venner handler omkring dig, eller når han taler til dig. De måske kender noget, du ikke og måske endda forsøge at give ham en hård tid, og drille ham om det lide fyre normalt gør.

Så prøv og fange nogle kommentarer, udveksle øjne, smirks eller nudging, som kan være at gå på, når du er rundt. Det er præcis, hvorfor dette er en af ​​de bedste måder at finde ud af, om han er vild med dig - fyrene er noget, men medfølende om deres kammerat har et crush, og de vil torturere ham, når du er rundt.

5.. Du vs Andre piger

Vær opmærksom på, hvordan han handler omkring andre piger. Det kan fortælle dig en masse om, hvor du står med ham. Hvis han er at være pænere til dig, eller måske endda om han kun er legende med dig, eller hvis han koncentrerer sig om du alene, når der er andre piger omkring dig - at tage et tip - det er indlysende, at han pille dig ud. Generelt - hvis hans opførsel med dig er anderledes, skal der være en grund, og den grund kan meget vel være, at du er så speciel.

6.. Små ting

Den fyr, der kan lide dig vil altid være lidt ekstra forsigtig, respektfuld, nyttige, når det kommer til dig. Selv hvis han ikke ønsker at vise det, det er næsten som en ufrivillig refleks for ham - han ønsker at sætte et smil på dit ansigt. Efter alt hvad vi alle ønsker den, vi gerne tænke det bedste af os. Anyway, det er en af ​​disse tips til sikker.

7.. Facebook, Twitter, sms'er

Selvom vi måske ikke lide det - det er bare den tid, vi lever i - ikke-verbal kommunikation gennem sms'er og Facebook-chat har overtaget. Og masser af fyre, og piger, føle sig mere trygge, når de er foran en skærm så når foran en faktisk person.

Jeg tror der er bare noget beroligende ved det faktum, at du har tid til at tænke igennem, hvad du kommer til at svare, og du behøver ikke at bekymre sig om hvad dit kropssprog siger, og vi har allerede fastslået, at det afgørende.

Så hvis han kan lide at strejke op en samtale på nettet, endnu oftere, end han gør i det virkelige liv, kan det helt sikkert betyde, at han er interesseret i dig, og det er bare en af ​​de fyre, der tror messaging en pige er måde mindre skræmmende end rent faktisk kommer op til hende personligt.

8.. Forbedrede lyttefærdigheder

Den fyr, der kan lide dig, er helt sikkert kommer til at være meget opmærksomme på, hvad du siger. Vi ved alle, at os piger har en tendens til at vandre lidt, og de fleste fyre slags lukke os ud som hvid støj, og har tendens til at tune ind og ud af samtalen, bare så de kan få kernen uden alle de unødvendige detaljer.

Men på den anden side, hvis han er interesseret i dig, han vil være interesseret i, hvad du siger, selvom du taler om de mest tilfældige ting. Også, hvis han husker alle de tilfældige fakta om dig, at du måske har delt på et tidspunkt, han er så interesseret, tro mig.

9.. Han får beskyttende

Igen, vil han ikke være i stand til at kontrollere sig selv i enhver situation, hvor han kunne føle, at du har brug for beskyttelse, selv om han ikke ønsker at vise sin interesse. Mænd har et naturligt instinkt for at beskytte deres kvinder. Jeg ved, jeg ved, vi er ikke hule mænd og faktum er, at du ikke virkelig selv, om han tænker på dig på den måde (det er derfor du læser denne artikel), men det er stadig, hvordan det er.

Hvis han kan lide dig, han vil handle ekstra beskyttende for dig, uanset hvad. Så hvis det næste gang du får i en slags en klæbrig situation, og du kan se, at han ser ud for dig, ved du hvad det betyder sandsynligvis!

10.. Han er altid omkring

Naturligvis den fyr, der er interesseret i dig, er lyst til at være omkring så meget som han kan. Selv hvis han virkelig ikke ønsker du at vide, at han kan lide dig, og han formår at skjule sine følelser, og maskere alle de tegn, jeg er nævnt ovenfor, vil han ikke være i stand til at modstå dukker op, uanset hvor du er.

Selvfølgelig kan han ikke gøre det tydeligt, at han er der for dig, men han vil være nærliggende ganske ofte. Du kan endda være i stand til at fange ham et blik på dig, når han tror du ikke ser, og virkelig, det kan ikke siges tydeligere end det - han er interesseret.

Så prøv og fange ham gøre nogen af ​​disse ting, hvis du har brug for lidt bekræftelse af sine følelser, men husk på, at hvis han ikke er åbenlyst viser noget, du virkelig kan ikke være en 100% sikker.

Også, hvis han stadig bare antyde hans interesse, er det sandsynligvis betyder, at han ikke er klar til at tage det til et andet niveau, så du skal ikke skubbe det, selvom du anerkendt af tegnene. Bare subtilt lade ham vide, at du er interesseret også (hvis du er), ved at returnere det udseende, smiler osv. og lade tingene flyde, er du på rette spor.

Aktuelle artikler