10 tips om hvordan man får en fyr til at spørge dig på en dato

Er der nogen, du virkelig interesseret i, men han har ikke spurgt dig ud? Vil du gerne vide, hvordan at fange hans blik (og opmærksomhed), så han vil bare ikke være i stand til at sove om natten, indtil han har bedt dig ud og du har sagt "ja"?

10 tips om hvordan man får en fyr til at spørge dig på en dato

At være single og ikke har en kærlighed interesse kan være svært nok. Men når du har en person, der lyser din indre ild, og han næppe kender du eksisterer, kan det være snørklet.

Det er som at stå ved vinduet i din foretrukne butik, når det er lukket og har ingen timer, der er anført på hoveddøren og ikke vide, hvornår, eller om, ejeren kommer til at vende tilbage. Du er så tæt på køb af dine drømme, men du kan bare ikke komme forbi de låste døre til vugge din dyrebare merchandise i din kærlige arme.

Så hvordan får du din fyr opmærksomhed og overbevise ham til at åbne døren og invitere dig på uden at foretage en pestilens ved banging på vinduet og placere dit ansigt mod ruden?

Her er ti tips, der vil gøre ham ønsker at lære dig at kende bedre uden at du selv behøver at spørge:

Tip # 1: Sørg for han ved, du er til rådighed

Nogle mænd ikke spørge kvinderne ud simpelthen fordi de mangler modet til at gøre det. Jo større sandsynlighed for, at han tror du afviser ham, jo ​​mindre chance for, at han kommer til at gøre en bevægelse, om han ønsker det eller ej.

En måde at lette sit sind og lade ham vide, at hans odds for et "ja" svar er høje, er at sørge for at han ved, at du er til rådighed. Hvis han mener, at der er en anden, der har din opmærksomhed, at han sandsynligvis ikke vil sætte sig derude.

Hvordan gør du det? Når du taler, at henvise til det faktum, at du er single. Du kan gøre dette nemt ved at tale om ting, såsom madlavning eller dagligvarer for én.

Da han erfarer, at du ikke er involveret med andre, så kan det give ham lige nok gåpåmod til at invitere dig ud.

Tip # 2: Må ikke altid være til rådighed

Selvom du vil have ham til at vide, at du er til rådighed for sex, behøver du ikke vil have ham til at tro, at du vil slippe alt til at gå ud med ham (selv hvis du vil). Hvis han mener, at han har dig svøbt omkring hans lillefinger, kan han ikke mærke nogen form for presserende i at tage dig med på en date.

Også, hvis du opfører dig som du vil give afkald på noget, og alt for at være sammen med ham, kan det underligt ham ud. Han kan ikke ønsker at date dig for frygt for, at det ikke vil arbejde, og du vil være en klasse én Clinger.

Lad ham vide, at du har dit eget liv, og den rigtige fyr vil bare supplere den. Tal om dine interesser for at vise, at du har andre prioriteter i dit liv, og hvis du vælger ham til at være en af ​​dem, så det kommer til at være hans heldige dag.

Tip # 3: Lad ham vide at du er interesseret

Ligesom din kærlighed interesse, kan ikke bede dig ud, fordi han ikke er sikker på, om du er ledig, kan han også holde ud, hvis han spørgsmålstegn ved, om eller ej du er interesseret i ham. Hvis du ikke er, og han gør sit træk, risikerer han nogle store afvisning kommer hans vej.

Så er du vil ønsker at gøre noget for at lade ham vide, at du har fået dit øje på ham. Betale ham en kompliment om, hvordan hans skjorte bringer farven i hans øjne eller handle lidt jaloux, når han taler til andre kvinder.

Jo mere han ved, at du er opmærksom på ham, jo ​​hurtigere vil han indse, at han er i din seværdigheder.

Tip # 4: Må ikke være for interesseret

Selvom du vil have ham til at indse, at du er interesseret i ham, du ønsker heller ikke at blive for interesserede. Husk, at de fleste mænd kan lide lidt af en udfordring. Ved at optræde lidt nonchalant, vil du sandsynligvis få hans interesse stærkere.

Hvis du er i en social indstilling, sørg for at bruge lidt tid sammen med ham, men ikke det hele. Flyt sammen og socialisere med andre mennesker også. Når han ser dig hænge ud og nyde andre mennesker, han kommer til at ønsker at genvinde din opmærksomhed og holde dig helt for sig selv.

Tip # 5: grine og joke med ham

Mænd som kvinder, de kan have det sjovt med. En masse gode relationer starter ud, når de to involverede folk griner, sjov og have en god tid. Fordi du nyder hinandens selskab så meget, du tilbringer mere tid sammen, følelser dukker op, og et smukt forhold begynder.

Hvis han har det sjovt med dig, vil han tørster mere af det, især hvis han er vant til kvinder, der bruger al deres tid pindehuggeri ham eller være alle negative. Du vil helt sikkert skinne i hans øjne, og han vil indse, at han ønsker flere af de gode dage, som du har sammen.

Tip # 6: griner og vittighed uden ham

Det er meget vigtigt, at han ser du har en god tid uden ham. Hvis du tænker på, når du er tiltrukket af en anden, er det normalt, når de er omkring deres venner. Hvorfor? Fordi de er at have en god tid, og det er en meget attraktiv kvalitet.

Derfor skal han se dig griner og sjov, når du er sammen med andre mennesker. Det viser, at du har en sjov-kærlig personlighed, og andre erkende, at i dig også. Det vil sandsynligvis også stige hans ønske om at være den, der gør dig til at grine mest.

Tip # 7: stille ham spørgsmål

Den hurtigste vej til en mands hjerte er at lade ham tale om sig selv så meget, som han ønsker. Faktisk er det temmelig meget den hurtigste måde at nogens hjerte. Det er en fantastisk følelse at have nogen virkelig er interesseret i de ting, du har at sige, og han er ikke nogen undtagelse.

Når du er sammen med ham, så spørg ham spørgsmål for at finde ud af mere om ham. Find ud af om han har søskende eller har nogen gode historier til at dele. Spørg om hans største bedrifter eller hans straalende øjeblikke.

Gør denne ene lille ting og en dato Anmodningen kan være lige rundt om hjørnet. Efter alt, vil det give ham mere tid til at fortælle dig alt om sig selv.

Tip # 8: besvare hans spørgsmål vagt

Hvis han færdig med at tale om sig selv længe nok til at spørge dig om dig selv, besvare hans spørgsmål med omhu. Han ønsker måske at vide lidt mere om dig, men han behøver ikke at vide om alt det, der er sket fra fødsel til nu i de næste fem minutter.

Så når han spørger dig et spørgsmål, giver en vag form for svar, der ikke er alt for detaljerede. Hvis du får alle følelsesmæssige, kan han beslutte, at dating du ville sætte ham i midten af ​​en masse "følelser samtaler" at de fleste mænd hellere vil skære deres højre arm, end at have.

Tip # 9: Lad dine øjne gøre det taler

Intet kan sige "Jeg vil have dig" mere end bare den rigtige øjenkontakt. Han kan være hele vejen på tværs af rummet, og du kan lade ham vide, at du gerne vil lære at kende ham bedre med øjne, der er forførende og kommanderende.

For at få "det udseende 'ned pat bare sænke din hage, vippe hovedet lidt, sætte lidt smørret grin på dit ansigt og blinker et par gange, som du ser ham død i øjnene. Han bliver så opslugt med dit ønske om at gøre ham yours at han vil have nogen anden mulighed end at spørge dig ud og finde ud af, om ilden er så varmt som han mener, det er.

Tip # 10: Lad din krop gøre det taler

Ligesom dine øjne kan medføre en dato anmodning fra manden af ​​dine drømme, din krop kan også. Nej, du behøver ikke at kaste dig selv på ham at få ham til at lægge mærke til dig. Nogle enkle, tilsyneladende uskyldige gestus vil gøre det trick.

Når du er tæt på ham, så lad en del af din krop børste op mod hans, næsten ved et uheld. Eller, hvis du taler til ham, hvile hånden let på hans underarm, når du laver et punkt. Lad ham føle varmen, der udstråler ud af din krop til hans. Han får billedet.

Hvis der er nogen tiltrækning på alle fra din fyr til dig, gøre disse enkle ting er sikker på at indstille dato bolden i bevægelse. Hvor det ruller derfra er op til dig.

Aktuelle artikler