3 tips til at få en anden dato

Grunden til at du er her, er fordi du er formentlig ved at gå ud på den første date med den søde fyr du mødte for nylig. Du føler, at han fik "potentiale", og du er bekymret for, at du eller anden måde vil ødelægge det hele op, og aldrig få det berømte afgørende "anden dato."

3 tips til at få en anden dato

Tværtimod, hvad titlen på denne post kunne tyde på, kan ingen love dig, at tage nogen form for rådgivning, vil få dig en anden dato, men hvis det ikke sker denne gang, er det kun fordi "den søde fyr" isn 't altid "den rigtige fyr."

Kom til at tænke på det, at få en anden dato skal være et stykke kage. Jeg mener, alt hvad du skal gøre er at kigge awesome, lugt store og introducere den "tredje date"-reglen, right? Så hvorfor mange magasiner giver tips til både mænd og kvinder, om hvad man skal gøre på deres første date, for at komme til niveau 2 i spillet?

Svaret er indlysende. Uanset hvad vi gør eller siger, det er tydeligt, at vi alle er på udkig efter noget meningsfuldt og varigt, der vil gå ud over udseende og køn. Det er også nemt at konkludere, at ikke alle af os se og lugte godt, hvilket gør os ikke værdige til at have en god dating liv. Men en anden dato ikke nødvendigvis, at du vil få alt, hvad du leder efter i en mand på én gang, men det er et temmelig godt udgangspunkt.

Disse tips her, vil ikke gøre dig den smukkeste pige i verden, de vil heller ikke gøre dig til en sex gudinde, det er hvad disse andre kronikker er for, men de kan opfordre dig til at være dig selv, der er én ting, der kan få dig, at anden date, du ønsker.

1.. Kjole til at imponere

Der er ingen grund til at forklare denne velkendt faktum yderligere. Så overfladiske som det måske lyder, er det uden tvivl en form for en første date-uskreven praksis, som vi alle kender.

Sæt på nogle pæne tøj, nice sko, nogle udgør, være opmærksom på hver eneste lille detalje. Når du ser godt, du føler dig godt, og når du føler dig godt, du har hele verden (med ham i det) på dine fødder. Simpelt er det.

På en separat note, ville alle føle sig krænket, hvis deres date dukkede op ser sjusket og hensynsløs. Hvis du beslutter ikke at vælge din første date outfits omhyggeligt, også selv om det er fordi du whish at udtrykke din-sand-kausal-laidback-selv, du er i risiko for at forlade indtryk af en person, der ikke rigtig interesseret i at få en anden dato, hvilket vil resultere i at du ikke får en.

2.. Vær opmærksom på, hvad han siger

Du bør absolut undgå at se uinteresseret. Kig på ham, mens han taler. Lyt opmærksomt til, hvad han siger, engagere sig i samtale, stille ham spørgsmål, og vær venlig, afslappet og snakkesalig. Ved snakkesalig, mener vi ikke "gøre alle de taler." Lad ham tale også.

Vis, at du interesserer dig for, hvad han har at sige, bruge opmuntrende ord til sine ideer, tanker og meninger. Dette betyder ikke, at du nødvendigvis er enig med alt, hvad han siger. Hvis nogle af dine meninger udsætte det er helt normalt at diskutere dem. Bare husk, dette er kun et første date. Ingen grund til at bevise din pointe for enhver pris. Vælg, hvad der er relevant for dig.

Desuden vil betale opmærksomhed til hans opførsel og hans ord redde dig fra alt det typiske post-date kvindelige analysere, såsom spekulerer på, om han er i dig, hvad han vil have fra dig, hvis det var bare sex eller noget mere... Hør, og du vil vide!

3.. Lad ham afhente fanen

Jeg kender os moderne piger er alle uafhængige og udmærket i stand til at tage sig af alt på vores egen, men lade ham få denne ene, hvis han insisterer.

Alle foretrækker at have den anden person betale for alt, og fyre er ingen undtagelse, men denne gang, så lad ham gøre det. Han er måske ikke alt for ophidset om det dybt ned, men dit første indtryk af ham, vil være meget pænere. Den anden dato er din behandling!

Du skal også vide, at der er en fyr derude, læse en meget lignende træk lige nu, i en mænds online livsstilsmagasin, gad præcis det samme "Hvordan til at få en anden dato?" Så måske, bare i tilfælde alt mislykkes, bør du altid holde muligheden for at invitere ham ud på en date åbne. Det lyder måske en smule for meget for nogle piger, men alvorligt, hvad er det værste der kunne ske?

Aktuelle artikler