4 måder at gøre en fyr spørger dig ud

Ah, den søde, søde tortur af kærlighed. Du behøver ikke at whish på en faldende stjerne længere, fordi vi er ved at lære dig 4 nemme trin, du skal følge for at gøre ham bede dig på en date.

4 måder at gøre en fyr spørger dig ud

Der er en fyr i enhver piges liv, at hun desperat ønsker at gå ud med. Det betyder ikke noget, hvis du kender ham for nogen tid, eller hvis du bare har set ham i en klub, du bare skal gå ud med ham, være alene med ham. Du ved, du må gøre noget ved det, du er bare ikke sikker på, hvad og hvordan. Det er derfor, vi er her. Her er 4 trin, du skal følge for at få ham til at invitere dig ud.

1.. Kjole til at dræbe

Forberedelse er alt. Hvis du ser godt du føler dig godt, og hvis du føler dig godt, du vil gøre et godt indtryk. Godt indtryk får du en date. Bære noget, du føler dig tryg, men sexet i. Du behøver ikke at bære høje hæle og en mini nederdel til at se og føle sig sexet. Vær dig selv og bære tøj, der bygger dit selvværd.

2.. Øjenkontakt

Det er et faktum, at øjenkontakt er den bedste måde at afvæbne en person, det være sig en kærlighed eller erhvervsmæssige interesser. Du vil charmere ham, hvis du låser sine øjne med den forførende blik. Også, glem ikke, at øjnene er et vindue til sjælen, du kan finde noget i hans, der kunne være vigtigt.

3.. Flirt


Du skal vise ham, at du er interesseret. Hvis du spiller det cool du vil sende et signal om, at man ikke, eller værste er, at du er indbildsk, og du vil ikke blive spurgt ud. Der er ingen skade i at smide dit hår, griner af hans vittigheder, selv blidt og henkastet røre hans skulder. Hvis du flirter, vil han vide, at han er sikkert fra afvisning.

4.. Vær dig selv

Dette er meget vigtigt. Enhver med en anstændig IQ kan sige, når de bliver løjet for. Hvis du foregiver at være noget, du ikke er, vil han finde ud af før eller senere. Plus, bedrag er ikke en god kvalitet uanset hvor dårligt du ønsker at opnå dit mål. Tvivler ikke dig selv og bare slappe af. Hvis du ikke klikker på, ja, han var ikke den rette for dig, og du fejlbedømt situationen. Verden vil ikke komme til en ende.

Vi håber dette vil hjælpe dig med at få fyr på en dato og vi holder fingrene krydsede, at han er så cool som du har forestillet sig ham til at være.

Aktuelle artikler