4 måder at gøre ham jaloux

Han er ikke at give dig den opmærksomhed du forventer at få? Måske gør din fyr lidt jaloux, vil gøre det trick. Her er 4 ideer til at gøre ham vågne op!

4 måder at gøre ham jaloux

Det anerkendes, at vi alle tager, hvad vi har for givet, og sidst er han ganske klar over, at han har dig, og han har ikke været at give dig den opmærksomhed du har brug for. Så nu er du blot ønsker at trække fra en god ol '"gøre ham jaloux" dans, som normalt fungerer.

Sammenligning mænd til hunde er ikke virkelig høflig, men de er ens i nogle situationer.

Jo længere du er væk, jo lykkeligere de er, når du er tilbage. Du tager deres legetøj - det er, når de ønsker at spille med det mest. Igen, sorry for at sammenligne. Den jalousi dans? Disse er de bevæger sig.

1.. Sluk telefonen i to dage

Han har ikke krævet sidst? Er din telefon årsag til dine bekymringer? Tja, du ved, hvordan man siger: du kan kun løse dine problemer ved at slå årsagen. Lad det derhjemme i to dage, skal du ikke bruge FB, forsvinde. Efter to dage vil du have en masse ubesvarede opkald. Dette vil forvirre ham og gøre ham svede. Før du gør dette, skal du gøre forførelse dans. Bær din bedste kjole, og hvis de to af jer har sex, gør ham rigtig huske denne aften. Efter ting blev "går godt" han vil være virkelig forvirret med du ikke ringe eller besvare. Lad ham bekymre en smule.

2.. Guy venner

Du kan lide din fyr venner? Bruge endnu mere tid sammen med dem! Især hvis du har en usædvanlig god leder én. Hæng ud med ham konstant. Mens du er med din kæreste, så tal med din fyr ven over telefonen til i mindst ti minutter om ting din kæreste ikke kender. Kysse din kæreste og end at tage telefonen og tekst din fyr ven med den mystiske smil folk flirte have. Og gør det hele tiden. Dette vil pisse ham for sikker, men pas - det kan give bagslag!

3.. Girls night

Gå til en date med din kæreste. Bære noget super smuk, kjole op. Før den dato, nævner du kun kan bo i et stykke tid. Derefter, når han har den bedste tid sige, at du går til dette virkelig cool klub. Nej, han kan ikke komme - det er piger nat kun! Efter dette, skal du ikke svare dig telefon. Når du endelig se ham og han spørger dig, hvordan var festen, siger, at hvad der sker i klubben, bliver i klubben. Dette bør virkelig gøre det.

4.. Tag på en ferie

Som Madonna ofte sagt i 80'erne - vi har brug for en ferie. Vi gør. Men alene. Pak dine ting og ramte stranden. Alene. Med dine venner. Dette er en bestemt måde at gøre ham huske, at han stadig har til at kæmpe for din opmærksomhed og at frieri er ikke slut, bare fordi du er i et forhold. Være venlig og sende ham et postkort. Fordi et postkort er alt, hvad han vil være at få fra dig, hvis han ikke begynde at betale mere opmærksomhed. Du behøver ikke være opmærksom på din pige - du skal betale for en flaske Johnny Walker du skal drikke, mens du prøver at komme over denne pige! Glem ikke at få en sun tan!

Så det er sådan du gør jalousi ting. Men alligevel, tænker over det - har du brug for at gøre alt dette at gøre ham behandle dig bedre - det er det hele værd? Eller har du brug for at finde nogen, der vil elske dig alligevel?

Hvis det ikke er det værd - hvorfor gider?

Aktuelle artikler