4 tegn du er dating en spiller

Det tog tusinder af år for samfundet at forme mennesket ind i en one-woman mand. Men trods alle disse år at håndhæve monogami, dybt ned hans hjerte forbliver hver mand polygame.

4 tegn du er dating en spiller

Mens et par mænd kan have lykkedes at bringe denne trang under fuld kontrol, de fleste mænd kæmper med ønsket om at se mere end én kvinde ad gangen. For et par andre, selvom der har mere end én sammenhæng på et tidspunkt bliver en livsstil. Monogami er en disciplin, og medmindre din mand har styr på det, chancerne er, at du er dating en spiller.

Som en kvinde, ved du, at det ikke er usædvanligt for mænd at være at se mere end én kvinde ad gangen. Du kan endda have været offer for et sådant sæt op selv. Og så hver gang du kommer ind i et nyt forhold, er din første indskydelse er at snuse rundt og markere dit territorium for at sikre, at der ikke er levn fra fortiden om bord og ingen nye markedsdeltagere enten. Det er normalt ikke en meget vanskelig ting at gøre - medmindre din mand er en spiller. Dette parti kan nemt tilføje dig til deres harem, og du vil aldrig selv har mistanke om en ting.

Så hvis de er så god, hvordan, så kan du vide, om din mand er en spiller eller ej? Nå, vil forskellige aktører gøre forskellige ting for at stikke blår i ansigterne på deres intetanende kvinder. Men følgende taktik er almindelige og bruges af næsten alle spillere. Vær meget opmærksom på disse faktorer, og du vil vide, på ingen tid overhovedet, om din nye fangst er en gentleman eller en spiller.

1.. Han vil skjold sine kommunikationsværktøjer

Kommunikation er motoren, der driver et forhold. Der er ingen måde din mand kan være at se andre kvinder på siden uden brug af kommunikation. Han har til at meddele arrangere datoer med dem, han har til at kommunikere at smigre dem med kærlighed (meget vigtigt aspekt af at være en spiller), og han har til at kommunikere til at gøre undskyldninger for annullering middag (som på din fødselsdag).

Kort sagt, skal han kommunikation for at holde forholdet i gang. Men for at sikre, at du ikke kan finde ud af, vil han sørge for, at du ikke kommer i nærheden, hvad gadget han bruger til at kommunikere med de andre kvinder. Og deri ligger den umiskendelige afslørende tegn på en spiller, han vogter sine kommunikation gadgets med sit liv - hans hjem telefon, hans mobiltelefon eller hans computer.

Så vil du vide, du er dating en spiller blot ved den måde, han opfører sig omkring hans kommunikationsværktøj. Er han løber tilbage, når han glemmer sin mobiltelefon, eller når han glemmer at logge ud af sin computer? Er han hurtigt lukke websider, eller logge ud af hans e-mail, Facebook og andre chat-platforme, når du går i? Er han altid holde sin mobiltelefon i lommen, aldrig forlader det på bordet, eller sengebord? Er han tage det med ham, når han går til at tage hans bad? Se ham gøre nogen af ​​disse ting, og vide, at du har selv en spiller.

Og hvis han altid sætter sin telefon på lydløs eller helt skifter det ud, når han er sammen med dig, så er du bestemt ikke den eneste kvinde, han ser. Hans klar undskyldning for dette, selvfølgelig, vil være, at han ikke ønsker at blive forstyrret, når han er sammen med dig. Det er kun delvist rigtigt. Hele sandheden er, at han ikke ønsker at blive forstyrret af de andre kvinder, når han er sammen med dig.

Nu, hvis han sætter sin telefon på lydløs, eller den slukker, når han er sammen med dig, så skal du ikke blive overrasket, når du finder hans telefon til at være uden for rækkevidde eller utilgængelig, når han ikke med dig. Det er fordi han vil gøre det samme ting, han gør med dig, når han er med det selskab, han ikke vil have dig til at vide noget om. En spillers standard undskyldning for ubesvarede opkald, er, at han havde glemt telefonen i bilen eller andet sted. Hans standard forklaring på en telefon, der kunne ikke nås, er, at telefonens batteri døde på ham.

Nu er det ikke, at han ikke kan glemme sin telefon i bilen eller faktisk får batteriet dør på ham. Men forskellen mellem et dødt telefonens batteri, og du bliver spillet, er, at når du bliver spillet, kun batteriet dør, når han er væk fra dig, det dør konsekvent det dør rundt om de samme tidspunkter, og det endda dør på de samme dage i ugen - ligesom lørdag eller søndag eftermiddag?

2.. Han vil skabe praktisk fravær

En spiller vil skabe en rutine, som vil sikre, at han har nogle fri tid til at se andre kvinder med dit intetanende tilladelse. Normalt vil spillerne skabe en rutine for at arbejde sent, har kontor middage eller passerer ved baren til en øl eller en chat med venner på vej fra arbejde.

Mens han kan faktisk arbejde sent eller møde op med venner i baren, denne rutine er meget vigtigt, da det specielt er designet til at skabe en mulighed for ham at se andre kvinder. Og for dette system til at fungere godt, er det vigtigt for ham, at du rent faktisk tror, ​​at han gør arbejdet sent eller tilbringe tid med venner i baren efter banker fri fra arbejde. For at gøre dette, kan han bede dig om at hente ham fra arbejde, sent om aftenen, eller mød ham i bar lige så han kan fjerne al tvivl i dit sind. Når han er ser, at du er blevet overbevist ud over enhver rimelig tvivl, vil han fortsætte og begynde at fordele disse tidsintervaller til at se andre kvinder.

Ligeledes kan han også kurve en weekend vindue for sig selv ved at skabe et system af nogle af weekend aktiviteter med sine venner, hvor du ikke kan komme, som at se spil på hans venners plads. Intet galt med at se live spil på et stadion, men at gøre det på TV i vens sted, der aldrig kommer til hans hus skal rejse et rødt flag. Hvis du forsøger at bede ham om at komme med, er han sandsynligvis fortælle dig, at hans venner ikke bringer deres kærester sammen.

Men han kan lige så godt besluttede at tage dig sammen, og sørg for fyrene kede dig ihjel med beskidte vittigheder og vulgært sprog lige til at sætte dig fra, så du ikke kommer igen. I sandhed, kan det så godt være, at de rent faktisk se spil sammen, til tider, men det kan også være, at de ikke gør. I sidste ende, er det ligegyldigt, for uanset hvad der sker, en mulighed af denne art, når oprettet, er guld i hænderne på en spiller.

Han kan også skabe en vane med at planlægge nogle weekender til at gå ud af byen alene, for eksempel, for at se sine forældre, fiske, jagt eller endda til at se sit hold spille ud af byen. Mens en eller to sådanne ture på et år kan være okay, at gøre det hver anden uge eller hver måned burde være nok til at hæve din mistanke.

Nu rigtige spillere er gode til at dække deres spor. Så hvis for eksempel, de ønsker at skabe en undskyldning, så de kan tilbringe en weekend med en anden kvinde, så de kan faktisk gå hen og gøre, hvad de sagde, de skulle gøre. Dog vil de sandsynligvis bringe den anden kvinde sammen eller komme tilbage samme dag eller bruge mindre tid, end de sagde, de ville. Hvis den anden kvinde sker for at leve i den samme by som dig, vil de vende tilbage på samme dag og tilbringe natten og morgenen i hendes seng. De vil derefter dukke op på din plads den følgende aften med ting, de har købt på vej - i går.

3.. Han vil holde dig ude af syne

Bliver en spiller er ikke det samme som at være en utro ægtemand. Sidstnævnte er blot almindelig, snyd. Bliver en spiller dog hængsler på at blive involveret med en kvinde og samtidig give opfattelsen af ​​at være single og til rådighed for resten af ​​den kvindelige verden. Af denne grund vil en god spiller at gøre, hvad det tager at give dig det indtryk, at han fuldt ud er involveret med dig, mens på samme tid, at holde forholdet hemmeligt for resten af ​​verden - i hvert fald, verdens han spiller i.

Han vil for eksempel gøre alt, hvad han kan for at undgå at blive set sammen med dig på offentlige steder, fordi det vil kompromittere selve ideen om at være single og tilgængelige. Som en kvinde, ved du, at kvinder holde sig væk fra en mand, der ofte ses med en bestemt kvinde. At blive set offentligt med deres mand er en af ​​kvindernes subtil, men mest effektive måde at markere territorium og puffe væk ubudne gæster. Mænd ved, at også. Og det er grunden spillere vil gøre, hvad det tager ikke at finde sig i sådanne situationer.

Hvad der anses, især irriterende at en spiller er ved at løbe ind i andre kvinder, han er bekendt med, mens han er med dig, fordi han vil blive tvunget til at foretage en introduktion. Det kan være et stort slag for ham, da han ved, at ordet vil gå rundt meget hurtigt, og hans jagtområde vil skrumpe.

Holde dig ude af syne vil normalt strække sig til dine kvindelige emner som godt. Prøv at lade dine sko eller øreringe på sin plads, og du vil være heldig at finde dem, hvor du forlod dem, hvis du møder op uventet. Han vil heller ikke blive underholdt, når du forlader din stuff i sin bil - sko, tasker, tørklæder. Efterlade dem der, og de vil, meget hurtigt, finder vej til stammen eller boot af bilen. Må ikke engang gider spørge, hvorfor han satte dem der: spillerens bog kommer med standard svar til at man også: Han var rengøring af bilen, han ikke kan lide ting liggende rundt i bilen.

Ligeledes elsker gaver som fødselsdag eller Valentins kort og blomster vil alle være en torn i hans kød. Der vil ikke være fremvisning af sådanne ting i hjemmet eller på hans kontor skrivebord. De vil sikkert være låst væk, der skal vises, når du kommer rundt.

4.. Han vil skære dig væk fra din vennekreds

Dine venner er dine øjne og ører. Og din mand ved, at hvis han skal lykkes ved at være en spiller, så har han at begrænse, hvor langt du kan se eller høre. Derfor vil han, systematisk, afbryde Dem fra din kreds af venner, fordi han ved, at er et sted, hvor du kan få oplysninger om hans narrestreger.

De mest almindelige måder at gøre dette på er ved at fortælle dig, at han ikke kan lide dig at være omkring nogle af dine venner, især dem, der er tættest på dig. Hvis han kan skære dig væk fra dine bedste venner, så er du så godt som på din egen. Du vil høre noget ondt, og du vil se nogen. Og det er, hvordan han gerne vil have den til at være.

Han vil også forsøge at forblive ukendt for dine venner, fordi hvis de kender ham, vil dine ører og øjne forlænges. Hans frygt, her er, at hvis de kan identificere ham, det betyder, at de kan dele oplysninger om sin identitet med deres venner, som måske bare tilfældigvis kender nogle kvinde, han også se. Være kendt af dine venner også gør ham sårbar over for at blive set af dem, mens han er med andre kvinder eller blive spottet i byen efter at han havde fortalt dig, at han ville besøge sin syge far, der weekend.

Disse er blot nogle af de vigtigste ting, der kan hjælpe dig med at vide, om din mand er en spiller eller en ihændehaver. Som tidligere nævnt, forskellige spillere bruger forskellige tricks, men de har alle at gøre, i hvert fald en af ​​de ting, der er nævnt ovenfor.

Så er du dating en spiller? Tag testen.

Aktuelle artikler