5 interessante anden date samtale emner

Den første date åbenbart gik godt, fordi du får klar til den anden, ikke? Så bør dit stressniveau være vejen ned. Gør samtale i anden omgang bør ikke udgøre meget af et problem. Stadig, for alle de nervøse søm biters og finger-snappere derude, er her 5 interessante samtaleemner, bare i tilfælde!

5 interessante anden date samtale emner

Det er den anden date, så bør tingene køre temmelig glat i forhold til første gang, du har siddet ned sammen. Jeg mener, selvfølgelig du har klikket første gang rundt. Nu er det hele handler om at holde kemi foregår og samtalen flyder.

Det handler om samtale, når det kommer til de første par datoer. Du er stadig formentlig ikke i denne fase, hvor det er okay at få alt for fysisk, så det er den kun alt for du bruger til at danne en tættere forbindelse. Det er den ene ting, der kommer til at gøre dig beslutte, om dit første indtryk var rigtige, er du klikke på og er det nogen, der får dig.

Får jeg dig nervøs nu? Bare ikke bekymre dig! Det er nemmere at føre en samtale med en person, når du ikke alle op i dit hoved. Det bør komme naturligt og med et flow. Disse er blot nogle generelle forslag til at gøre dig lidt mere sikker på at chatte ham op!

1.. Indhente

Som opfølgning på , hvad du talte om under den første date (eller over telefonen forud for den anden dato) er en fantastisk måde at starte ting ud. Plus, kan det føre samtalen i mange forskellige retninger afhængigt af, hvad den egentlige samtale emnet er. På denne måde er du bare afslappet og taler er alle naturlige. Du vil føle sig meget komfortable, hvis samtalen lige slags begynder at løbe.

For eksempel hvis du har talt i telefon, og han nævnte at han havde en hektisk dag, så spørg ham, hvordan det hele viste sig. Eller, hvis du sidst så hinanden han nævnte hans planer om at gå et sted / se en film / læse en bog / gøre noget bestemt eller noget spørge, hvordan det var. Udover at det er en afslappet og let samtale det viser også at du har været opmærksom, hvilket er godt.

2.. Fælles interesser

Under en af ​​dine tidligere samtaler, du skal have fundet ud af hvis du havde nogen fælles interesser, og hvad de er. Så brug det til din fordel, og nævne noget langs disse linjer. Ligesom, hvis du har opdaget du har en fælles passion for at læse bøger fortælle ham om denne store bog, du læser eller noget. Eller hvis du er både til sport dele dine tanker på den sidste nats kamp. Hvis du ved, han er interesseret i at ting også det vil helt sikkert være nok til en dejlig samtale.

3.. Ømskindet emner

Det er en okay tid til at bringe nogle af disse emner op, selvom jeg ikke ville anbefale at gøre det, medmindre hans mening kan være en deal breaker for dig. Hvis det er tilfældet, måske det ville endda være bedre at få det ud af vejen snarere før end senere. Du ønsker ikke at komme for dybt, hvis finde ud af at hans udtalelser (om politik, religion og lignende ting) ikke matcher din kommer til at være et problem.

Selvfølgelig er det vigtigste, når man går om det her at forblive høflig og respektfuld. Alt i alt, selvom du ikke får det svar, du forventer og håber på, det ville være den bedste til at forblive positiv og holde din cool ansigt på. Jeg mener, i det mindste for varigheden af ​​datoen.

4.. Sjove historier

Del nogle sjove historier om ting, der for nylig skete for dig eller en af ​​dine venner. Noget positivt går! Det vil være dejligt, hvis du fyre deler en griner og have nogle sjove på den dato. En positiv stemning bringer folk tættere på, og positive mennesker anses for at være en stor virksomhed.

Også se, om han finder de emner, der gør dig til at smile også interessant er en god pegepind på, om du er kompatible. Selvfølgelig er det ikke tid til at fortælle ham om dengang du fik spildt og smidt ud af klubben eller noget.

5.. Aktuelle begivenheder

Men holde det lys. Tal ikke om krige og fattigdom i Afrika. Tal om noget, du ikke kan virkelig uenige om, og selv hvis du gør det er ikke af stor betydning. For eksempel - OL.

Uanset hvad du gør det vigtigste at huske er, at dette stadig ikke er det punkt i dit 'forhold', hvor det er okay at begynde klynker over din jerk chef, din kedelige job, elendige løn, familie problemer, personlige problemer eller noget lignende. Det er kun den anden dato. Disse er alle emner, du lette ham ind med tiden. Ligesom, når du indser at han er faktisk kommer til at være en del af dit liv. Indtil da - holde det lys, sjov og flyder. Åh, og lad os vide, hvordan det gik!

Aktuelle artikler