5 måder at starte et første kys

Lær at lave den fyr du kan lide endelig kysse dig for første gang.

5 måder at starte et første kys

Når han kommer i nærheden af ​​dig, dit hjerte altid springer et slag over. Du tænker på ham på gaden, i gymnastiksalen, på arbejde... Du kan ikke engang læse et magasin, fordi dit sind er et andet sted. Du begynder at føle sig som en teenage-pige, og du ved, at han føler på samme måde. Men der er en underlig ting - du ikke engang kysse endnu, og du er ved at dø for at prøve hans læber! Du virkelig, virkelig ønsker at kysse ham. Alene tanken om hans kys holder dig op om natten. Du ønsker at gøre ham kysse dig - ja, det er sådan.

1.. Sørg for at du er alene

Måske han ikke kysse dig endnu, fordi du altid er omgivet af mennesker. Sørg for, at denne gang, du fyre er alle på din egen. At der ingen øjne på dig. Tekst ham og starte en samtale om film og så når han siger, at han ikke kan se, at film, du talte om, foreslår, at du ser det sammen. Derhjemme. Lav nogle pop corn og hænge ud på sofaen. Held og lykke at se, hvordan filmen slutter!

2.. Late night texting

Han sender dig de søde, flirtende tekster, kan lide alle dine profilbilleder, han fortæller dig at han elsker dine fregner... Men når han ser dig, får han virkelig genert. Nå, han bare genert da! Og det er bare den måde, du kan lide ham. Hvis det er tilfældet, send ham noget som en påmindelse om, at han skulle kysse dig, mens din tekst-flirte. Eksempel:

Du: hvad der er på din to-do liste på lørdag?

Ham: Vask.

Du: Er det for travlt? Har du tid til en anden opgave?

Ham: Like?

Du: Kissing mig.

Når du direkte vise ham at du er interesseret i denne måde, er der ingen chance for at han glemmer sin "to-do liste", fordi dette kan være hans bedste endnu! Åh, vi ønsker alle de ting på vores liste var halvt så sød!

3.. Bær noget sexet

Måske han bare synes du er virkelig ikke interesseret. Måske er du fungerer i en sådan en genert måde, at det vildleder ham at tro, du er ligeglad. Hvis dette er tilfældet, vise ham at du er i ham. Må ikke overdrive: du bare meningen at skubbe det op et hak. Måske bære en kjole, eller vise nogle kavalergang. Igen, ikke overdrive - være sexet, ikke slutty. Derefter vise ham du kan lide ham. Han vil tage tippet - vi ønsker dig en eksplosiv første kys.

4.. Ting, der kan gøre ham ikke ønsker at kysse dig

Der er et par ting, mænd opfatter som kysse-forhindringer. Lip Gloss - fordi det er klistret for eksempel. Rød læbestift. Ryge cigaretter. Alkohol. Krydret mad. Dårlig ånde. Tænk over det - har du bruge nogen af ​​disse ting, når du var at se ham? Prøv ikke at det næste gang du ser ham.

5.. Måske er det tid du kysser ham

Tja, det er ikke middelalderen. Hvis den fyr er for genert, måske han synes du er vejen ud af sin liga. Vis ham, at du vil have ham i dit team. Snup et øjeblik af privatlivets fred med ham og læne sig mod ham. Giv ham en flot, lille hakke på læberne. Hvis han ikke tage det derfra, han er ikke interesseret. Flyt en - der er masser af frøer derude venter på dine kys endelig blive til prinser.

Aktuelle artikler