5 sjove spørgsmål at stille på en første date

First Dates kan være lidt skræmmende, med spørgsmål som "Hvad skal jeg have på?" og "Hvad skal jeg tale om?" løber gennem dit hoved. Det kan være lidt trættende. Mit råd? Slap af, bære din favorit par jeans, og lad dit hår ned.

5 sjove spørgsmål at stille på en første date

Tag et kig på disse 5 sjove spørgsmål, som vil helt sikkert blive til morsomme samtaler. Desuden er de designet til at lade dig vide en masse om ham. De vil sørge for at han går hjem tænker om det næste gang han kommer til at se dig.

1.. Fortæl mig om de mest mærkelige ting, der skete for dig i gymnasiet

High school er det tidspunkt, hvor vi danner vores personligheder. Da han svarer dette spørgsmål, vil du finde ud af en masse om sin ungdom, og det vil fortælle dig en masse om, hvem han er i dag. Også dette er et spørgsmål, der vil gøre ham til at tænke tilbage og grine, og dermed have en god tid, og han vil ikke glemme det var med dig.

2.. Hvis dit liv var en film / show, hvilket tegn ville du være?

Dette vil gøre ham til at tænke, og du vil finde ud af en masse om hans smag. Det lyder som en sjov spørgsmål, men det er faktisk en alvorlig psyko test, hvis du tænker over det. Du vil finde ud af, hvordan han opfatter sig selv, og det er afgørende for et forhold.

Hvis han for eksempel opfatter sig selv som Humphrey Bogart i Casablanca, der er kæreste materiale. Men hvis han ser sig selv som Charlie Sheen i... Nå, enhver Charlie Sheen show, kan du være sikker på, at når du sover med ham, vil han ikke vender nogen af ​​dine opkald.

3.. Havde du en barndom crush?

Det vil tage ham tilbage til de dage af hans barndom, da han bare var en sorgløs, glad dreng. Han vil nyde at besvare det, og du vil nyde at lytte ham svare.

Også, kan det hjælpe dig med at forstå hans holdning til kvinder ved tonefald han bruger, mens han svarer - hvis han gør historien længe det er et godt tegn. Det viser, at han er romantisk. Hvis han siger: "Jeg ved ikke", er det også meget klart, hvordan han mener om romantik.

4.. Hvad er din mærkeligste vane?

Du ved, den dumme lille ting du gør, når du tror, ​​ingen ser. Dette vil gøre ham til at føle tæt på dig, og du deler en lille lille hemmelighed. Ligesom han ved dig længere, end han egentlig gør. Også, kan svaret være en ting til fælles. Eller måske bare underligt. Spørg og du vil finde ud af.

5.. Hvis du vandt en million dollar lotteri, hvordan ville du bruge pengene?

Det kan være en kliché spørgsmål, men det vil fortælle dig en masse om hans ambitioner. Måske ville han hjælpe alle sine venner og familie. Eller måske part «indtil den sidste skilling. Måske ville han købe en ø og ikke tale med mennesker nogensinde igen. Uanset hvad svaret er, vil det vise dig, hvad de kan forvente.

Gå få klædt og vente på dørklokken. Du kan være sikker på blændende ham i aften!

Aktuelle artikler