5 tips til at forføre en fyr på facebook

Så der er denne fyr du vil på Facebook, men du har ingen idé om, hvordan man får samtalen i gang og hvordan man kan gøre ham interesseret i dig. Her er 5 tips, der vil hjælpe dig med forføre den fyr gennem Facebook.

5 tips til at forføre en fyr på facebook

Uanset om vi gerne vil indrømme det eller ej, har Facebook blevet en stor del af vores liv. Ligesom enhver anden stor del af vores liv, kan det skjule mange segmenter af det: sommetider en vigtig information, undertiden venskaber - og nogle gange endda ægte kærlighed.

Du har set profilen af ​​denne fyr - og der er simpelthen noget om ham, at du ikke kan modstå. Frending ham, var et stykke kage - men hvordan kan du starte dating ham? Tja, det er ikke let virkelig - men alt kan ske. Ligesom Francis Ford sagde engang - "Uanset om du tror, ​​du kan gøre det eller ej, har du som regel ret."

1.. Stop liking hans fotos

Du har set hans profilbillede album. Det er OK, at du gjorde, jeg siger ikke der er ingen på Facebook Jeg nyder stalking - men skat, han ikke have at vide, eller tror at han er grunden til du selv har en Facebook-profil. Ligesom en eller to - der er ingen grund til mere.

Han har ikke behov for at vide, at du udskiftet Huffington Post med sin profil.

2.. Læs hans info

Vigtigere end hans fotos er afgjort hans info. Hvilken slags musik kan han lide? Hvordan 'Bout hans yndlingsfilm eller skuespillere? Rejser? Du ved, der er mere til en person end en elskelig profilbillede. I denne æra af Photoshop er det meget nemt at se fantastisk. Både du og ham vide, at. Nu, at du kender alle, at ligesom nogle post i hans - ligesom hans yndlingssang, lad os sige.

3.. Tjek hans fælles venner

Dette er meget vigtigt - bare så du ville vide, hvad klike han er en del af. Fordi, hvis han for det meste hænger ud med tabere det ganske sandsynligt, at han er en taber også. Også, kan du finde nogen, der er tæt på både dig og nemt kan introducere dig, eller i det mindste fortælle dig noget, du ønsker at vide - ligesom sin favorit bar.

4.. Kommentere nogle status i hans

Når han stillinger og interessant status, kommentar. På den måde kan du nemt starte en samtale - og han kan endda spørge dig ud. Hvis han gør, har du gjort det. Worst case scenario er, at du starter en form for kontakt - og det er ikke så slemt, er det? Hvis han begynder at lide dine indlæg, det betyder, at han er interesseret i dig. Så hvad du nu gøre? Du skal bare holde sig og vente på ham til at sende dig en besked. Det er afgørende at han mener, at han er den ene stalking dig, ikke den anden vej rundt.

5.. Lev op til dit profilbillede

Bare sjov. Eller ikke - nu, dig og ham har aftalt at have en dato, er du nødt til at se pænt - og ubesværet. Hvis han ikke spørger dig ud, er det tid at holde op. Det er nok - er du ikke, at desperate, og han er tydeligvis ikke interesseret. Forhåbentlig, det er faktisk ikke tilfældet!

Gå til din date smiler, fordi du er virkelig tæt på at få den fyr - brug den info du har plukket op på Facebook for at starte samtalen og gensidige interesser. Du er sikkert en god en mach, hvis du stadig er interesseret i ham, efter alt hvad du ved om ham.

Lad kærlighed blomstre - alle kan lide det.

Aktuelle artikler