6 gode ideer til billige datoer

Den finansielle krise har påvirket alle, og næsten hvert segment af vores liv. Mange af os har mistet vores job og har ikke råd mange ting, vi vant til. Desværre er dette ofte omfatter datoer. Måske kan du ikke gå til de samme restauranter, du brugte til hyppige, eller måske du kan ikke gå der så meget som du gerne vil.

6 gode ideer til billige datoer

Alligevel bør kærligheden ikke lider på grund af din økonomi. Kærlighed skal blomstre, især når man ikke har råd andre ting, der gør dig til at smile.

Kreativitet vil hjælpe dig med at løse mange af dine problemer - især de finansielle virksomheder.

Her er 6 ideer til, hvordan man har en stor dato med lidt penge.

1.. Har en picnic

Er du ikke lidt træt altid opholder sig indendørs? Hvorfor gør du ikke to små elsker fugle ramte parken tider? Lav nogle limonade og sandwiches, bringe et tæppe, en kurv og nødvendig ingrediens - din kærlighed til hinanden. Vælg en dejlig dag, vælge en dejlig park og gå lytte til fuglesang og se solskin.

2.. Spille basketball

Du ved, mad i restauranter er ofte meget opfedning og du bør gøre nogle sportsgrene ikke at gemme al den mad på din talje. Og sport er så sjovt, når det gøres med en, du holder af. Tage bolden og gøre ham lære dig en lille smule om basketball. Gør det om natten, når ingen er i retten. Hvis du falder, vil han hjælpe dig med at få op - eller bare lægge lige ved din side og kysse dig, hvor det gør ondt.

3.. Panorama

Hver by har at særlige sted, hvorfra du kan se det hele - det panorama. Gå der med din kæreste om natten og kigge på byen og stjernerne. Det er så romantisk. Du kan også medbringe en lap top og spille nogle Ella Fitzgerald. Den fantastiske synet af byen og himlen vil helt sikkert resultere i behagelige tider, og en dag - romantiske minder.

4.. Den zoologiske have

Billetter til zoo er som regel temmelig billigt og gå i zoologisk have er altid sjovt, især hvis du er en dyreven. Også selv zebraer er sjovere end de mennesker i restauranter. Du kan endda prøve at tegne de dyr, du kan lide sammen. Glem ikke at medbringe dit kamera - denne dato vil helt sikkert resultere i en masse dejlige billeder og masser af sjov.

5.. Forlystelsesparken

Keder du dig? Det kan være tid til at få morede - i forlystelsesparken! Kør radiobiler sammen og føle det sjove, du ikke har følt siden barndommen. Har nogle slik og prøv rollercoaster - både i forlystelsespark og en i dit hjerte.

6.. Private byrundtur

Dette er den ultimative idé: Lav en liste over alle de steder i byen, der betyder meget for dig to - område, du voksede op i, er din folkeskolen, det sted du havde din første kys, din første kontor... Drive rundt i byen og besøge disse steder. Det vil også hjælpe dig med to komme til at kende hinanden mere og virkelig finde ud af hvad er alt dette om. Du vil også høre en masse interessante historier og huske en masse fantastiske ting. I to vil vokse tættere og vil have en masse sjov.

Ja, måske prisen på gas er vokset, men de stadig ikke opkræve os for kærligheden. De siger de bedste ting i livet er gratis - og du bør tage, hvad der er gratis!

Åh, og der er en virkelig, virkelig billigt sted, hvor du kunne have en billig, mindeværdige dato. Jeg ved ikke, hvis nogen fortalte dig om det, men det hedder "Din seng". Vi tror, ​​du vil være i stand til at lokalisere den.

Aktuelle artikler