6 sekunder dato samtale tips

Den anden dato er lige rundt om hjørnet, og nu er du spekulerer på, hvad for at snakke om med ham, hvordan kan du komme til at kende ham bedre, og endda gøre ham lide dig. Her er en 6 samtale tips til at gøre denne anden dato en mindeværdig én.

6 sekunder dato samtale tips

Jeg finder sekund datoer endnu mere nervepirrende end første datoer. Det bare forekommer mig, at der er en masse mere på spil denne gang. Det er klart, du kunne lide hinanden for første gang nok til at ville gå ud igen, så det er nu definitivt nogen, du er interesseret i. Første indtryk er stor og super vigtigt, men nu er det tid at begynde virkelig at komme til at kende ham og se om dine indtryk af ham vende sig at være sande eller falske.

Den eneste måde at gøre det på er gennem samtale, og der er en masse af os, der er ikke rigtig den bedste conversationalists derude, gå figur. Så her er nogle tips om, hvordan at tale med din date anden gang omkring, og hvad er nogle emner, du bør holde sig til eller undgå:

1.. Holde det lys

Du ønsker at styre uden om nogle af de mere kontroversielle emner, som religion og politik. Stærkt uenig på nogle af disse emner kan være et bristepunktet i nogen form for et forhold, ikke bare en romantisk en, så du skal ikke være tale om det endnu, er, medmindre det er noget, du føler så stærkt, at kompromiset ikke en mulighed, så kunne det være en god ide at sikre, at du er på samme side, før du kommer ind i det for dybt. Selvfølgelig gør, hvis du vælger at gå den vej sikre, at du bliver subtile og høflig.

2.. Opfølgning på den første date emner

Det kommer til at vise, at du har været opmærksom på, hvad han sagde, og at du er interesseret i, hvad der er foregået siden sidste gang du så hinanden. Hvis han nævnt før, at han kommer til at gøre noget ud over det sædvanlige, gå et eller noget spørge ham om det - hvordan det gik, havde han en god tid, hvad var det ligesom...

3.. Ingen klynker eller klager

Måske tingene ikke går så stor på jobbet, måske er du ikke i den bedste humør, har du nogle personlige problemer eller spørgsmål. Det er helt okay at nævne det, og besvare hans spørgsmål om det, hvis han spørger nogle, men prøv og ikke vende din date til en terapi-session. Det er kun en anden dato, hvis du fortsætter at se ham, vil du lette ham i dit liv og alt i det, herunder dine problemer. For nu, lad os holde det så positivt som muligt.

4.. Sjove historier, sjove tider

Hvis to mennesker kan grine sammen det kommer til at bringe dem tættere sammen. Sikkert noget interessant eller sjovt er sket for dig eller nogen du kender for nylig. Del det med ham, få et godt grin. Han skulle have nogle gode historier også, og tidsforbrug griner er ikke kun en fantastisk tid, det er kendt for at hjælpe folk slappe af og være mere komfortabel med hinanden. På den anden side, ville jeg fraråde at fortælle vittigheder, er det normalt ikke en god idé, når du er sammen med en person, hvis sans for humor måske ikke matcher din.

5.. Lyt

Igen, som altid, være en god lytter er en nødvendig kvalitet, hvis du forsøger at være en bedre conversationalist. Så lyt, nikke og reagere på, hvad han siger, ingen kan lide at tale med nogen, der har en tom kig på deres ansigt på alle tidspunkter, hvilket fører os til måske den vigtigste tip af alle...

6.. Smile

Et smil kan gå en lang vej.

Aktuelle artikler