7 tips om, hvordan man undgår en anden dato

Du troede, du kunne lide ham, du gik ud på en date, og derefter opdagede, at han er bare ikke den rette mand til dig. Fortælle nogen, at du ikke ønsker at se ham mere er altid meget vanskeligt og tricky. Det indebærer andre folks følelser, og kan være yderst pinligt og ubehageligt. Her er nogle nyttige tips om at undgå, at anden date uden at såre ham! Nedenfor er 7 tips til at hjælpe dig med at undgå en anden dato, og finde modet til at sige nej.

7 tips om, hvordan man undgår en anden dato

1.. Må ikke telefonen, og ikke kalde ham

Dette er en af ​​de ældste og mest kujonagtige metoder til at lade ham vide, hvordan du føler. Hvis du virkelig ikke kan klare at gøre det på nogen anden måde, gælder dette trick, og han vil helt sikkert forstå. Det er uhøfligt, men effektiv. Han får beskeden, men det kan være en smule pinligt, hvis du løber ind i ham ved et uheld i fremtiden.

2.. Udskyd

Den udskyde taktik kan også være meget nyttigt, hvis du ikke har nok mod til at tage fat ham direkte.

Hver gang han inviterer dig ud, tænke på en grund til at udskyde din date. Fortsætte med at gøre det, indtil han forstår, at du ikke har til hensigt at se ham igen.

3.. Skriv i stedet for at tale

Frygtelig og holdningsløse, men gør det, hvis du virkelig har til. Bare skriv et kort og klart undskyldning SMS og sende den. "Undskyld, men jeg er følelsesmæssigt utilgængelig lige nu... ingen hårde følelser." Det er teatralsk, men i det mindste vil han helt sikkert vide, hvor han er på.

4.. Vær klar og direkte

Besvare telefonen, når han kalder. Være høflig, men fast og ærlig og fortælle ham, at du er simpelthen ikke interesseret i ham.

Hvis han begynder at bede dig om at give ham en chance, og ikke indse, hvordan du føler, være endnu mere direkte og sige, at du absolut ikke ønsker at gå ud med ham. Må ikke lyde uforskammet eller arrogant, men lad ham forstå med din stemme, at han absolut ikke bør håbe på en anden dato.

Være klar og overbevisende og husk, at du ikke behøver at retfærdiggøre dig selv! At være ærlig er nok den nemmeste måde at undgå en anden dato. Du behøver mere tillid til det, men i det mindste vil du ikke være slinger i valsen, og gøre ham tror, ​​at han stadig har en chance. Det er rimeligt at være åbne.

5.. Prøv blide og taktfulde teknik

Forklar, at på dette tidspunkt i dit liv, du ikke har lyst til at starte en ny romance. Sige, at du lige er kommet ud af en vigtig (lang) forhold, og at du stadig klare med følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser.

Fortæl ham, høfligt at du kan lide ham, men at du endnu ikke er klar til at blive involveret, eller at begynde at dele dit liv med nogen - du har brug for mere tid til at finde dig selv igen. Denne undskyldning vil lyde helt logisk, og han bør være i stand til at forstå.

6.. Fortæl ham at du kan allerede se nogen

Det er en blændende undskyldning, men det virker. Fortæl ham at du er ked af, hvis du har givet ham nogen falsk håb på din første date, men du kan virkelig ikke stoppe med at se den anden person. Gå ud med to mænd contemporarily er absolut umuligt for dig! Han vil ikke kalde dig igen. Hvis han gør, anvende "være klar og direkte teknik."

7.. Skyde skylden på vanskelige livssituationer

Du kan altid slippe ud af en vanskelig dating situation ved at opfinde situationsbestemte undskyldninger. Du kan bebrejde livsbegivenheder, såsom en pludselig og frygtelige ulykke, der skete for din familie, en sygdom i en meget kær tante, en ny og krævende job, eller et nyt og vigtigt kursus du lige er startet.

Sige, at du er meget ked af det, men at denne komplicerede situation, du står over for, i øjeblikket, gør det yderst vanskeligt for dig at koncentrere sig om andre ting i dit liv. Denne taktik kan arbejde, men kan også give bagslag, så du bedre bare kvinden op - og fortælle ham sandheden!

"Jeg er bare ikke vild med dig, ingen hårde følelser. Held og lykke. "

Og det er det.

Lad os vide, hvordan tingene gik, og hvad "undskyldning" arbejdet for dig at undgå den anden dato.

Aktuelle artikler