8 måder at gøre ham gå amok over dig

Hvis du ønsker at imponere ham og få ham gå helt vanvittigt for dig, vi har fået alle de råd, du har brug for! Tjek disse 8 måder at gøre ham falde under din spell!

8 måder at gøre ham gå amok over dig

Vi har alle vores små tricks om, hvordan man være ekstra forførende og flirtende og trække dem ind, hvis vi vil. Det meste af den tid, vi er ikke engang klar over, vi laver det, vi bare naturligt bruges til at tænde op for varmen og spille spillet, når vi er interesseret. Still, hvis du føler at du har brug for at sætte i ekstra arbejde og fikse op dit stil at gøre ham bemærke dig, her er hvad du skal gøre:

1.. Være uafhængige

Miss Independent er den, der kan gøre ham gå ud af sit sind! Der er ikke noget mere lokkende end en pige, der ved, hvem hun er, og behøver ikke nogen bekræftelse eller godkendelse. Hun ved, hvad hun vil, hvordan man får det og er aldrig trængende og klæbende. Det er den type pige, der kommer til at køre ham sindssyg. Hun er stærk, ikke stole på nogen, og han hooked. Der er bare noget om, at hun ikke har brug for ham, men vælger ham, som er nok til at gøre enhver mand falde vildt forelsket.

2.. Lad ham ønsker mere

Altid lade ham ønsker mere! Guys gerne kæmpe for at få, hvad de ønsker. Jagten er sjovt for dem, og det er hvad der gør dem værdsætte det mere, når de får det. Det er bare sådan det er. Så hvis han får jer alle på en plade, og hvis du gør det helt klart, at han er den, du ønsker at han kommer til at vide, at han har det nemt. Og let kommer ikke til at gøre ham gå amok. Hvad kommer til at gøre ham spise fra din hule hånd er du give ham din kærlighed lidt efter lidt. Gør ham føle, at han har til at arbejde for det.

3.. Være uforudsigelige

Forudsigelig er kedeligt. Det er rutine, det er nemt. Uforudsigelige piger, der nu, hvordan man røre tingene op helt sikkert vil fange nogle opmærksomhed. Når jeg siger "røre tingene op" Jeg blot betyde træde ud over det sædvanlige en gang imellem. Tro mig, han kommer til at miste i sindet, hvis du gå og gøre noget, der er helt ude af normen.

4.. Må ikke være høj vedligeholdelse

De fleste fyre finder høje vedligeholdelsesomkostninger piger en boring. Jeg mener, at de kan lide en pige, der tager sig af sig selv, men for at være denne perfekte aldrig afslappet person, hele tiden er bare udmattende, for alle. Han kommer til at være temmelig trækkes ind, hvis du viser ham, at du er i stand til at få mest ud af enhver situation og ikke bekymre sig om den måde, du ser eller noget andet.

5.. Være sjovt

Alle elsker en sjov kærlig person! Og enhver fyr, der ser, at du er en person der er op for at have en god tid, laver sjove ting, at være aktiv, udendørs, have et godt grin er mest afgjort vil tørster din virksomhed. Sandheden er masser af piger er ikke rigtig op for meget handling, de foretrækker at få forkælet, nedkøling og tale. Men en sjov kærlig pige, som kan få vilde og skøre er helt sikkert kommer til at gøre enhver mand gå amok over, så snart han ser hende i dette lys.

6.. Tillid er nøglen

Her er den bedste råd nogen nogensinde gav mig: folk ser kun, hvad du vise dem, hvis du præsenterer dig selv på en bestemt måde, der er, hvordan de vil opfatte dig. Dette gælder for mange ting i livet, og er absolut gyldent når det kommer til tillid! Vidste du, at de fleste af de mennesker, der synes at sive tillid faktisk faking det? Det bedste er alle kan gøre det, og med tiden, faktisk du udvikle denne tillid personlighed, du har været portrættere for verden at se. Og der er ikke noget mere tiltrækkende og fængslende end en selvsikker pige, der kender hendes værd.

7.. Lås øjne

En god lang blik ind i hans øjne er alt det tager at gøre gnisterne flyver og blæse hans sind. I to låse øjne på det helt rigtige tidspunkt kan arbejde magi og opildne følelser han ikke engang ved, at han har!

8.. Overrask ham

Og jeg mener ikke ligesom smide ham en overraskelse, vil der være masser af tid til at når du får ham alt for dig selv. Jeg mener vise ham at du er så meget mere end han har været vidne til. Hvis han er vant til at se jer alle klædt op og handle dame som viser ham, at du ved, hvordan du får dine hænder beskidte og lade løs så godt. Hvis han er vant til at du er super ansvarlig og skole / arbejde orienteret tage én dag at blæse alt ud og have nogle sjove, med ham. Gøre noget, som han ikke ville forvente dig at gøre! Det vigtigste er, at du stadig er at være dig, er du bare vise ham den anden side - ikke forsøge at være noget, du ikke bare for at imponere en fyr! Hvis du gør det rigtigt, han er helt sikkert lyst til at se mere af, hvad du har at byde på!

Aktuelle artikler