Den 'rigtige' kvindes guide til dating

Du har hørt om den 'The Dating Rules', right? Du ved, dem, der fortæller dig, hvordan du være mystisk og spille små spil for at få, og holde, hans opmærksomhed. Mens ganske vist er der en vis sandhed til magten af ​​jagten, nogle gange er du bare ønsker at holde det ægte.

Den 'rigtige' kvindes guide til dating

Du ønsker at date en person uden at bekymre sig om, hvorvidt du siger for meget eller ikke nok. Det er svært nok at håndtere det pres for at møde en ny person, men når du føler at du er nødt til at være nogen, der er anderledes, end du er, det kan få overvældende. Det er næsten nemmere at blive hjemme og risikerer at blive katten dame.

Men sådan behøver dating ikke at være så hård. Bare følg disse enkle retningslinjer, og du vil gøre fint:

Vær dig selv

Være sammen med ham som du er sammen med en ven. Hvis du er snakkesalig, være snakkesalig. Hvis du er stille, stille. Jo før du lader ham komme til at kende den virkelige dig, jo hurtigere vil du vide, hvis du er kompatible.

Vær ærlig

Hvis du er uenig med ham, siger det. Nej, du behøver ikke at være insisterende og uforskammet, men hvis du har en anden mening, så indrømme det. Så hvad, at du ikke er enige om noget? Du kan ikke blive enige om alting.

Mange kvinder undlader at sige deres mening af frygt for en uenighed. Du kan dog finde det modsatte at være sandt. Det kan slå ham på, at du har dit eget sind, og er ikke bange for at bruge det.

Vær sikker

Med dette mener vi være fysisk sikker. Der er en masse af creeps derude, som bytte om kvinder. Må ikke sætte dig selv i fare bare for at bevise for dig selv, at du er åben for dating.

Dette gælder mere til de første par datoer du har med en person, som du lige har mødt, eller er bekendt med. Fortæl en ven, hvor du skal hen. Har et system på plads, hvis noget ikke føles rigtigt, og du ønsker at forlade. Mødes på et offentligt sted, indtil du føler at du kan stole på ham.

Stol på dine instinkter

Når du møder nogen, man får et indtryk af dem forholdsvis hurtigt. Måske er du helt fortrolig med dem og føle sig godt tilpas. Eller måske noget virker malplaceret, men du er ikke sikker på hvad.

Stol på din intuition, selv om du ikke kan sige præcis, hvad det er, der synes sjovt for dig. Din hjerne kan samle op på den mindste af stikord og registrere dem uden at du er i stand til at erkende, hvad det er du fysisk se.

Så hvis han siger noget eller gør noget, der sender et rødt flag, er opmærksomme. Må ikke bare feje det ind under gulvtæppet, og fortæl dig selv du bliver dum. Stole på dig selv.

Vær opmærksom på, hvordan han behandler andre

Det plejede at sige, se, hvordan han behandler sin mor, og du vil være i stand til at fortælle, hvad slags mand han er, men hvis du ønsker at vide før, bare være opmærksom på, hvordan han behandler folk i almindelighed. For eksempel, hvis du går ud for at spise hvordan kan han behandler vente personale? Er han behagelig, bruger sine manerer og taler til dem, som om de er venner eller han nedgørende, krævende og blot almindelig uhøflige?

Generelt har folk forholdsvis den samme attitude over hele linjen, er det ligegyldigt, hvem de har med at gøre. Så selv hvis han bliver rart for dig, hvis han ikke er at være rart at andre, chancerne er, at det er hans sande jeg kommer ud.

Må ikke se ind i fremtiden

De fleste kvinder date med henblik på at finde Mr. Right, nogen de kan tilbringe resten af ​​deres liv med. Så hvordan kan du date uden at kigge ind i fremtiden?

Der vil komme et tidspunkt, hvor du kan tænke futuristisk, men ikke skynder sig at komme der på de første par datoer. Bare nyd din tid sammen. Lær om hinanden. Find dine sympatier og antipatier, ligheder og forskelle.

Må ikke gå hjem efter din første date, og tilbringe resten af ​​natten at skrive dit fornavn med hans efternavn eller forsøger at komme op med, hvad du kommer til at navngive dine børn. Bare slap af. Hvis det er meningen, at være, vil det være.

Må ikke holde ham ansvarlig for hvad andre har gjort for dig

Hvor mange gange har du gjort eller ikke gjort tingene til at beskytte dig selv fra at blive såret igen? Du husker den smerte og svie alt for godt, og du ikke ønsker at gå den vej enhver tid snart.

Sagen er den, han er ikke hver fyr, du har behandlet for ham. Han burde ikke bedømmes baseret på, hvad en anden mand gjorde dig mere end du bør bedømmes ud fra, hvad andre kvinder har gjort for ham.

Forstå og acceptere, at han er et unikt individ. Han kan have egenskaber, der minder dig om en tidligere kærlighed, men han har haft forskellige erfaringer, der gør ham til en anden mand. Gør din beslutning baseret udelukkende på ham, ikke på andre før ham.

Hvis han afviser dig, skal du ikke tage det personligt

Det er den ene, der er nok det sværeste at gøre. Hvordan kan du ikke tage det personligt, hvis han afviser dig, ikke?

Her er de ting, bare fordi han ikke har en interesse i at forfølge et forhold med dig, ikke gøre dig værdiløs eller håbløs. Det betyder blot, at du ikke var den rigtige for ham.

Har du mandlige venner, som du aldrig ville date? De er attraktive og sjove og rart, men du ikke kan lide dem på den måde? Det er det samme her. Der er ikke noget galt med dig, var der ikke bare en forbindelse til ham.

Se på det på denne måde, i det mindste var han mand nok til at tage den høje vej og indrømme, når han ikke var føler det. Han kunne have trukket dig sammen og risikerede at såre dig mere ved at vente til at fortælle dig, men det gjorde han ikke. Takke ham for hans ærlighed og lade det gå.

Bestemt, kan listen over retningslinjer gå på og på, men det er nok til at begynde at slynge sig i dating verden. Dybest set, være tro mod dig selv og stole på dig selv, og du vil træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til dating. Bare holde det 'rigtige'.

Aktuelle artikler