Guys forklarede: hvad betyder det, når han ikke møder op til en dato

Du er blevet stod op og du føler dig vred og såret, og frem for alt du føler ydmyget. Men der kan være mange grunde til at han ikke dukker op. Nedenfor er blot nogle få eksempler.

Guys forklarede: hvad betyder det, når han ikke møder op til en dato

Noget ubehageligt der skete med ham

Hvis han ikke dukker op, skal du ikke bekymre dig, få mad eller bebrejde ham det samme. Måske er der sket noget med ham på hans vej til at samle dig op eller samtidig med at gå til det sted, hvor du skulle mødes. En bil ulykke eller en familie ulykke kunne være plausible forklaringer, samt berettigede undskyldninger. Vente, indtil han kalder. Hvis han ikke gør det inden for en dag, slette ham fra dit liv.

Han glemte din date!

I dette tilfælde skal du virkelig har al mulig ret til at få mad og bebrejde ham. Hvis han har en plausibel undskyldning, give ham en chance mere. Hvis det sker igen, dump ham.

Han ønsker ikke at se dig mere

Han havde ikke nok mod til at fortælle dig, at han ikke ønsker at se dig mere, så han bare ikke møder op til din date.

Han ser en anden

Hvis dette ikke er første gang, at han ikke er dukket op for en dato, så måske har han begyndt at se en anden. Og selv om han altid har formået at tilbyde berettigede undskyldninger, bør du dog begynde at være mistænksom. Det er et godt advarselssignal om, at der er en anden person i hans liv. Så ikke acceptere hans forklaringer, men står ham og finde ud af, hvad der foregår. Hvad han gør, er egoistisk, respektløst og illoyale.

I tilfælde var det din første date...

Tja, hvis det er din første date, kan der også være forskellige forklaringer på hans ikke at dukke op.

1.. Han kunne have besluttet, at han ikke er så interesseret i dig, og at han ikke rigtig ønsker at se dig.

2.. Han havde en kæreste, og han pludselig følte sig skyldig. Nå, skal han have ringet og forklaret. Dette kaldes forteelser adfærd.

Nå, disse er blot nogle af de mange mulige forklaringer på, hvorfor en fyr ikke møder op til en dato. Uanset årsagen kan være, husk at bevare din selvrespekt og ikke nogensinde tillade nogen at lege med dine følelser. Du skal forvente det samme fra de andre.

Aktuelle artikler