Hvad man ikke skal gøre efter en pause op

Uanset hvem sluttede forholdet, bremse-ups er altid svært på begge sider. Eventyret er slut, skal du gå tilbage til den virkelige verden missy - Hvis vi går videre, er din prioritet, her er hvad man ikke skal gøre efter en pause op:

Hvad man ikke skal gøre efter en pause op

1.. Må ikke kalde ham, hver gang du tænker på ham

Hvis break-up sår er stadig frisk, chancer er du vil tænke på ham hele tiden. Disse tanker kan ikke være behagelig eller gør dig noget godt, men du kan bare ikke lade være. Som du gå ned ad memory lane, være sikker på ikke til tekst ham hver gang du rammer en velkendt objekt. Hold dine følelser for dig selv, fordi, for at være ærlig, er der ingen mening i at vise sorg, når begge du enige om det er tid til at komme videre. Han har sikkert føler det samme, men det er irrelevant. Kaldte ham hver syv sekunder gør du ser desperat, som du måske lige så godt være på dette punkt, men går denne vej er det modsatte af dit mål - at komme videre med dit liv og glemme alt om denne skuffelse.

2.. Facebook nedsmeltning

Dette er uacceptabelt, selv hvis du er en Justin Bieber fan. Jeg er sikker på du måske tror, ​​at ingen vil linke hjerteskærende sang til din ex kæreste, men når du tænder din timeline til en ødelæggende mosaik af triste sange og vrede / skuffede statusser, det er over med din værdighed. "Nogle mennesker vil altid være idioter!" eller "Alt sker for en grund" slags testimonials er langt under din standard, så holde sig væk fra sociale netværk, når du er nede. I stedet tager den moralske høje vej og sutte den i. I et par måneder, når du vil være dating en anden fyr, vil du være taknemmelige for, at du ikke har vist offentligt din skuffelse.

3.. Impulsive make-over

Efterlad dit hår alene! Det er ikke skyld i break-up, så ikke klippe det, ikke farve det og generelt ikke gør noget du normalt ikke ville gøre. Det er irreversibel. Du vil være meget meget ked af, hvis du ikke sætte disse saks tilbage hvor du fandt dem. Du må ikke ændre din øjenbryn form, er der intet galt med din mode stil, behøver du ikke en bellybutton piercing. Tag det som en mand og ændre noget. Nu gå og have en cocktail i stedet.

4.. Kan vi være venner?

Nej, du kan ikke være venner, i hvert fald ikke nu. Overveje denne mulighed i 6 måneder, hvor tingene køle lidt ned. At se ham over en kop kaffe er kun vil gøre tingene værre, da følelsen er formentlig kommer til at overvælde dig og derefter Gud ved, hvad der vil ske.

Spil det sikkert. Stash at venskab card dybt i ærmet og vente på det rette øjeblik, når du er dybt forelsket i en anden, at hæve den. Chancerne er du to kan virkelig være gode venner en dag, hvis dit forhold havde denne kvalitet, men for at være ærlige og ikke føre til mere hjertesorg, vente et stykke tid.

At se ham på dette punkt vil kun bryde dit hjerte igen. Ud over disse enkle Not-To-Do regler, prøv ikke at springe i armene på en totalt fremmed. Nå, i hvert fald ikke mens såret er friske. Tag dig tid til at helbrede og behandle hvad der gik galt, så du aldrig kan gentage de samme fejl igen. Du er blevet leget, du er blevet brændt, men det er alle en lektie lært.

Aktuelle artikler