Hvad skal bære for den første date

Endelig den første date! Men hvad der skal bære? Her er nogle tips til at gøre dig se smuk.

Hvad skal bære for den første date

Det søde fyr fra din gym lige bedt dig om en dato. Selvfølgelig sagde du ja. Og nu er det fredag ​​aften er han formodes at samle dig op i to timer. Du sidder på gulvet foran dit skab iført bare en kæmpe spørgsmålstegn på din pande.

Lad os hjælpe dig lidt, give dig et par hints. Resten er op til din fantasi.

Må ikke over kjole

Ok pige. Skridt væk fra dine fancy kjoler! Trin væk fra noget at sige "Special lejlighed." Man bliver inviteret til en dato ikke er en særlig lejlighed, er det? Selv om det er, du ikke vil have ham til at tænke det. Den bedste idé for en første date er jeans. dem, der passer dig bedst, selvfølgelig. Yves Saint Laurent sagde engang: "Jeg ville ønske jeg opfandt blå jeans. De har udtryk, beskedenhed, sex appeal, enkelhed -. Alt håber jeg i mit tøj "

Når du vælger farven på jer jeans, jo mørkere jo bedre. Navy og sort er gode picks. Mørkere farver synes classier og gøre dig synes slankere.

Ser ikke let

Må ikke bære alt for meget make up, ikke gør det til at ligne du sætter en stor indsats. I stedet for at bruge tonsvis af make-up eller vise din kavalergang, gøre noget mere subtil - gør dit hår og negle.

Bær en hæl - hæle vil gøre dig se højere og mere sexet. Monroe sagde, at hun ikke ved, hvem opfandt hæle men uanset hvem det var, vi alle skylder ham en masse. Pigen havde ret. Stadig ikke bære stripper hæle som Victoria Beckham. Du er ikke en Spice Girl, uanset hvor meget du brugte til at lytte til dem.

Mens udklædning, lytte til inspirerende musik - for datoer, stærkt anbefaler vi Nancy Sinatras "Sugar Town" eller David Bowies musik vil skubbe din kreativitet Alligevel når vi siger "kreativitet" vi vil have dig til at huske at have det hvide "Fashion".. silke bluse, der går godt med at perle ring, ikke "kreativitet" i Nicky Minaj vejen.

Giv dig selv en død linje

Sige, at du vil blive gjort i 40 minutter. Og respektere din døde linje! Det vil fjerne muligheden for at forsøge alt for hårdt. Prøver for hårdt er OK på arbejdet, men ikke OK, når der beskæftiger sig med mænd.

Bær subtil make-up

Mænd kan ikke rigtig lide for meget make-up. Thay vil vide, hvordan det ansigt vil se efter han vågner op ved siden af ​​dig. Også iført alt for meget make up shows du ikke er meget selvsikker. Bare gør din daglige rutine - foundation, blush, mascara og måske lidt lys læbestift. Hvis du ønsker at kysse, undgå lip gloss. Det er den værste fjende af kysse. Brug lys, ikke - iført-make-up form for make-up.

Glem ikke dit foretrukne fragnance

Mænd virkelig reagere på en dejlig duft. Undgå tunge parfumer eller sætte for meget på. Tænk vanille, frugt og andre nemme noter. Min personlige pick er "Infusion d'iris" af Prada.

Nu, at du er tilfreds med den måde, du ser, har nogle te og lytte til afslappende musik, måske "Moon River" fra Breakfast at Tiffanys. Har nogle slik og glem ikke at børste dine tænder.

Være tilfreds med hvem du er, åbner døren og sige "tak" for de blomster, jeg håber, at han har købt dig.

Har en stor tid, og derefter spekulerer på, hvad til at bære for anden dato. Spøg.

Aktuelle artikler