Hvad skal gøre, hvis han er en dårlig kysser

Endelig du har mødt en fantastisk fyr, og tingene gik godt - indtil han kyssede dig. Må ikke være ked af det. Giv ham en chance til. Her er hvad man skal gøre, hvis han er en dårlig kysser.

Hvad skal gøre, hvis han er en dårlig kysser

Du tror måske du har fundet den perfekte fyr, han er romantisk og hensynsfuld, sexet og stimulerende, du taler i timevis, og han har den mest utrolige, perfekt mund du nogensinde har set på en mand,... men vent!

Intet er mejslet i sten, mindst af alle, før du har oplevet kys. Det er ikke bare noget, teenagere har at frygte, de dårlige kisser findes i alle aldersgruppe, og intet vil nogensinde forberede dig til den tid, din såkaldte Mr. Perfekt muterer til en hund, og begynder at slikke hele nederste halvdel af dit ansigt. Det sker. Det er virkelig gør. De fleste kvinder er lejesoldat. Et kys sådan er dato-kill. Men damer, jeg synes, vi skal være mere tilgivende. Tro det eller ej, der er måder at tæmme en mand, der er fejl dit ansigt for en is, ligesom der er måder at få din fyr til at røre dig på den måde du kan lide at blive rørt, og drille dig på den måde du kan lide at blive drillet...

Hvorfor gider med en dårlig kysser?

Jeg siger ikke, at du er nødt til at affinde sig med en hicci på hagen, Charlotte vidste, hvor grænsen går med det rædselsvækkende scenario. Der kan være grunde dog til, hvorfor din nye mand kysser med sådan en funky stil. Det kan være, at ingen pige nogensinde har haft nosser til at fortælle ham, at han er en dårlig kysser!

Hvis dette er tilfældet, så kunne du være den pige, der gør ham og den næste pige en stor fed tjeneste, blot ved at bringe hans opmærksomhed på det faktum, at kvinder ikke kan lide at blive slobbered forbi, fordi det ikke er sexet.

Jeg har engang bragt en fyr hjem efter en dato, han var meget sød og jeg havde bildte ham for aldre. Vi sad på kanten af ​​min seng, og jeg var slibning op at pinefulde forventning om, hvad der skulle ske næste. Han lænede sig ind for et kys, og jeg heldigvis lukkede mine øjne... men de snart knækkede åbne, da jeg indså, at hans mund skal være meget større, end jeg troede, fordi min hage var at få pretty damn våd. Jeg trak væk og diskret udslettet mit ansigt, før du prøver igen, denne gang forsøger at åbne min mund bredere for at stoppe ham fra at fugte min hage så meget... stor fejltagelse, må han have troet det var hans cue til at gå ind med tungen, og dreng gik han hen i! Denne fyr havde en stor tunge. Jeg var så flov over al den spyt på mit ansigt, at jeg måtte undskylde mig selv til at gå på toilettet. Jeg havde brug for et håndklæde.

Jeg stirrede på mit ansigt i spejlet helt forvirret, helt sikkert han kan se mængden af spyt, han havde deponeret på mit ansigt? Jeg følte jeg bare havde givet ham et blow job med en temmelig rodet afslutning! Men det var en fyr jeg havde bildte for aldre, og jeg er lidt stædig. Jeg var ikke til at sige farvel til min præmie efter ugers fantasere, uden en lille smule indsats. Så vi afregnes til at se en film, og når den næste kys kom for at dræbe, jeg koket spillet en smule svært at få, at lade ham savle ned af min hals for en bit, som jeg ikke kan sige, var alt, behagelige enten, men da han kom tilbage til mit ansigt, jeg sagde blot jeg ikke var vant til at blive kysset med så meget entusiasme!

Jeg foreslog jeg vise ham, hvad jeg kan lide. Han gjorde ikke tage anstød. Alle gode. (Jeg tror, ​​jeg blev i al hemmelighed tænker, at jeg nok gerne vil, hvad hans mund og tunge kunne gøre lidt længere sydpå, hvis du får min drivgarn... desværre vores forhold fik aldrig så langt.)

En anden grund til, at en ny fyr kunne komme på en lidt for stærk, er, at han rent faktisk finder din kysse teknik noget passiv til, hvad han er vant til. Han kan være en overkompensation til at give dig et hint. Spørg mig ikke om de underlige måder fyrene forsøger at kommunikere med kvinder... Jeg har ikke forsket, at man endnu! Det er let at glemme, at tidligere forhold og erfaringer kan aftryk på os, hvad vi mener er et godt kys, fordi det er, hvad vi har vænnet sig til.

Kissing nogen nyt for første gang er spændende og skræmmende, fordi du virkelig ikke ved, hvad de skal forvente. Ofte vores forventninger er bygget op i en sådan grad, at fyren ikke en chance! Og husk, kan nerverne også påvirke den måde, et kys udspiller sig. En første kys kan kun blive bedre, helt sikkert?

5 ting du kan gøre, hvis han er en dårlig kysser

  1. Måske den værste dårligt kys oplevelse er, når en fyr har dårlig ånde. Han kunne ikke har en medicinsk tilstand, der er årsag til dårlig ånde, kan det bare være en smule hvidløgsagtig efter indisk måltid du begge lige haft, i hvilket tilfælde, er din egen ånde nok ikke så sød enten! Bare holde pastiller og tyggegummi på dig, og når du har en, tilbyde ham en også.
  2. Sommetider fyre ikke går for tyggegummi, så hold et udvalg af pastiller og slik. Nogle gange kan du endda skjule aroma kommer fra hans mund ved at mætte din egen mund med noget frugtagtig. En lille trick jeg gerne prøve er at have en sej sød i munden, når han går til at kysse mig, og bruge det som en sexet slags tug-of-krig spil... bare sørg for at han får de fleste af de søde i munden ved slutningen af spillet! Sneaky, men meget effektiv, og han vil gøre det igen næste gang, i virkeligheden vil han sikkert allerede har den søde i munden først.
  3. Der er ikke noget værre end tørre spidsede læber, men det er let ordnes ved let at køre din tunge over hans læber, og lokke dem åbne med din egen. Når en fyr selv gjorde det mod mig! Jeg vidste, at mine læber var tørre, og jeg havde ikke forventet ham til at kysse mig på det tidspunkt, så da han slikkede mine læber for at fugte dem genkendte jeg den teknik det samme, og jeg havde ikke noget imod det, så hverken vil din fyr! I virkeligheden, jeg slags værdsat gestus.
  4. Hvis du opdager, at du har den "tænder-støder 'problem, problemet er, at han er bare en lille smule for ivrig eller insisterende. Du skal tage kontrol! Han har brug for at vide, at du ejer dette kys, og ikke ham, og du kommer til at gøre det på den måde du kan lide det. Du vil opdage, at så snart en fyr ure på din domina energi, hans underdanige rolle vil tone ham lige ned, og han vil være kit i dine hænder. Hvordan gør du det? Meget simpelt, bruge dine hænder, skubbe hans hoved tilbage, ser ham direkte i øjnene, kysse ham med dine læber og mener det, og derefter trække sig tilbage, men holde hans hoved, hvor du ønsker det. Se ham i øjnene igen, smiler en ond lille grin. Du kan endda blinke, hvis du ønsker. Vær ikke bange for at tage kontrol af et kys med hænderne. Skub ham tilbage mod en væg, skal du holde hans hoved, hvor du vil have det til at blive, vil han synes, det er varmt, at han sandsynligvis ikke engang klar over, hvorfor du gør det. Hvis han har håret ikke være bange for at få fat i det, behøver du ikke at være rå, bare selvhævdende nok for ham at vide, at du dominerer, og du kalde skud.
  5. Må ikke du bare hader det, når du kysser en fyr og hans hænder gå direkte til din bryster? Eller værre... i mellem dine ben! Et kys betyder ikke altid, du vil have sex. Jeg plejede at gå ud med en fyr, som troede, at hver kiss føre til sex. Det var lige, hvad han altid havde oplevet. For ham kysser var lidenskabelige, de gav ham en hård-on, og så gik han hele vejen. Jeg måtte forklare ham, at bare fordi hans kønsdele var klar, var det ikke ensbetydende med, at mine var... du kan ikke haste disse ting elske! Og hvorfor skulle du ønsker at? Hvis du ikke kan tale med din mand om det, få det til en vane at holde kysse sessioner kort og søde. Kissing i det offentlige er god praksis for en fyr også kan hans hænder ikke gå til din fornøjelse zoner, hvis du har fået et publikum. Hvis de gør, så har du al mulig ret til at have et ord med ham!

Del dine "dårlige kiss erfaringer 'og løsninger i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler