Hvad skal man gøre, når kontrollen kommer

Skal du på en dato og bekymret, at akavet øjeblik, hvor checken kommer? Skulle du opdele det, tilbyde at betale eller ej - vil han have nogle skjulte forventninger? Find ud af, hvad der er den smarteste ting at gøre, når checken ankommer.

Hvad skal man gøre, når kontrollen kommer

Frigørelse og feminisme var bundet til at ske, men når de gjorde de forlod så mange loops bag og linjer skal fortolkes forskelligt for alle. Så, ja, du arbejder. Du betaler dine egne gas regninger. Du kan passe på dig selv, og du ikke lade nogen fortælle dig, hvad, hvornår og hvordan man gør det - endsige din mand.

Men stadig, der er en tynd linje, der deler "den selvstændig kvinde" og "selvforsynende tæve."

Også, der er en endnu tyndere tråd, der deler "damen" og "guldgraver".

Før feminismen var det klart en rod - men nu er det bare mudrede vande. Ja, du vil arbejde, men han vil amme dit barn, når det ankommer? Ja, du stemmer, men gør han rent i huset?

Første gang du vil bemærke det er på din første date. Når checken ankommer, vil nogle mænd blive fornærmet, hvis du tilbyder at betale. Andre vil bare vise dig, hvor stor er din andel. Nogle vil endda gå til herretoilettet og efterlader dig med regningen.

Så hvad gør man, når checken kommer? Her er vores råd.

Tilbyd at betale

Når checken ankommer, ikke stirre på loftet. Du er hans date, ikke en escort. Nu skal vi til at være hyklerisk - fordi du skal forvente ham til at betale. Ikke alle de gange, men på den første date - definitivt. Det er sådan en lille gestus, fordi det ikke er en enorm mængde penge - men viser han havde en behagelig tid. Du vil også høre hans tanker om penge - når han bliver fornærmet, vil du vide aldrig at gøre det igen. Hvis han siger "Måske en anden gang", har du fundet en gentleman. Hvis han efterlader dig med regningen, betale og aldrig kalde ham tilbage.

Overvej hans sociale status

Nogle mænd er for stolte til at indrømme, at de ikke gør meget godt sidst. Du er den, der har at være dommer over det. Hvis han er lav på kontanter, ikke bestille laks og champagne og forventer ham til at betale regningen i den dyreste restaurant i byen. Giv ham en chance for at vise dig, han er en gentleman. Penge snak er altid akavet, så undgå det på de første par datoer - og afhente sit syn på det mellem linjerne.

På andre datoer

I et samfund, hvor både mænd og kvinder har lignende betaler, er det helt urimeligt at lade ham betale, hver gang. Lad ham betale for drikkevarer, men købe billetter til film, og omvendt. Hvis den fyr er fra en rigtig traditionel miljø og stadig insisterer på at betale, lad ham - men vælg billigere steder for datoer og købe ham nogle tegn på hengivenhed en gang imellem - du ikke ønsker at se billigt.

Det er ikke 50'erne, og du kan ikke rigtig forvente, at han skal betale hele tiden - medmindre du ønsker at bage brownies og tage sig af børnene hele tiden, og derefter vente på din mand til at komme hjem fra arbejde. Hvis du ønsker at være en husmor, det er OK - lad ham betale. Men hvis det ikke er tilfældet, dele dine udgifter. Være en dame - og en dame ser efter sig selv.

Aktuelle artikler