Hvor at møde mr. højre

Ok Ladies, lad os få én ting lige her - der er ikke sådan noget som det rigtige sted at mødes Mr. Right. Jeg ved, det er ikke, hvad du ønskede at høre, men det er sandheden - Møde den rette mand til dig er noget, der foregår inde i dig - det er en selv-udforskning proces, ikke nogle hjørne butik eller en boghandel - det er en bestemt tilstand af kroppen & sind, hvor du har brug for, før noget andet, begynder at føle klar til at møde MISTER RIGHT. Når du gør det, og vi er her for at hjælpe, kan det og vil ske stort set overalt.

Hvor at møde mr. højre

1.. Evaluer dig selv

Det er rigtigt. Vi er her ikke for at sugarcoat det - før møde Mr. Right, du er nødt til at stræbe efter at blive DET BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV! Det betyder, at du er nødt til at arbejde hårdt på at ændre dine negative karaktertræk - hvis du er doven og uorganiseret, koble op med en ambitiøs arbejdsnarkoman er ikke gonna gøre dig til en - O contraire! Hvis du altid har ønsket at deltage i en kunst klasse eller tage så lang ferie i et eksotisk land, så gør det! Uddan dig selv - læs romaner i stedet for sladder, se interessante dokumentarfilm eller videnskab kanal i stedet for reality shows, som lærer os noget, men hvordan det betaler sig at være uvidende og selvoptaget. Det er vigtigt - du er en magnet og tiltrække Mr. Right er kun muligt, hvis du bliver Mrs Right til dig selv!

2.. Accepter din fysiske fremtoning

Og igen - Accepter din fysiske fremtoning! Ingen ønsker at date en usikker person er det udmattende. Hvis du ikke elsker din krop den måde, det er, og lad mig blot minde det er i din viljestyrke til at ændre, hvad du ikke finder attraktive - hvordan forventer du en anden person at opfylde denne kløft? Det er umuligt. Snarere end at leve op til nogle top model stereotyp, acceptere alle de fejl og indse, at sex appeal ikke kommer fra himlen høje ben eller porcelæn afslutning - det handler om hvor sikker du er om dine bittesmå ufuldkommenheder og hvor godt du manipulere dem.

3.. Du dateret en flok ryk og fik dit hjerte knust

Og hvad så? Er det kommer til at stoppe dig fra at finde sand lykke med Mr. Right? Sure håber det ikke. Selvmedlidenhed er dødbringende gift, og du må hæve os over det! Vinde nogle, mister nogle, og ved I hvad? Sådan er livet. Lær at tilgive dig selv, eller du er dømt til at gentage dine tidligere fejltagelser. Motivere dig selv med ideer som "Mike var totalt værdiløse rundt i huset, perfekte mand for mig, vil vide, hvordan du ændrer pæren og rengør efter sig selv." - Den vej, du projicere det rigtige billede til at tiltrække Mr. Right. Udvikle et positivt syn på fortidens fejltagelser, det er alle skat i form af erfaring.

4.. Del dine fantasier mr. Lige med dem, du elsker

Hvem kender dig bedre end dine venner og familie? Fortæl dem, hvordan du føler, fortælle dem, hvad du ønsker. De kan ikke være i stand til at matche-gøre dig med ham, men vil helt sikkert omgiver dig med tiltrængt positiv forstærkning. Må ikke blive overrasket, hvis deres ideelle billede af Mr. Right for dig ikke er noget, du forventede, lytte og absorbere. Det vil hjælpe.

5.. Åbne dig for forskellige former for møde nye mennesker

Internettet. Matchmaker tjenester. Klubber du normalt ikke gå ind. Tag en ny hobby. Deltag i en gruppe af mennesker med samme interesser. Hæng ud med dine venner mere. Walk din hund i parker og stræder, du aldrig har været før. Overvej blind dates. Rejse et sted eksotisk. Tag bussen. Gå mere. Gøre ting, du ikke ville forvente fra dig selv.

At opsummere det, - at gøre det samme og forvente et andet resultat er ikke nok få dig selv i nærheden af ​​Mr. Right. Det handler om konstant arbejde på at blive din egen Mrs Lige før forventer at møde den mand af dine drømme - du skal fortjener det! Ændre dine vaner, acceptere din krop - ikke din karakter fejl, åbne dit hjerte og sind til nye erfaringer og MØDE MR RIGHT er lige rundt om hjørnet. Held og lykke!

Aktuelle artikler