Hvordan man laver en morder online dating profil og tiltrække de rigtige fyr

At have den rigtige form for online dating profil kan gøre eller bryde din online dating oplevelse. Læs videre for at finde ud af, præcis hvordan du opsætter din profil, hvad der skal medtages eller ej til at få de bedste resultater!

Hvordan man laver en morder online dating profil og tiltrække de rigtige fyr

Når det kommer til online dating, din profil er dit første indtryk. Alle ved, at første indtryk er utroligt vigtigt, når det gælder om at finde kærligheden, så du vil være sikker på, at din online dating profil afspejler de bedste dele af dig og din personlighed.

Denne artikel vil diskutere, hvad ting er vigtigt at medtage og udelade af din profil. Hvis du er seriøs omkring at finde en romantisk forbindelse online, og du ønsker at kende den bedste måde at oprette din profil for succes, så læse og følge disse enkle dos og don'ts.

[Læs: Sådan bruger forførelse i din hverdag ]

DO - vælg en killer foto!

Du har mulighed for ikke at sende et foto, men du helt sikkert burde. Vil du reagerer på en person, der ikke har indsendt et billede? Sandsynligvis ikke. Det er vigtigt at vælge den rigtige form for foto. Selvfølgelig du ønsker at se godt ud i det, så du kan endda bede en ven til at hjælpe dig med en mini photo shoot. Du ønsker ikke at se alt for konstruerede, men du ønsker en stor foto, der virkelig repræsenterer, hvad du ser ud.

Må ikke vælge et foto, der er et par år gammel, bare fordi du kan lide, hvordan du ser på det, gå med noget nyere. For din vigtigste foto skal du være alene. Hvis du sender et billede af en gruppe af piger, vil potentielle bejlere ikke vide, hvilken en er dig, og som kan afholde dem fra at klikke på din profil alle sammen.

Derudover. Hvis du sender et billede med en fyr (selv om det er en ven eller din bror), der kan være forvirrende eller offputting til potentialer Så send en solo foto... bare dig, bare se godt ud!

[Læs: 5 grunde til hvorfor du holder falder for bad boys ]

DO - være ærlige!

Alle ønsker at sætte deres bedste mund fremad, når det kommer til dating (online eller på anden måde), så det er ikke ualmindeligt, at folk vil strække sandheden i deres online dating profiler... eller i nogle tilfælde flade ud LIE! Det er ikke en god idé.

Normalt ønsket om at gøre dette kommer fra et godt sted. Vi ønsker at tiltrække en stor fyr, så vi udfylder vores profiler til at passe de kvinder, som vi stræber efter at være, ikke nødvendigvis de kvinder, vi er. Faktisk gør både mænd og kvinder denne fejl i alle typer af dating.

Vi skjuler små ting om os selv, som vi tror den anden person vil ikke lide, så senere ned på linjen, når vi er mere sikre i forholdet, vi slappe af og vise vores sande farver. Hvis forholdet er stærk og forbindelsen er reel, kan parret normalt komme igennem det.

Men du behøver ikke få mig forkert, jeg siger ikke, at du skal gå i detaljer i din profil om alle dine fejl og hemmeligheder. Hvad jeg siger er, at du skal repræsentere den virkelige dig. For eksempel, hvis du ønsker at være en rigtig friluftsmenneske kvinde, der elsker at campere og vandre i weekenderne for at fange at sexet outdoorsman, men er faktisk den type, der kan lide at sove i og gå til brunch med dine veninder type kvinde, være ærlige om det.

Hvis friluftsmenneske manden af dine drømme kontakter dig og finder senere ud af, at du ikke virkelig ønsker at tilbringe din weekend i et telt, vil han være skuffet og sandsynligvis mindst lidt ked at du ikke var oppe foran om det til at begynde med.

[Læs: Hvordan kan man vide, om han er forholdet materiale ]

Må ikke - lægge online dating

En fejl, at en masse folk gør, når det kommer til at udfylde deres profil viser deres forlegenhed om at forsøge online dating. Der er sikkert en masse mennesker derude, der føler sig lidt flov over det, men hvis du har besluttet at prøve det, bare omfavne det!

Sætte på din profil, som du kun på webstedet, fordi din ven gør dig, nogen vovede dig, eller fordi du har mistet et væddemål er kun kommer til at udskyde dine potentielle datoer. De laver online dating også, så hvorfor sætte det ned?

DO - date uden dine interesser

En almindelig fejl, at folk gør med online dating er at forsøge at kun date en person, der netop kan lide dem, eller som er præcis ligesom deres "ideelle" mennesket. Tænk på de mennesker i dit liv, der har store relationer. Har de har alle de samme interesser, meninger og fritidsinteresser? Sandsynligvis ikke.

I online dating er det vanskeligt at vurdere, hvorvidt der er en forbindelse uden møde i det virkelige liv, så folk ofte forsøger at finde den forbindelse ved at have ting til fælles. Det er okay, men det er vigtigt at huske, at din drøm mand kunne være helt anderledes end dig.

Hold åben for alle muligheder, og ikke se bort fra nogen, bare fordi han kan lide hunde, og du er en kat person!

[Læs: ? Er du forholdet materiale ]

DO - bruge lidt tid på din overskrift

De fleste dating sites lader dig vælge en overskrift, der vil blive set sammen med dit foto, når nogen laver en søgning. Efter dit billede, vil dette være den anden ting en fyr ser, når han overvejer, om ikke at klikke på din profil. Denne overskrift skal repræsentere dig og gøre den fyr ønsker at lære mere om dig. Det er værd at bruge lidt tid på dette, fordi det kunne være ting, der hjælper ham beslutte, at han helt sikkert ønsker at vide mere.

Må ikke - være negativ

Det er vigtigt at være konkret om, hvad du vil, men modstå trangen til at smide ex kærester eller tidligere datoer i din profil. Det kan komme ud som middelværdi og negative, og de er ikke gode kvaliteter i en potentiel kæreste. Negativitet, når det kommer til online dating-processen ikke kommer ud godt enten. Alle ved, at det er svært at finde en god dato online.

Du er nødt til at luge gennem alle former for weirdos, gutter bare på udkig efter en krog op og alt i mellem, men du behøver ikke at klage eller skråle om det i din profil. Accepter, at det er en del af processen, og forblive positiv. Lægge frem et positivt syn på din profil kan tiltrække nogle creeps, men det vil også tiltrække den slags fyr, du ønsker.

[Læs: Hvordan at gøre alle dine tanker og følelser positive ]

DO - tage din tid

Du vil have din profil til at være lige højre, så ikke føler forhastet at afslutte det og sende det, før du er klar. Først bør du udfylde hvert felt uden overthinking for meget. Lad det i 24 timer og derefter vende tilbage og se, hvordan du føler dig om, hvad du har skrevet.

Efter gør nogle redigering, kan du bede en betroet, dating-kyndige ven til at have et kig på det for dig. Når du har grundigt perfektioneret det, er det tid at få det online og se, hvad der sker! Hvis du ikke har mulighed for at gemme dine ændringer online uden udstationering, så prøv at skrive dine svar i et Word-dokument i stedet.

Må ikke - besætte over din kat

Eller alle andre kæledyr for den sags skyld. Der er en stereotyp derude om den "skøre kat dame", som jeg er sikker på du er klar over. Hun er den evigt eneste kvinde, der sætter hendes katte i tøj og indlæg alt for mange billeder af ham på Facebook.

Hey, jeg er en kat elsker også, men jeg har ikke tænkt mig at gøre, at det centrale tema i min online dating profil. Identificere dig som en dyreven vil gøre det trick fint.

DO - sætte dig selv derude

Mange kvinder er oprettet online dating profiler, og så bare vente for fyre at sende beskeden. Hvis du forsøger online dating, er du nødt til at sætte nogle kræfter i. Vent ikke rundt efter den rigtige fyr til at kontakte dig, det er ikke 1956! Hvis du virkelig er på udkig efter en stor kamp, ​​så gå ud og finde ham. Det kan være skræmmende i starten, men gør det online er så meget lettere end nærmer sig en person i person. Hvis han ikke reagerer, ingen biggie, bare holde udkig.

[Læs: 10 tips om hvordan man får en fyr til at invitere dig ud på en date ]

Må ikke - får modet

Hvis du følger alle disse tips og messaging fyre, du er interesseret i, men at du ikke får svar, som du ønsker, ikke bliver afskrækket over det. Du ved aldrig, hvilke grunde der fyr har for ikke at skrive tilbage.

Han kunne for nylig har været på en stor første date og ønsker at se, hvor der kommer før at forfølge andre ting. Han kunne have kigget på din profil og indså, at du er på udkig efter forskellige ting i et forhold. Du skal bare ikke kender. Men den ene ting, du absolut ikke bør gøre, er at lade det gøre du føler dig dårligt om dig selv.

Online dating er hård ting, men når det gøres på den rigtige måde, har du mulighed for at opfylde en stor fyr. Start med følgende teser Dos og Don'ts at lave en fantastisk profil. Når din profil er op, så husk at holde åbent for nye mennesker og nye muligheder. Besvarelse af et budskab betyder ikke, du er nødt til at gå ud med nogen, og du aldrig vide, hvem du kan forbinde med.

Prøv at have det sjovt med det, og du vil møde en stor kamp på ingen tid!

[Læs: Funky dating sites ]

Aktuelle artikler