Hvordan til at bryde isen med en fyr

Tænker på at afhente den fyr du kan lide? Godt for dig! Fyrene elsker en pige der er hård og forstår at tage sagen i egen hånd! Her er et par tips om hvordan man kan bryde isen!

Hvordan til at bryde isen med en fyr

Lad mig male dig et lille billede.

Du er i en bar med nogle pige-venner, betyder det ikke noget, og du ser en meget sød fyr. Nej, ridse det. Han er ligesom en total knockout! Han er så varmt, du ikke kan tage øjnene fra ham.

Og han kigger på dig også. Men du er slags langt væk. Og han er med nogle venner også.

Nu, du ønsker at tale med denne fyr så slemt, men hvad kan du gøre? Jeg mener, han har til at komme til dig, må han have set dig kaste øjne på ham. Det er et oplagt tip du gerne vil have ham til at komme over. Mens du var oppe i dit hoved understreger om det faktum, at intet er sket, han er allerede en fod ud af døren. Væk. Evigt. Bare sådan.

Okay, kan dette have været en smule for dramatisk, men du fik min pointe.

Ofte folk er for skræmte til at gøre det første skridt, og de passerer op på store muligheder «årsag til denne. Indrømmet, det er ikke let for alle at sætte sig derude - de fleste mennesker har nogle angst, når det kommer til disse ting. Uanset om det er frygt for afvisning, blive dømt, at bekymre sig om, hvad slags første indtryk du gør - der er altid noget holder dig tilbage.

Det er derfor, vi fremlægger for dig, et par super nemme måder at bryde isen med en fyr i en afslappet måde. Nøglen til at føle mindre akavet om det er at gøre det uden at være for aggressiv eller endda for investeret - du bare at være venlig og chatter. For eksempel:

Spørg ham en tjeneste

Snarere end stumpt viser din interesse med det samme, få ham til at hjælpe dig ud med noget. Viser interesse og sætte dig selv derude kan være skræmmende. Du dybest set giver den anden person til at vælge, om du er god nok til at tale med, eller ej. Dette er den vigtigste grund til at vi intimideret, når det kommer til at nærme sig smukke fremmede.

Men hvis du gør det på denne måde, du rent faktisk at få ham til at investere en lille smule først. Du er ikke at sætte dig op for hans dømmekraft, hvilket gør det så meget lettere. Og det behøver ikke at være en stor ting. Tværtimod bør enhver lille anmodning fungere. Han vil gøre det. Du vil smile og takke ham. Han vil smile. Du vil introducere dig selv. Historien skriver sig selv!

Kommentar på dine omgivelser

For eksempel sige, hvis du er i en butik, og du er begge ser på samme hylde noget lignende "De har den bedste ting her!" Hvis han er interesseret, han vil svare, og du kan prøve og holde samtalen.

Det bedste er - du ikke gør noget, der ville gøre dig utilpas. Du kommentere på noget, mens stående ved siden af ​​ham betyder ikke nødvendigvis at du er interesseret. Plus, det er helt afslappet og okay at gøre i mange forskellige sammenhænge - ligesom en bar, et marked, en tech butik, en café...

Stil ham et spørgsmål

Igen, ved at gøre dette du lægger ham på stedet snarere end at lade ham vide straks, at du kan lide ham. Du gør ham til at tænke over sit svar, og det hele første indtryk ting. I dette tilfælde er den ene 'evaluering' ham. Dens måde lettere end temmelig meget opgiver din magt, så at sige, og sætte dig selv helt derude! Men sørg for at du ikke gå overbord med spørgsmålene. Hold det let og nemt.

Med disse teknikker nærmer behøver ikke at være sådan en skræmmende ting. Du bør være i stand til at bruge en eller alle af disse stort set hvor som helst, når som helst. Og det bedste er - hvis det gøres rigtigt er der bare ingen måde vil du ikke få en god respons. Selv om det ikke fører til datoer, hver gang, det er meget godt for at øge din selvtillid, at komme af angst og lære at tage nogle chancer.

Aktuelle artikler