Sådan at fortælle, hvis en fyr er en spiller

Kunsten at anerkende en spiller er komplekst, især da bedre spilleren jo sværere er det at få øje på ham og kalde ham ud på den. Bliver han virkelig eller spiller han dig? Her er nogle tegn du skal kigge efter!

Sådan at fortælle, hvis en fyr er en spiller

Så er du bekymret du måske være at få spillet? Nå, lad mig hjælpe dig med at komme til bunds i dette og buste lille væsel, før du får for dybt.

Eller forhåbentlig, vil du opdage at han ikke er en scumbag, og du bliver paranoid uden grund.

Disse dage, der kan være sikker? Alle har en dagsorden, så her er tegnene til at hjælpe dig med at finde ud af, om han blot ønsker at komme ind og ud af dine bukser:

1.. Han er kun stor på ord

Men hans gerninger ikke rigtig måle op. Spillerne er super smart, og de kan charmere op et eventyr, for du ivrigt tror på, i en anden.

De ting er, at de ved, hvordan du får dig alle glade og forbløffet lige med de ting, de siger - lidt kompliment her, en sjov historie der, tilfældige forslag til noget, du to kan gøre sammen engang måde i fremtiden, en anden lille kompliment...

Før du ved af det du er faldet for hans charme. Han ved bare, hvordan at male dig denne lille billede med hans ord, der vil give dig lyst til at være en del af det så slemt, du lukker øjnene for det faktum, at der oftere end ikke, han er al snak og ingen dækning.

Tænk over det, han lover ting, han ikke leverer? Har du ofte frustreret med ham, men glem alt om det, efter at han gør en anden af ​​hans fantastiske undskyldninger og taler dig lidt op? Hvis ja, har du måske en spiller i dine hænder.

2.. Han er altid i en tid stykket

Er han nægter at lave langsigtede planer med dig, eller endnu værre - gør dem og annullerer derefter? Har du altid planlægge dine datoer kun en dag i forvejen eller så fordi han hævder, at han ikke har tid?

Hvis disse lyder bekendt, kan du blive blive spillet af denne fyr. Det er den klassiske spilleren farten - gøre det ud som han virkelig ønsker at tilbringe mere tid sammen med dig, men det er bare umuligt på grund af hans arbejde eller noget.

Du ender med at arbejde dig ind i hans tidsplan og han får at sætte i meget lille indsats i det hele, mens du stadig at få sin vej. Hvis siden alt dette får du en fornemmelse af at han har tid til alt det andet, som hænge ud med sine venner, gå ud og sådan, er det ikke rigtig stave 'god' for de to af jer. Fordi han er en spiller.

3.. Han deler ikke vigtige ting med dig

Hvis du ikke har mødt eller hørt om hans venner eller familie, og du har været at se hinanden i et stykke tid nu, chancerne er du ikke nogen, han er faktisk inkorporere i sit liv.

Mere sandsynligt er du bare en af ​​de piger, han leger rundt med uden nogen virkelige hensigter danner en ægte relationer eller få alvorlige med.

4.. Han handler om at få fysiske

Mind dig, hvis han er en reel spiller han ikke kommer til at være uhøflig eller nøjeregnende, i hvert fald ikke i den indlysende måde. Han vil være langt glattere om det. Men pas på - hvis de fleste af hans komplimenter er rettet mod din fysiske udseende, hvis han opfører sig som han er så seksuelt tiltrukket af dig, han kan næsten ikke opfører sig, hvis han også er interesseret i at få den på i soveværelset, før du virkelig har fået at vide hinanden eller erklærede du eksklusivt - det kan meget vel betyde, at det er hans primære mål med dig.

5.. Han er kendt for at trække sig tilbage hver så ofte

Tingene er tilsyneladende går godt, synes han endnu mere ind i dig, end du er til ham, og så pludselig får han kold og fjern, og du ikke rigtig ved, hvad der går gennem hans hoved.

Så hvis han startede være yderst involveret i dit forhold, men trak sig tilbage for ikke at blive involveret i alt, det er en af ​​de klare tegn du bliver afspillet. Han er sikkert videre til den næste pige ved dette punkt, og det er bare hans kujonagtige måde at fortælle dig, at han er over det.

Aktuelle artikler