Sådan at læse hans kropssprog på din date

Du er på en date, og du er helt ind i denne fyr. Han er sjov, smuk og smart i ét. Han har et stort stykke arbejde og synes at have en god familie baggrund. På papiret er han perfekt. Det eneste spørgsmål er, er han ind i dig?

Sådan at læse hans kropssprog på din date

Når du er dating, kan det være svært at fortælle, hvad der løber gennem hans sind. Du kender ham ikke godt nok til at dechifrere mellem, om hans blik over skulderen er en indikation af, at han leder efter en hurtig exit, eller hvis han bare forsøger at anvendelsesområdet ud det nærmeste toilet.

Hvordan kan du fortælle, om han er interesseret, hvis han ikke siger? Du læser hans kropssprog. Den menneskelige krop har naturlige og ofte ubevidst, reaktioner på bestemte følelser. Så selv om han ikke åbne op, er der ting, du kan kigge efter for at foretage denne konstatering på din egen.

Bare besvare følgende spørgsmål:

Er han hælder mod dig eller væk fra dig?

Hvis han læner sig mod dig, betyder det, at han er interesseret, væk fra dig, ikke så meget. Vi er tilbøjelige til at ønske at være tættere på ting, vi nyder. Det er ligesom, når man går ind i et køkken og frisk brød bare kom ud af ovnen. Selv hvis du ikke har til hensigt at tage et stykke ret dengang, du gå over til det, så du fuldt ud kan nyde sin aroma.

Det samme er tilfældet, når du nyder den person, du er sammen med. Du læner dig ind i dem for at fastslå, at en større sammenhæng. Du reducerer det fysiske rum mellem dig i et forsøg på at lukke hullet psykisk såvel. Så hvis han holder hælder mod dig, er det et godt tegn.

Er hans arme og ben krydses, eller uncrossed?

Er korslagte arme mod hans bryst, som om han er en bodyguard, eller er de åbne og afslappede? Krydsede arme er et ubevidst gestus, de er lukker sig af for dig. Det er ligesom deres skjold, de sætter op for at holde deres afstand. Men hvis hans arme er ved hans side, eller at han bruger dem som han taler, det betyder, at han er åben og mere komfortable med at lade dig i.

Krydsede ankler, på den anden side er en god ting. Hvis han hviler ene ankel på toppen af ​​den anden, der siger han er tryg ved dig. Det er ligesom, når han tiltræder sin comfy position på sofaen for at se kampen. Undtagen denne gang, bare du tilfældigvis være stjernen spiller, han holder øje med.

Er hans fødder pegede mod dig eller væk fra dig?

Kig på hvilken måde hans fødder peger. Er hans tæer vender mod dig, eller væk fra dig? Normalt en person peger tæerne i retning af, hvad interesserer dem. Så hvis der er en lige linje fra hans storetå til dig, du har hans opmærksomhed. Hvis ikke, er hans små piggies udkig efter en måde at gå bitte, bitte, bitte hele vejen hjem... uden dig.

Ser han dig i øjnene, eller er han bruge mere tid på at kigge væk?

Når du taler, han opretholde øjenkontakt, eller er han holder scanne rummet? Generelt, hvis nogen holder en god øjenkontakt med dig, betyder det, at de er interesserede, og lytte til, hvad du siger. Nu, hvis han ikke holder en god øjenkontakt med dig, kunne det være en af ​​to ting. Enten er han genert eller han er uinteresseret.

Hvis han er genert, vil han sandsynligvis par søger væk med et lille smil. Det er et tegn på at han kan lide dig, men han er bare nervøs. Ingen smil, han er nok uinteresseret. Hvis han holder scanne rummet, er han enten på udkig efter en anden, der topper hans interesse, eller han forsøger at planlægge sin flugtrute.

Denne særlige tegn er ikke noget, man kan tage på sin egen fortjeneste. I nogle kulturer er det et tegn på respekt for at begrænse øjenkontakt. Eller for meget stirrede kan ses som blot almindelig utryg. Så vil du ønsker at bedømme denne ene sammen med de andre ting hans krop fortæller dig.

Hvad laver han med sin service?

Når han taler til dig, er han holde kører fingrene langs kanten af ​​sit glas eller langs grænsen til hans serviet? Hvis han konstant er gnide noget, hvad enten det er hans vand glas, ølflaske, serviet, gaffel eller hvad sker for at være foran ham, er dette en stor tegn. Hvorfor?

Fordi han ønsker det var dig han havde sine hænder på i stedet. I hans sind, han udtænke hvordan det er at røre dig, så hans hænder ubevidst gå gennem beslutningsforslag. Det er hans måde at leve sin drøm uden mauling dig lige her og nu.

Har han rørt dig overhovedet?

Hvis han er interesseret i dig, vil han træffe alle mulighed, han kan for at gøre din krop forbinde med hans. Måske vil han røre ved hans fod til dit, når han sidder over for dig eller forsigtigt lægge sin hånd på din mens fortæller en historie. Han kunne lægge sin hånd på den lille af din ryg, når du går til din tabel. Det er ligegyldigt, hvordan det sker, pointen er, at det gør.

Nu, hvis han holder sig på afstand, er det ikke nødvendigvis, at han ikke er interesseret. Han kan være lige genert. Så er opmærksomme på, hvor meget plads han holder mellem jer to.

Når du forsøger at regne ud, hvordan han mener om dig, tage et kig på hele sin attitude at se, om du har fanget hans opmærksomhed. Må ikke fokusere på blot én ting, fordi der er altid undtagelser fra reglen. Hvis du har gode vibes, rocke på. Hvis ikke, rocke.

Aktuelle artikler