Sådan bruger couchsurfing som et dating site, og slippe afsted med det

Couchsurfing (CS) er ikke et dating site. Det er en rejsende værktøj site. Men så igen, arbejdspladsen er ikke et dating site, flyet er ikke et dating site, hospitaler er ikke et dating site, begravelse er bestemt ikke et dating site og stadig kan du møde en person, du ønsker at date... overalt.

Sådan bruger couchsurfing som et dating site, og slippe afsted med det

Som ambassadør for CS jeg skulle fortælle dig, at CS ikke er et dating site. Jeg skulle endda minde dig, så hvis du ikke handle på en ordentlig måde.

Når de spørger, hvordan jeg blev en ambassadør jeg sige forbindelser. Ja, jeg kender grundlæggerne af webstedet, jeg kender administrator eller to. Nogle har surfet min sofa, nogle jeg har hængt med at Venice Beach, nogle jeg har delt spiritus med under Akropolis, men nej, det er ikke seng, der fik mig til stillingen.

Til tider har vi joke, at CS ikke er et dating site. Det er en shagging site. På tidspunktet, vi joke, at dem med ingen enkelt affære på CS ikke er hengivne couchsurfers. Sandheden er, at jeg ikke havde nogen sex med en enkelt (eller taget) gæst eller vært. Men jeg har været vidne til par, der har fået der lykkeligt, kan ikke sige nogensinde efter, men lige siden, via couchsurfing.

1.. Gør ikke dating din eneste mål

Hvis du ønsker at bruge CS som en dating site, udelukkende, jeg har nogle dårlige nyheder til dig. Du vil ikke vare længe! De reelle couchsurfers kender til at fortælle, hvis du er der for kulturel udveksling eller kropsvæsker ombytning. Hvis det andet er dit mål, kan jeg anbefale mange steder, for enhver smag. Men CS er ikke én. Finde en dato / affære / kærlighed på CS må kun ske som et biprodukt af dine rejse-relaterede aktiviteter. Det bør ikke preplanned.

2.. Må ikke prøve for hårdt

Denne regel virker på CS og i det virkelige liv. Forsøger hårdt er ikke sexet. Når du gennemser profiler af mennesker på CS, kan du få interesseret i nogen. Det er naturligt. Du ser en profil, der får din opmærksomhed. Du kan lide billederne også. Måske du kan lide kun billederne. Men det er at du er overfladisk. Selv ville Oscar Wilde hævde, at kun overfladisk vil ikke dømme folk ved udseende. Under alle omstændigheder kan du vise din interesse at denne person. Jeg elsker dine billeder vil næppe gøre. Jeg elsker den film også er bedre. Jeg har været til dit land og elskede det, eller jeg ville elske at besøge, er endnu bedre.

Hvis nogen kan lide dig, kan du slippe af sted med fjollede linjer.

Synes ikke at være en spammer, sende kædebreve til hot mennesker. Være kræsen eller i det mindste synes at være.

3.. Vær ærlig i din profil

Hvis du er på udkig efter kinky ting, kan du bruge CS for den slags sjov. Der er queer, polyamory, swingers, singler, og alle former for grupper, der kan hjælpe dig med at finde hvad du behøver. Der er et par, der kan lide at kæmpe med deres gæster. Og det er fint. De åbent tilkendegives, at i deres profil. Hvis det ikke er din kop te, søg yderligere.

Den simple regel er, at hvis man ikke er bedrager, er han velkommen til at åbne (og beholde) profilen. Hvis nogen synes misbrug og stødende på nogen måde, vil hans profil blive lukket. Jeg har modtaget en mail eller to med indhold som "har du prøvet en libanesisk pik?" Og nej det var ikke en fejl. Han havde ikke staver forkert kok. Han havde ikke lyst til at spørge, hvis jeg forsøgte mellemøstlige køkken. Så jeg gav ham negativ reference.

For en couchsurfing nybegynder der var nedslående nok. Han slettet sin profil dagen efter. Jeg gav par af negative referencer og hundredvis af positive. Jeg gav negativ reference til en pige også. Og hun havde ikke ramt på mig. Hun var bare ikke en stærkt anbefales gæst. Hun var ikke nogen, jeg troede kunne passe ind i CS s community. Og det tog en reference for hende at indse, at hun ikke ville fortsætte CS eventyr.

4.. Respekter dine gæster og værter

Når du surfer andens sofa eller nogen kommer til din plads, hvis der er et klik, det synes let at skifte i seng surfing. Alligevel når to mennesker som hinanden, plus de bliver nice, venlig og seriøs omkring couchsurfing, oftere end ikke de vil ikke udtrykke, hvordan de mener om hinanden. Værten ønsker ikke at sætte gæsten i en ubehagelig situation. Gæsten også kan være bange for at virke for krævende. Han bad om et sted at sove. Sådan at bede en anden til at sove med, også?

Så normalt, kan de komme til at tale om, at kun når man er tilbage. Og da begge er rejsende, er det ikke så svært at mødes igen. Og så kan regler om god guest / host ændres.

5.. Mødes på en neutral felt

En anden mulighed er at mødes med lokalbefolkningen eller rejsende besøger jeres del af verden. Rejsende kan være mere eksotiske, lokalbefolkningen mere praktisk, hvis du ønsker dans og romantik til at vare længere. Der er internationale couchsurfers møder dagligt, hele verden. Tjek dit område, eller det sted, du gerne vil besøge til kommende arrangementer.

CS bringer mangfoldighed, så der er en enorm chance for at møde nogen, der kan fange din interesse, og i sidste ende komme ind under huden. Men det bør absolut ikke være den eneste grund til at lade couchsurfing komme under din hud.

Aktuelle artikler