Sådan bruger kropssprog, når dating

Vidste du, at kropssprog og nonverbale kommunikation fyldes op til 93 procent af kommunikation i almindelighed? Du kan blive opmærksom på, hvad du siger, men hvis din krop fortæller en anden historie, han kommer til at samle op på det! Så her er nogle kropssprog SKAL og MÅ IKKE, når det kommer til dating!

Sådan bruger kropssprog, når dating

Da kropssprog er så vigtig, da mange undersøgelser har vist, er det også meget vigtigt, at vi være opmærksomme på, hvad slags budskaber, vi sender uden selv at tale. Man kan sige, at folk er temmelig meget kablede at læse disse nonverbale tegn og fortolke dem uden at tænke over det to gange, eller endda at fokusere og se andens kropssprog.

Så dybest set, du ser en person med deres arme krydset ser nedad, og du bare vide, at de er nok ikke i den bedste humør nogensinde. Nu kan du slags se, hvorfor det ville være vigtigt at justere de budskaber vores krops sende med ens vi forsøger at kommunikere til vores (potentielle) dato. Det er bogstaveligt talt noget, der kan gøre eller bryde dig i dating verden. Altså:

Udføre arbejde på din kropsholdning

Have en god kropsholdning er vigtigt! Ikke blot, når de forsøger at henlede opmærksomheden og få en dato, men i almindelighed. God kropsholdning siger, du er sikker på, du ved, hvad du vil, du er ikke genert, du føler godt...

Det lyder måske vanvittigt, at den måde, du stående eller siddende kan sige så meget om dig, men dens sande - dårlige arbejdsstillinger vil sende et negativt signal til alle, der ser. Stå ret op og stolt!

Ikke viser tegn på nervøsitet

Når du er på en dato viser du er ivrig og nervøs ved at knække dig fingre trykke dem på overfladen af ​​bordet, bider dine negle (Gud forbyde det!), Bider på dine læber eller noget på dette notat er et klart nej -nej!

Din date vil helt sikkert være i stand til at fortælle, at du ikke afslappet og du er alle op i dit eget hoved, og det er kun kommer til at gøre ham til at tænke dig to er ikke klikker. Bliver lidt nervøs, især på den første date, er normalt, men prøv og holde tilbage på snapper og banke.

DO ser indbydende

Igen - kropsholdning! Næste - aldrig sidde med hænderne krydset, aldrig holde op dit hoved i dine hænder osv. Du ønsker at se imødekommende, ikke irriteret eller keder. Ved at ligne du har en god tid, eller i det mindste som om du er vågen, og intet er der, er du øge dine chancer for at blive spurgt ud.

På den anden side - hvis man ser pissed og hvis du er i dårlig humør, det er højst usandsynligt, nogen kommer til at ønsker at genere dig og faktisk starte en samtale.

Må ikke sidde som en dude

Sidder som en lastbilchauffør er ikke gør meget for dig! Okay, måske er du ikke er fortrolig med at være alle ladylike og klar og kram, men ved slutningen af ​​den dag, du er en pige, og du er nødt til at handle som én.

DO indlede fysisk kontakt

Det er et kendt faktum, at når en pige er interesseret i en fyr, hun vil være at indlede kontakt. Med 'kontakt' mener jeg de små ting, at piger gøre for at vise, at de ligesom nogen - ligesom griner noget, han siger, og røre hans arm. Nu er det super vigtigt at holde det lys - ikke går overbord, ikke engang med armen rørende, endsige noget andet!

Må ikke lege med dit hår

Det kan også være et tegn på nervøsitet, men som regel er det bare en grim vane. Twirling dit hår rundt om din finger ser ikke smuk i virkeligheden, det endda gør du synes slags bitchy. Nå, ikke efter nogen undersøgelser eller noget, men det gør, især parret op med irriterende tyggegummi tygges!

DO smil

Som altid er det vigtigste et smil! Det virkelig gør en verden til forskel, og intet du kommunikerer - mundtligt eller nonverbally - vil have den effekt, du ønsker, det skal have, uden et smil!

Aktuelle artikler