Sådan er det nabopige han forelsker sig i

Hvad er det om 'nabopige' vibe, at mænd er tiltrukket af? Har du den vibe? Hvordan kan du få det og gøre den fyr af dine drømme forelske sig i dig? Det er alt her i denne artikel...

Sådan er det nabopige han forelsker sig i

Jeg har noget at fortælle dig... vi er alle 'piger næste døren'! Vi har bare ikke nødvendigvis forstår konceptet, eller vide, hvorfor mænd finder det attraktivt, og så ender vi dækker det hele op med, hvad vi mener mænd ønsker. Crazy stuff. I vores forsøg på at tiltrække mænd, vi ender med at tilsløre den naturlige ting, de finder mest attraktive om os!

Hvem er "nabopige '?

Nå hun ikke nødvendigvis behøver at leve ved siden af ​​ham. Udtrykket refererer til det faktum, at hver gang han ser hende er det tilfældigt, og hun er bare gør hendes ting.

'The Girl Next Door' refererer til en pige, der er naturligt og ubekymret, ikke for optaget af at se godt ud til at tiltrække en fyr opmærksomhed, og en person, der er bare sig selv og som ikke ændrer den måde, hun opfører sig, eller ser sig omkring en fyr, især i en dagligdags situation.

[Læs: Hvordan at flirte med en fyr du kan lide ]

Hvorfor mænd finder denne attraktive?

 • En pige, der er komfortabel med sig selv, selv når hun ikke er gjort op til nitaller, er sexet. Når du betaler for meget opmærksomhed til dine opfattede mangler du kun ender tegning andre folks opmærksomhed på dem. Og oftere eller ej, vil du kun ender med at ligne du overreagerer, fordi dine egne fejl altid er forstørret til dig. Det er usandsynligt, at han ser din krop på samme måde, som du gør.
 • Usikkerhed og manglende selvtillid er distraherende, især når de ting, der mest tiltrækker en fyr til en pige er hendes personlighed i slutningen af ​​dagen. En fyr ønsker at være sammen med en pige, han kan føle sig afslappet rundt, nogen har han ting til fælles med, og kan have en griner med eller nyde stimulerende samtale.
 • Det er de små ting, en fyr finder tiltrækkende om dig - din personlighed særheder og de mystiske ting, du gør bag lukkede døre, når du er bare dig selv, uden publikum. Alle de ting, du kan lide at skjule, det er hvad der gør dig unik og attraktiv!

[Læs: Sådan aktiveres en ven til en kæreste ]

Sådan får 'nabopige' look

Nu ved jeg, jeg har sagt, at det at være en pige næste dør er mere at gøre med din personlighed, men dit udseende afspejler, om du er en lav vedligeholdelse pige eller en høj vedligeholdelse pige. Hvis du går til nabopige udseende så du ønsker at sigte efter lav vedligeholdelse.

Note: Dette betyder ikke være nogen, du ikke - det betyder præcis det modsatte. Det betyder holde op med at være noget, du ikke, skal du ikke prøve for hårdt at "skabe 'dit look. Gå med dine naturlige funktioner i stedet for at forsøge at skabe dem, der ikke er der.

[Læs: En kort guide til ser fantastisk uden makeup ]

Tips til at udnytte din 'naturlige look'...

 • Hvis dit hår er naturligt krøllet eller har en bølge i det, at du altid glatte ud med glatning jern, lade dit hår, så det ting kunne være lige det trick for at få ham til at sidde op og være opmærksomme! Pin det op og lad slyngtråde falde gratis, eller lade det hele løs og vinden pisk igennem... vilde hår er sexet, det minder fyre af rå sex.
 • Nedtone din make-up, så du kan se den reelle form af dine øjne. Make-up kan helt ændre din naturlige funktioner, og du kan være der dækker op fregner han vil falde for...
 • Bær tøj, der er henkastet suggestivt end huden stram og indlysende. Når du forlader en smule til deres fantasi det har flere af en effekt, og enhver fyr vil nyde den hemmelige spændingen spotting sillhouette af din krop under en baggy men sheer top!
 • Gå efter fritidssko. En del af girl-next-door-fornemmelse er hendes nede-på-jorden attitude, så slippe for noget prætentiøse og være behageligt for en ændring. En fyr vil respektere dig for din individualitet og tillid til at bære slacks og undervisere en gang imellem.
 • Find masser af ting at grine og være glad for. Ændring af dit syn på livet og værdsætte den enkelhed af det kan forvandle din vibe og gøre dig synes så meget mere imødekommende.

Hvad andet betyder nabopige gøre det er attraktivt?

Bliver en pige næste dør er ikke kun om at se den del. Her er nogle ekstra tips til at give dig pigen-next-door kant...

 • Kick tilbage og være en af drengene! Må ikke være bange for at rode i, og have nogle sjove. Bestil en øl og drikke af flasken, hvis du er normalt et glas vin pige. Være tilfreds med en takeaway og et Sci-fi flick eller horror-film i ny og næ. Udfordre ham til en af ​​hans computerspil, men don t være alt girly om det - få din konkurrencemæssige streak ud! Det handler om at gøre hinanden føler dig afslappet og godt tilpas, og har masser til fælles.
 • Være en god nabo! Det betyder, at vise medfølelse til folk omkring dig snarere end at vise dom. Tilbyde hjælp når det er nødvendigt, give en hjælpende hånd eller et øre eller en skulder. Menneskelige kvaliteter er lige så vigtige som alle de andre, når det kommer til tiltrækning.
 • Den nabopige bærer hendes læsebriller i offentligheden, fordi hun ikke er forfængelig eller beskæftiger sig med, hvad andre mennesker tænker. Ked af, men læsebriller er cool og sexet! Jeg ville ønske, jeg havde brug for dem.
 • I et regnskyl hun ikke noget imod at blive våd. Høj vedligeholdelse piger skrige fordi deres perfekt glattet hår bliver kruset. Lave vedligeholdelsesomkostninger piger gå lige gennem midten af ​​de største vandpytter, trampet med en fræk smil på deres ansigt!
 • Må ikke være bange for at få rodet, rodet er sjovt, uanset om det er ude i haven at få mudret eller i køkkenet få yummy!

[Læs: Hvordan at forføre en mand uden ham selv at vide det ]

Nederste linje: Bare vær dig selv! Genopdag barnet i. Denne frække uskyld vil gøre dig ubureaukratiske og indtagende.

Aktuelle artikler