Sådan får den fyr du kan lide

Der er denne fyr du vil, men han har ikke engang mærke til dig? Ingen bekymringer. Find ud af, hvordan du får ham til at lide dig tilbage, og så elsker dig ligesom han aldrig har elsket nogen før.

Sådan får den fyr du kan lide

Så har du bemærket en fyr med at halvt smil a la James Dean, som vendte fanget din opmærksomhed. Lige siden du har set ham, du har lyst til dette forvirrede teenagepige, der jagter den hotteste jock omkring gymnasiet og skrive hans efternavn siden hendes fornavn bare for at se hvordan det ser ud i hendes skrot bog.

Nå, hver sygdom er der en løsning. Og denne gang, kaldes det "The Get fyr spillet."

Dette er hvordan man spiller det.

Det er af afgørende betydning for at få ham tror han er ham jagter dig. Ingen gifter sig med sin stalker. Gør ham til at tænke det er dig han virkelig ønsker.

Besøg de steder, du kender han ofte frekventerer, og ikke fortælle nogen, du kan lide ham. Ord synes at sprede sig. Og ja, det lyder meget high school, men ofte par ikke adskilt efter prom night.

Når du går til denne bar, vær ikke genert. Bær noget rødt, måske en kjole og ikke afsløre for meget hud. Du ønsker at være noget, han kæmper for, ikke den chick, der ligner hun er den hyppigste årsag til veneral sygdom i byen.

Da han er omkring, lad ikke sommerfuglens gør du flyver. Fungere så naturligt som muligt i øjeblikket. Må ikke komme videre til ham for hårdt og indlysende. Må ikke handle som Snookie bare for at få hans opmærksomhed.

Flirt med ham og snakke. Vis der er mere til dig end bare udseende.

Nu kontroversielle rådgivning. Tjek hans Facebook-info. Hans yndlingsbog er "The Great Gatsby?" Har bogen i hånden. Ja, det er en smule desperat, men det virker hver gang, piger!

Der er mange varme piger rundt omkring i byen, men ikke mange der rent faktisk gør en månedlig krat for deres intellekt, hvis du ved hvad jeg mener.

Bøger, musik og film er en stor samtale starter - brug det!

Han har til at se, at han faktisk kan tale til dig, og at du ikke er bare et par ben, der kan muligvis spredes for ham.

Hvis samtalen går den rigtige vej, fortælle ham om den lille begivenhed, der lyder som en masse sjov, ligesom paint ball dine gifte venner organisering og du ikke kender nogen fyr, der spiller god paint ball. Nævn du gerne vil vinde.

Hvis han siger ja, det er tid til at stoppe spillet og gå med strømmen.

Hvis han siger nej, det er også tid til at stoppe spillet, fordi drengen ikke er interesseret. Du er ikke desperate, og der er en masse andre fyre, du vil kunne lide i fremtiden.

Sure, kunne han være "alt," men der er andre fyre lige så godt for dig. Også, der er en fælles tro hedder "Hvis det er ment til at være, vil det være." Det er en meget irriterende synspunkt, men i de irrationelle spørgsmål, såsom romantik er det ofte sandt. Selvfølgelig du er i kontrol over dit liv, så det er OK at skubbe denne eller hin måde, men det er kærligheden, der vælger den endelige destination.

Aktuelle artikler