Sådan forføre en Gemini mand

Lær, hvad de særlige kendetegn ved en Gemini mand er, og bruge dem til din fordel! Her er hvordan at forføre den rastløse Gemini!

Sådan forføre en Gemini mand

Du er i horoskop og astrologi? Nå, så her er til dig! Hvis den fyr du har fået dine øjne på en Gemini han sandsynligvis kommer til at dele visse karakteristika af denne Zodiac tegn. Det ville ikke skade at prøve, og nærme sig ham efter hvad det siger om ham.

Her er nogle generelle oplysninger om Gemini, som kan give dig en idé om, hvad de er alle om:

  • deres afgørelse planet er Merkur
  • deres element er luft
  • grundlæggende træk: Jeg tror!
  • styrker: jovial, fleksibel, nysgerrig, god til kommunikation
  • svagheder: egoistisk, rastløs, unpunctual, forvirrende personlighed

Det er almindeligt kendt, at tvillingerne, der er symbolet på Gemini repræsentere deres dobbelte natur. Og kære Gud, er, at stedet på eller er det spot on?! Med en Gemini mand, du vil aldrig vide, hvilken en du får, og der er en stor chance for en tredje og fjerde person, der ser på nogle punkter. Dette er grunden til, naturligvis, forførende én og gøre ham som dig tilbage vil være lidt ekstra svært. Nå, lad os ikke sige svært, men udfordrende, det lyder mere lovende.

Hvis du er villig til at sætte dig selv gennem det anstrengende arbejde med at forsøge at finde denne ene ud og få ham til at gøre, hvad du gerne vil bare vide, at han ikke er typen til at bo på ét sted for længe.

Gemini er rastløse, hvilket betyder, at hvis du ikke formår at fange hans opmærksomhed en anden kommer til at gøre det, i det mindste i nogen tid.

Det er, hvordan de ruller, altid på farten, altid klar, altid vil.

Hvis du er den slags pige, der har brug for eller ønsker konstant beroligelse i kærlighed måske gå til en Gemini er ikke den bedste vej at gå for det er noget, du bør ikke forvente fra ham. Faktisk kunne han være den mest forsigtige fyr i verden, i dag, men bandage til morgen, han kan blive en komplet polar modsatte af den fyr. Så to dage fra det, hvem ved?

Men hvis du stadig er klar til at tage denne udfordring her, hvordan du ville være bedst tjent går om det! At være venlig og en sjov-kærlig person, der kan tale talen frem gå tur ligesom ham selv er sandsynligvis kommer til at fange hans opmærksomhed.

Du skal være den ene er quirky og rastløs med ham aldrig en bedrift ham ned eller forsøger at tæmme hans natur!

Du skal vise ham du er ikke den ene til at prøve og binde ham og tage hans frihed og uafhængighed. Han vil ikke have, at så ikke gør den fejl.

Tror ikke, at danse i takt til sin tromme samtidig gør den forførende del af spillet ikke vil være givende i de senere faser. En Gemini mand kan være kongen af ​​romantik, og de gør stor fædre også!

Så der har du det - bare være den, der kan hamle op med ham mentalt og på ingen tid vil du være en for sikker!

Aktuelle artikler