Sådan forføre en leo mand

Lær, hvad de særlige kendetegn ved en Leo mand er, og bruge dem til din fordel! Her er hvordan du forføre de mægtige Leo!

Sådan forføre en leo mand

Du er i horoskop og astrologi? Nå, så her er til dig! Hvis den fyr du har fået dine øjne på en Leo han sandsynligvis kommer til at dele visse karakteristika af denne Zodiac tegn. Det ville ikke skade at prøve, og nærme sig ham efter hvad det siger om ham.

Her er nogle generelle oplysninger om Leos, der kan give dig en idé om, hvad de er alle om:

  • deres herskende planet er Solen
  • deres element er ild
  • grundlæggende træk: Jeg vil!
  • styrker: energisk, optimistisk, loyal, ærlig, big-hearted
  • svagheder: dominerende, tilbøjelige til jalousi, rethaverisk, egoistiske

Leo trives på opmærksomhed. Det er derfor, han er sjældent set alene. Normalt er han i en gruppe af mennesker, gør, hvad han gør bedst - at holde dem alle underholdt, at være centrum for opmærksomhed og holde alle øjne på ham, hvilket selvfølgelig er, hvad han gør bedst! Det er derfor, de siger, at for at blive tættere på en Leo, skal du først blive hans publikum.

Opmærksomhed, beundring og smiger er, hvad han leder efter, så hvis du ønsker at tegne ham, der er virkelig to måder at gå. Enten være en, der kan pleje mindre om hans åbenlyse råb om opmærksomhed og gøre ham prøve og wow dig, eller danse i takt til sin tromme og fladere din vej til hans hjerte. Begge bør være fremherskende, da Leos elsker deres ego boosts på den ene side, men kan ikke modstå en udfordring på den anden. Betalende er hot 'n' cold bør gøre dig mest godt!

Selv hvis han synes roligt, blide og ligesom flere af en mur blomst ikke narre. Nedenunder det hele skjuler dominerende figur af en ægte leo.

Nu kan det ikke være logisk at mene, at de er generelt oprørende, over toppen og har det større end verdens personlighed, men det er sandt - Leo er en romantisk tegn! Moonlit gåture, solnedgange, levende lys - disse er alle mere end nok til at knalde ham for hans fødder.

Også, de er helt de romancers så du ved, du får et eller andet sted, når han begynder bader dig med opmærksomhed, kærlighed og måske endda gaver til alle få jer alle for sig selv!

Leos er meget rethaverisk. Så, hvad er det kort, du bliver nødt til at spille med? Lad mig høre trommehvirvel - jep, det er jalousi! Hvis du har ham tro, du vil have ham, og på nippet til at ville dig tilbage, men så så meget som selv ser på en anden fyr - du er forpligtet til at gøre hans blod kog! Bliver dominerende bogstaveligt skrevet i stjernerne, når det kommer til denne fyr, så hvis du ønsker din du bliver nødt til at gøre ham kæmpe for dig.

De ting om Leos er, at de tørster alt fra opmærksomhed på kærlighed. De vil have det hele, og vi ved godt, at alle værdsætter det. Så, ja, du ønsker at lade ham prale og gøre sit ting, og få ham til at tænke, at du har, hvad han tjener.

Men du vil også gerne vise ham, at du også er en kraft, man kan regne med, og du er en person værd at kæmpe for.

Som jeg sagde, det er dominans ting, og det er ikke sjovt at forsøge at dominere over en person, der er alt godt! For at få dig en Leo du bliver nødt til at være lidt legesyg killing - sød og dejlig, men med sine kløer på klar!

Aktuelle artikler