Sådan forføre en mand uden ham selv at vide det

Nogle kalder det sexappeal, andre kalder det kunsten at forføre. Gennem historien og mange forskellige kulturer, blev evne til at forføre meget rost.

Sådan forføre en mand uden ham selv at vide det

Nogle kvinder, ligesom den egyptiske dronning Cleopatra selv påvirket kurser af hele imperier med den fornemmelse, de havde på mænd. Men forførelse, ligesom mange andre eksempler i menneskelig interaktion, fungerer bedst, når kvinden ikke engang klar over, at hun gør noget ud over det sædvanlige.

Faktisk er forførende nogen på denne måde ikke kræve, at du gøre meget. Fra min erfaring og praksis, reagerer mænd i den bedste måde, når de anerkender i en kvinde, en enkel, men kraftfuld blanding.

Denne kombination vil give dig mulighed for at forføre en mand uden ham vide det.

Spontanitet vil få dig bemærket

Spontanitet er den vigtigste ingrediens i denne blanding. Hvis du skulle vælge, om at tilbringe tid med en person, der synes spontan for dig, eller en person, der synes anspændt og at over analyser alt, ville du ikke tænke to gange. Det oplagte valg er den spontane én, uanset den situation, du befinder jer i. Selv hvis du er i et erhvervsklima, vil du stadig drages mod de mennesker, der ser afslappet og naturlig.

Det samme gælder i forførelse. Hvis du planlægge alt på forhånd, forudbestemme de ting, du vil sige, og den måde, du handler, er der en nul chance for at virke spontant, selvom du er rigtig god til det.

Forførelse er ikke og bør ikke handle med dig som hovedperson, og den mand, du er interesseret i som publikum. Dit mål er at få nogen interesseret i at møde dig, snurre hans fantasi, men ikke ved at gøre det direkte.

Kun en spontan person kan trække dette fra.

Ingen er vellidt af alle

Nu har dette i tankerne, er du nødt til at acceptere, at ikke alle mennesker på planeten vil finde dig attraktiv. Det bestemmes ikke kun af den måde, du ser - tro mig, en masse mænd tror ikke, at supermodeller og filmstjerner er de flotteste kvinder i verden.

Mænd kan vende rundt, når du går ned ad gaden bare for at få endnu et kig på din perfekte figur eller smukke ansigt, men stadig, der kan være, at en fyr i din bygning, som du virkelig gerne vil mødes, men som af en eller anden ukendt årsag, ikke engang mærke til dig i elevatoren.

Du bør ikke fokusere på den fyr. Han har sine grunde, og du behøver ikke at undersøge dem, eller forsøge at komme på hans radar. Afgørende rolle i denne form for forførelse er at være opmærksom på de mænd, der ikke endda lidt interesserede, og at komme videre. Tvinge dig selv på nogen, der er helt klart ikke ind i dig får dig ingenting, og på samme tid, det dræber også spontanitet i dit udseende.

Vælg at have det sjovt

I stedet fokusere på at have det sjovt. Efter alt, har forførelse skal være sjovt for alle involverede, også selvom manden ikke klar over at han er ved at blive forført.

Gå ud, snakke, flirt, flytte rundt, og møde nye mennesker. Må ikke være bange for at eksperimentere med sociale netværk og bruge teknologien til din fordel.

Forsøg ikke at være noget, du ikke er, og ikke overdrive din seksualitet. Hvis du handler naturligt, det vil flyde på egen hånd. Det bedste ved at forføre en mand uden ham selv at vide det er den overraskende faktor involveret i det.

Ved at være spontan, mindfully naturlig og udadvendt, vil du fange opmærksomhed af mange mænd, men du vil ikke vide, hvem der er præcis indtil de kommer til dig. I dette punkt, vil de blive hooked - de vil ikke være i stand til at sætte fingeren på det, men for nogle grund, vil de føle virkelig tiltrukket af dig.

Du bliver bare nødt til at beslutte, om du ønsker at rulle dem på eller klippe dem løs.

Under alle omstændigheder, vil din forførelse blive en succes, og det krævede kun en knivspids spontanitet og selvaccept.

Aktuelle artikler