Sådan forføre en Sagittarius mand

Lær, hvad de særlige kendetegn ved en Skytten mand er, og bruge dem til din fordel! Her er hvordan du forføre flirtende Skytten!

Sådan forføre en Sagittarius mand

Du er i horoskop og astrologi? Nå, så her er til dig! Hvis den fyr du har fået dine øjne på en Skytten han sandsynligvis kommer til at dele visse karakteristika af denne Zodiac tegn. Det ville ikke skade at prøve, og nærme sig ham efter hvad det siger om ham.

Her er nogle generelle oplysninger om Skytten, der kan give dig en idé om, hvad de er alle om:

  • deres herskende planet er Jupiter
  • deres element er ild
  • grundlæggende træk: Jeg opfatter!
  • Styrker: ærlige, ligefremme, gode kommunikationsevner, intellektuelle, muntre
  • svagheder: tilbøjelige til at ændre, rastløs, har en skarp tunge og en flirtende natur

Ikke underligt du er faldet for en Sagittarian, de absolut har den lille noget noget, der gør alle og ikke kun de damer gå amok! At noget er en slags en livslyst, at ikke mange mennesker har, især ikke i disse dage.

Du vil sjældent finde ham alene.

Normalt er der en menneskemængde der, og de vil altid elsker showet næsten lige så meget som han vil elske at sætte det på for dem. Han er en sand folk person, så hvis du ønsker at komme tæt du simpelthen nødt til at arbejde dig vej gennem mængden og få din chance. Men du behøver ikke tage din tid, han er ikke den ene at dvæle ved noget for længere perioder. Ikke engang relationer!

Ja, en Sagittarian fyr er en komplet og total flirt! Det er her, hans lokkende personlighed, skarpe tunge, åbenhed og sarkasme kommer i spil. Og dreng har han spillet eller hvad? Men du ved sikkert, at allerede se, hvordan han har allerede fanget øjet. Den måde at fange hans på den anden side måske ikke så let som du tror.

Ja, han er en flirt, ja han er super snakkesalig - men vejen til virkelig gnist interesse i en Sagittarian er med hjerner!

Du ønsker ikke at være bare en af ​​pigerne, han henkastet taler til. Der er mange af dem. Han er sikkert træt af dem ved udgangen af ​​samtalen, og at være kede er hvad der gør ham løbe for bakkerne!

Så kan han være omgivet af kvinder, og fører en noget promiskuøs liv, men vejen til virkelig at få ham til at tænke på at slå sig ned er at charme ham med en skarp hjerne. En, der kan sammenlignes med hans.

Når du har fået ham ALDRIG forsøge at tæmme ham helt. Hans uafhængighed vil altid forblive den vigtigste ting i hans liv, og han vil respektere dig mest, hvis han ser dig sætter pris på din egen uafhængighed så godt!

Da han ser du er den type pige, der kan måle op til ham i optimisme og undisputable vilje til at leve livet fuldt ud uden i overensstemmelse med nogen eller noget, vil først da han finde en permanent plads til dig i hans hjerte.

De ting med en Sagittarian mand er, at selv om han kan være lidt af en gamble som en kæreste, vil han aldrig nogensinde være uærlig. Bedrag er ikke i hans natur, og han vil altid være upfront med, hvor han står, og hvordan han føler, selv til det punkt, utilsigtet såre dig med sin ligefremhed.

Han er den slags fyr, der kan drømme op de mest fantastiske ting, og lige når du troede, at han sidder fast i fantasy land, stå op og gøre det hele ske. Så du bedre lærer nu at holde op trit 'årsag at få ham til at sætte farten ned, er ikke en mulighed!

Aktuelle artikler