Sådan forføre en Scorpio mand

Lær, hvad de særlige kendetegn ved en Scorpio mand er, og bruge dem til din fordel! Her er hvordan du forføre stædige Scorpio!

Sådan forføre en Scorpio mand

Du er i horoskop og astrologi? Nå, så her er til dig! Hvis den fyr du har fået dine øjne på, er en Skorpion han sandsynligvis kommer til at dele visse karakteristika af denne Zodiac tegn. Det ville ikke skade at prøve, og nærme sig ham efter hvad der siger om ham.

Her er nogle generelle oplysninger om Skorpionen, der kan give dig en idé om, hvad de er alle om:

  • deres herskende planet er Pluto
  • deres element er vand
  • grundlæggende træk: Jeg ønsker!
  • styrker: karismatisk, loyal, troværdig, tålmodig, omsorgsfuld, lidenskabelig...
  • svagheder: tendens til jalousi, stædig, følsom, egoistisk...

Disse fyre bare sive lidenskab.

Ikke underligt du har en ting for en Skorpion mand! Disse fyre bare sive lidenskab. Det er ligesom, sikker, synes de sammensat og berolige det meste af tiden, men så snart du kigger ind i hans øjne vil du blive trukket i! Og så - du er hooked! Det er nærmest umuligt at holde hovedet koldt, når du har fanget et glimt af branden denne fyr bedrift i. Du vil blive fascineret af den brændende og iltre persona, der er skjult under en dejlig tyk slør af mystik, bare venter på at briste ud og tage over!

Forførende ham betyder at få under alle lagene og lige ind i kernen i hans væsen - så er det tilrådeligt at være klar til hvad du måske afdække. Når han har åbnet op du opdage, at dette er en person, der er i stand til enorm lidenskab! Og at passion er der, i alt, hvad han gør - arbejde, kærlighed, jalousi... Hver enkelt ting!

Ja, en Scorpio mand er meget udsat for jalousi.

Han er rethaverisk i det ekstreme, så vil alle de små drilleri spil gør dig noget godt! Denne fyr vil simpelthen ikke stå for det! En pige, som er klar til at handle løs og flirte over det hele bare for at fange en vis opmærksomhed er ikke den ene for ham! Faktisk vil han se lige igennem enhver form for spil at spille, så ikke gå den vej.

Den måde at forføre en Scorpio mand er rent faktisk at få ham til at forføre dig! Se på det på denne måde - det er en mand, der er meget behageligt i sit eget skind, er han ikke bekymrer sig om, hvad folk tror, ​​han er ikke bekendt med misundelse og lignende følelser og han er frem for alt meget stolt. Så - kan han ikke være den beder!

Han vil ikke tillade dig at fratage ham hans slør af mystik, komme til ham og simpelthen blevet den, der tæmmet ham. Han vil føle sig meget mere i det og meget mere komfortabel, hvis han er den ene går efter dig! Så selvom du nødt til at skabe den slags en følelse bare at brødføde sin ego - gøre det.

Nu betyder det ikke - spille hårdt for at få, eller være uncatchable eller hvad. Som jeg allerede har sagt det vil ikke fungere. Hvad jeg foreslår er, at du prøver at lokke ham med nogle mysterium! Må ikke sætte det hele derude på én gang! Lad ham sonde dig en smule og få interesserede selv!

Når han besluttede du er den ene - så vil du blive overøst med en sådan kærlighed og lidenskab vil du ikke vide, hvad der ramte dig. Mind dig, han er ikke i offentlig fremvisning af følelser, så lad ikke mangel på dem gør dig bekymret. Vær glad, når han er den perfekte fyr til dig. Og sætter pris på det! Du ikke at værdsætte ham vil helt sikkert vække besindelsen, og du ikke ønsker det! Hvis du forbliver den pige, han tror du er der er ikke en person i verden, der kan svaje ham til at tro andet, og han vil være den partner, hver pige drømme om!

Aktuelle artikler