Skulle du date en fyr fra arbejde?

Så er du interesseret i en fyr fra arbejde eller han er interesseret i dig. Du vil gerne date ham, men du arbejder sammen, så det er kompliceret. Hvad gør du?

Skulle du date en fyr fra arbejde?

Dating er svært nok, men tilføjer at arbejde for den samme boss i mix og nu har du fået en helt ny dimension. Du har nu flere ting at overveje, end blot, hvorvidt du kan lide ham, fordi dit arbejde lykke og succes ligger i balance.

Hvis du overvejer at blive involveret med en fyr på kontoret, du virkelig nødt til at spørge dig selv disse spørgsmål først:

Er dit kontor politik forhindre det?

Dette er den allerførste ting du skal overveje. Hvis du beslutter dig til dato ham og dit arbejde har en politik imod det, er det ligegyldigt, hvor meget du kan lide ham, du både vil være ude af et job, hvis beslutter at forfølge nogen form for relation.

Nu, ikke sidde der og tror, ​​at du kan gøre det, og ingen vil finde ud af. Vil du lytte til kontor sladder? Du ville være at skabe en historie, så saftigt, at dine kolleger er nødt til at bære en hagesmæk når de taler om det, fordi de kommer til at savlen over det hele.

Hvis dit arbejde har en skriftlig politik, gennemgå det. Hvis du aldrig fik en kopi, få dine hænder på én og finde ud af, fordi uvidenhed er noget forsvar, når det kommer til de fleste arbejdsgivere. Hvis du er nødt til, så spørg. Sure, kan det være en smule pinligt at gå til din chef og spørge, men det er en hel masse mere pinligt at blive indvarslede ud, fordi du lige fået at give slip.

Hvad er dine holdninger i forhold til hinanden?

Hvis arbejdet giver dig thumbs op og siger, at de kunne pleje mindre, hvis du løb væk og giftede sig med hinanden, er du stadig nødt til at overveje dine positioner i forhold til hinanden. Er du og han lige så langt som virksomheden er bekymret, eller er en af ​​jer over hinanden?

Det er måske ikke synes at noget meget lige nu, men det vil ned ad vejen. Hvis tingene fungerer, og du får forfremmet, kan folk sige var fordi du sover med en overlegen. Ingen kommer til at passe, at du har arbejdet seksten timer dage, seks dage om ugen. De vil helt omgå det punkt, du fortjente det og fokusere udelukkende på det faktum, at du fik det , fordi du er god i sengen.

På flip side, hvis det ikke virker, og en af ​​jer har en højere rang, hvad der sker, hvis den anden er bestået ved en forfremmelse eller skal være disciplineret? Så igen, vil det ikke ligegyldigt, hvad der blev lovligt gjort forkert, fordi det vil blive til et tilfælde af gengældelse, eller kærlighed gået galt.

Hvor meget kontakt har du med hinanden på daglig basis?

En anden overvejelse er, hvor meget du har at gøre med hinanden. Er du to i helt adskilte dele af virksomheden eller er du tiltrådte ved hoften, mens du arbejder, fordi du har begge fået på det samme projekt?

Hvis du er i forskellige områder, kan det ikke være så stor en aftale. Hvis du passerer ham i hallen, eller se ham gå til sin bil om natten, men bortset fra at du ikke har nogen kontakt, så om det virker eller ej, i det mindste er han ikke i dit ansigt hele dagen lang.

Men hvis du er i en position, hvor du er nødt til at være i stand til at arbejde sammen, kommunikere og samarbejde om at få tingene gjort, er du nødt til at tænke to gange. Selv hvis tingene fungerer, og du får sammen godt, hvad der sker, hvis du er uenig på en del af projektet? Er du i stand til at adskille arbejde fra dit personlige liv?

Og, worst-case scenario, han viste sig at være en slug, der brugte dig, og derefter mistet interessen. Hvad så? Hvor effektivt tror du dit arbejde forhold vil være så?

Kan du håndtere at være centrum for din kollega er sladder?

Hvis du forfølge et forhold til den fyr i kontoret ved siden af, skal du have tyk hud. Være rede til at være centrum for kontor sladder. Det betyder ikke noget, hvis du og han har aldrig selv kysset. Rygter spredes hurtigt, og du kan sandsynligvis blive "gøre gerning" i andres sind godt, før det rent faktisk sker.

Du har måske folk undgå dig, fordi de tror, ​​du tager fejl. På den modsatte ende af spektret, kan du have folk befriend du bare at få den sidste udkald snavs.

Og der er noget anderledes ved et forhold, når kolleger kender jer begge. De vil sige ting, de ikke ville normalt sige, fordi de tror, ​​de har ret til. Selv hvis de ikke gør det, må du hellere være parat til at høre det.

Hvordan vil det være, hvis det ikke fungerer?

Frem for alt skal du spørge dig selv, hvad der sker, hvis tingene ikke fungerer. Uanset nogen af ​​de spørgsmål, du allerede har spurgt dig selv, kan du håndtere det modent i tilfælde af, at de to af jer ikke kan se eye-to-eye? Og lige så vigtigt er han moden nok?

Hvis du er både fornuftige voksne, der kan give slip på relationer, der bare ikke er beregnet til at være, så har du relativt få problemer i tilfælde af at du beslutter du ikke bør være sammen. Men kan, hvis kærligheden gør nogen af ​​jer gør skøre ting, en af ​​du har store problemer på hænderne.

Hvordan kan du vide? Hvis du nogensinde har været dumpet af en fyr og svarede ved at stalking ham eller græde ukontrollabelt, hver gang du så ham, kan et kontor romantik gået dårligt fremlægge et problem for dig. Dens én ting at være skør på din egen tid, men det er helt anderledes at sætte dit job i fare, fordi du er såret.

Det samme gælder Kender du noget om hans tidligere adfærd, når hans relationer ikke har arbejdet ud? Det er bedre at finde ud af, før det sker end efter.

Hvordan vil tingene være, hvis det virker ud af det?

Hvis du har gjort det forbi alle disse forhindringer og stadig ønsker at date ham, er du sandsynligvis spekulerer på, hvad der sker, hvis det virker ud af det? Hvad hvis du glip af dit livs kærlighed, bare fordi han tilfældigvis til at arbejde i den næste aflukke?

Ingen men du kan besvare dette. Det er den ene ting om kærlighed. Det trodser logik. Det har altid og vil altid. Så behøver du prøve det? Det er op til dig på dette punkt. Men hvis det ikke virker, og du har problemer, kan du ikke sige, du ikke har advaret.

Aktuelle artikler