Skulle du kysser på den første date

Dating har som standard en række punkter, hvor du næsten helt sikkert bundet til at føle sig utilpas. Kom til det første kys er stressende, og blot skulle beslutte, hvornår er'' det rigtige tidspunkt'' kan drive dig til vanvid.

Skulle du kysser på den første date

Det er derfor en masse kvinder beslutter på forhånd, at de vil kysse på første date, mens andre føler sig klar til at kysse først efter et par datoer, som ikke involverer nogen intimitet.

Her er flere indsigter i spørgsmålet om, hvorvidt du skal kysse på første date.

Kissing er intimitet

Først og fremmest, kysse på munden anses intimitet i næsten alle kulturer. Vores læber er fulde af nerveender, og vores hjerner hurtigt omsætte kysse ind erotiske nydelser. Videnskabelig forskning om emnet har vist, at det mere sandsynligt, at glemme det øjeblik du har mistet dit mødom, end det er at glemme det øjeblik, du fik din første kys.

Det er klart, at vi alle oplever at kysse som en meget vigtig og stærk fænomen. Kissing nogen er et intimt øjeblik, uanset hvor ofte eller hvor sjældent du gør det i dit liv. Altid behandle det sådan.

Undgå første datoer, der ender med et kys

De fleste af jer kan beslutte, hvorvidt du kan lide en fyr virkelig hurtig på den første date. Det betyder, at din grundlæggende fornemmelse omkring ham, og som regel dit instinkt vil fortælle dig'' ja'' eller'' nej''. Lyt til din indre stemme, og når du har lavet din beslutning om ham, udtrykke det så hurtigt som muligt.

Må ikke beregne det eller udsætte det indtil'' rigtige øjeblik,'' og vær ikke bange for at fortælle din date, at du ikke ønsker at gøre noget ved siden det.

Det er OK, hvis du kun ønsker at kysse. Være åben om det, og dit kropssprog vil sende ham et klart budskab. Nogle gange vil du være den, der tager initiativet, så her er 5 måder at starte en første kys. Andre gange vil den mand, du er dating får meddelelsen og kysse dig først.

I sidste ende, er det ligegyldigt. Nyd øjeblikket.

Kysse på første datoer er ikke for dig

Denne beslutning er også et gyldigt en, og du bør aldrig nødt til at forklare dig selv. Giver en lang, alvorlig forklaring kan være overvældende for en mand, der tog dig ud for en dato.

På den anden side ville det være nyttigt at lade din date, at du føler på denne måde. Du behøver ikke at sige det direkte. I stedet kan du spontant nævne det i samtalen, for eksempel ved at bemærke, at selv i high school, har du ikke lide at kysse på din næve datoer.

Ved at gøre dette, vil du få din position kendt til manden din dating, uden risiko for at kigge for koldt. Når du nævner det, så husk at holde stemningen lys og legende. Denne måde, er du subtilt informere ham om, at et kys, ikke er så langt væk, hvis han er villig til at vente på, at anden eller tredje date.

Skift din rutine

Jeg kan ikke give dig et råd, om du skal kysse på første date eller ej. Men, kan jeg råde til at tænke på at ændre din rutine. Hvis du altid kysse på første date, næste gang, så prøv at redde det kys til din anden møde. Det samme gælder, hvis du aldrig kysse på knytnæve dato.

Fra min praksis og erfaring, kan jeg fortælle dig, at udforske forskellige adfærdsmønstre kan lære dig en masse om dig selv. I dette tilfælde, som en ekstra bonus, vil det også gøre dit dating liv en lille smule mere interessant.

Aktuelle artikler