Top 7 samtaleemner på hans sind

De fleste fyre er virkelig hård at knække. De er bare ikke så let på ord, som vi gerne vil have dem til at være, og vi kan ikke altid vide, hvad der er på deres sind. Så tjek vores lynkursus hvordan man taler til mænd - at indføre dig til nogle samtaleemner, som vil hjælpe du chatte ham op og få ham i gang.

Top 7 samtaleemner på hans sind

Alle er anderledes, naturligvis, og du bliver nødt til at lære og overveje sine interesser og personlighed til at vide, hvad han kommer til at nyde at tale om. Hvis han er åben om sine følelser og sætter sig derude kan han være behageligt at fortælle dig om hans familie eller barndom.

Hvis han er lidt butch og mandig det kan foreslå at han er til sport. Hvis han har en ivrig sans for mode, end mode er nok noget han ind.

Men realistisk set - der virkelig kan fortælle? Han kan ligne en komplet jock og være en atomfysiker, der nyder at tale om klassisk musik og renæssance.

Så hvis du stadig komme til at kende ham, og du er ikke helt sikker på, hvad hans aftale er, foreslår vi at holde sig til følgende emner, der normalt har en tendens til at panorere ud, når du taler til mænd.

1.. Fødevarer

Helt ærligt, er der ikke kan lide maden? Fødevarer er stor. Ikke alene forårsager det ligesom holder os i live og kram. Det er en stor samtale emne. Der er bare så meget at sige. Hvad er hans favorit køkken? Er han lave mad? Har du lave mad? Hvad er dit speciale? En stor restaurant, du har været til? Madlavning katastrofe, der skete for dig / ham? Bare holder på flyder.

2.. Sport

Igen, ikke en stor whoop. De fleste fyre som sport, eller i det mindste nogle sportsgrene. De har et favorit hold eller måske de har spillet sport. De se spil, og få alle begejstrede partituret. Det er noget, de nyder, og derfor taler om det skal være sjovt også, især hvis de kommer til at prale om at være en quarterback tilbage i high school.

3.. Hans kæledyr

Spørg ham, om han har en hund, eller et kæledyr. Hvis han gør, vil han elske at fortælle dig om hans bedste lille opløbet.

4.. Musik

Alle får temmelig passioneret om hans eller hendes foretrukne musik, band, osv. Så at tale om genrer han er i, kunstnere, han kan lide eller koncert er han har været til, bør være sjovt. Også, at have samme smag i musik er et stort bonding point for enhver (potentielle) par.

5.. Traveling

Hvem kan ikke lide at rejse? Hvis han har været til interessante steder, eller hvis du har været et sted stor nylig, det er en fantastisk ting at opdrage og tale om. Folk generelt gerne lære om steder, de ikke har været til og dele deres sjov tur erfaringer med andre.

6.. Hobby

Spørg ham om hans hobbyer. Han er bundet til at have nogle. Han kunne være til surfing eller spille guitar, eller måske skriver, hvem ved? Uanset hvad det er, det er noget, han nyder at gøre - og underholdende ting gør for fornøjelig samtale emner!

7.. Underholdning (film & TV)

Musik er temmelig meget en big deal for masser af mennesker, så det har sin egen kategori, men film eller tv-udsendelser er også højt oppe på de fleste fyre 'liste.

Så strejke op en samtale om hans foretrukne show, eller hans yndlings film. At holde det let og nemt og alligevel finde ud af vigtige ting - hvad en mand ure på tv fortæller en masse om hans karakter.

Aktuelle artikler