Top 9 myter om dating - busted

Hvad ville du sige, hvis vi fortalte dig, at du sikkert ved endnu mindre om dating og romantik, end du troede, du gjorde? Det er rigtigt, vi Debunking nogle af de mest almindelige dating myter! Kontroller at se, hvilken en du havde narret så godt!

Top 9 myter om dating - busted

Der er nogle alment accepterede 'fakta' om dating verden, der er bare ikke sandt - ifølge forsker og statistiske data. Men nogle af disse meget dybt forankret i vores tankegang og selv diktere den måde, vi opfører eller føler! Det er på tide, vi kaste disse falske mener!

1.. Kvinder får mere følelsesmæssigt knyttet end mænd

Vi har lært fra en meget ung alder, at kvinder er den "svage" køn eller hvad, så er det kun logisk, at vi er dem, får alle følelsesmæssige, når det kommer til kærlighed og relationer. Ikke sandt! Fyre er i stand til at få følelsesmæssigt knyttet lige så meget som kvinder er - plus, de normalt selv komme til det punkt hurtigere end vi gør!

Hvis du tænker over det, det er endda ganske logisk. Kvinder har typisk dybere relationer og obligationer med deres familie end mænd gør. De har en masse flere mennesker til at betro sig og åbne op for, mens mænd normalt ikke har sådanne obligationer med nogen. Nå, nogen, men deres betydelige andre. Det er derfor, det er nemmere for dem at få fastgjort og endda slags co-afhængige.

2.. Dating for lang tid gør dig en ekspert på området

Uh, hvor omkring det stik modsatte af en ekspert? Ligesom en person, der er ikke rigtig godt i dating verden - se, hvordan du er i virkeligheden stadig dating, har du ikke fundet 'den ene' endnu. Når det kommer til dating, erfaring er egentlig ikke en nødvendighed. Faktisk bliver overdrevent erfarne dating-wise kan faktisk skabe frustration med processen.

3.. Online dating er for weirdos og desperate mennesker

Selvom vi lever i en tidsalder, hvor der er online-alting, dating er stadig for meget for nogle. Og på en havde man ikke kan bebrejde dem. Jeg mener, med alle de skrækhistorier går rundt om online rovdyr og kryber lurende bag en Facebook-profil af en sød 16-årig pige.

Ja, kan internettet være et skræmmende sted. Også, de irriterende reklamer for nogle dating sites, der synes at dukke op overalt, ikke rigtig hjælpe.

Men kendsgerningerne siger forskelligt. Vidste du, at én ud af fem mennesker, som online dating ender gift med den person, de mødtes online? Og over 90 procent af første datoer arrangeret online føre til andet datoer? Virkelig, statistikken er uovervindelig. Så i stedet bashing på det måske skulle du omfavne det.

4.. Jo mere du dato sandsynlige er det du finder nogen

Du kan se, hvorfor det ville være logisk - jo højere tal jo højere odds, right? Tja, ikke rigtig. Eksperterne faktisk foreslå at være temmelig selektiv, når det kommer til at vælge, hvem du dato.

Det er bedre at kun acceptere datoer med de mennesker, der synes, i det mindste på papiret. Ikke at gøre det, og går på hundredvis af dadler uden nogen bestemt udvælgelsesproces er ikke en smart ting at gøre. Det kan i realiteten føre til en dating udbrænding.

5.. Blind datoer er underligt og akavet

Igen er det forståeligt, at en af de mulige scenarier kan være akavet og ubehageligt, men det er ikke det eneste mulige udfald. Blind datoer kan faktisk være en masse sjov, især hvis det er første gang for jer begge. I så fald har du noget at forbinde til højre for bat.

6.. En kvinde kan ændre en mand og rette ham ud

Indrøm det, på et eller andet punkt har vi alle fast troede, vi kan trække det ud! Det hele kommer fra dette kvindelig besættelse af slemme drenge og ønsket om at ændre ham eller noget.

Men den sørgelige sandhed er en mand, der er sat i hans veje vil ikke ændre på grund af en kvinde. Ikke engang den rigtige kvinde. Den virkelige forandringer kun kan finde sted, når han beslutter sig for at trække sig sammen. En kvinde i hans liv kun kan være en af ​​grundene til han beslutter at foretage denne ændring.

7.. Leve sammen før giftes kan kun hjælpe

Igen synes logisk ret? Ja, ja, ikke altid. Sagen er, at se hvordan at få shacked før giftes er egentlig ikke tabu i dag, masser af mennesker gør det af de forkerte grunde.

Normalt er det fordi, de ønsker at teste deres forhold for at se om samliv virker. De vil se på det som blot endnu et skridt i forholdet. Endnu vigtigere - de vil se på det som et skridt, der ikke nødvendigvis betyder, at de vil tage andre skridt fremad.

Nå, før indflytning og helt justere dine finanser til at leve i et sted, betyder det synes let at bare afhente dine ting og forlade, når tingene bliver sure. Men det er så ikke sådan i livet.

En undersøgelse har vist, at par, der levede sammen siden før ægteskabet har en højere skilsmisseprocent. Og de fleste af dem, der ikke blive gift ikke fuldt ud tilfredse med deres ægteskaber.

8.. Når kærligheden kommer du bare vide

Det er den form for tænkning, der gør mig gå OH, HONEY! Jeg får det, jeg virkelig - det ville være åh så romantisk at bare have det magiske øjeblik, når du ser på ham på tværs af rummet, og du bare vide.

Jeg ønsker ikke at sprænge eventuelle bobler her, men at have den endda ske, endsige faktisk planlægge ud, er meget usandsynlig. Normalt, relationer og kærlighed tager arbejde! Ting er ikke altid kommer let, du er ikke bare det samme fejet væk af alt, hvad han gør. Det er livet.

9.. Kærlighed vil erobre alle

Jeg er virkelig en af ​​de mennesker, der tror kærlighed gør verden gå rundt. Men vi har alle fået at se i øjnene, at vi ikke lever i et eventyr. Kærlighed tager arbejde. Og nogle gange, kærlighed er bare ikke nok til at gøre alt andet en eller anden måde falde på plads.

Men det er absolut ikke en misforståelse, at kærlighed er den en af ​​de ting værd at kæmpe for. De ting er - det er ikke kun op til dig, der er (desværre) mange faktorer, der kommer ind i kærligheden ligning.

Aktuelle artikler