10 dyreste sko i verden

Hvis Askepot ikke havde mistet sin glassko, ville hun aldrig har fundet sin prins. Men ville disse sko beslutningstagere og designere være villig til at miste en eneste? Vi taler om nogle af de dyreste sko nogensinde er skabt i verden.

"Faktum er, at nogle gange er svært at gå i en kvindes sko. Det er derfor vi har brug for virkelig særlige dem nu og da at gøre gåtur lidt sjovere." - Carrie Bradshaw

I århundreder har kvinder besat af sko. Fra en simpel overdækning til fødder, skoen har udviklet sig til et stykke kunst og smykker for nogle. Carrie Bradshaw fra Sex and the City tilføjet til eufori sko besættelse og gjorde designere som Manolo Blahnik skinne i den globale arena.

Der er tidspunkter, hvor berømtheder og socialites har måttet punge ud med tusindvis af dollars for et par specialdesignede kristne Louboutins.

Vores liste over top ti dyreste sko i verden vil blæse dit sind. Tusindvis af dollars vil lyde som småpenge i slutningen af ​​dette!

# 10: Nike Socal Air Force 1 Supreme Max

Nike

Det eneste par sneakers har kvalificeret i vores top ti er Nikes So Cal Airforce 1 Supreme Max sko. Sidder stolt på nummer 10, er sneakers encrusted med 11 karat chokolade farvede diamanter. De diamanter udgør omridset af den berømte Nike-logo.

De limited edition sko med champagne diamanter blev tilpasset og bragt til live af Laced Up ejer Ernel Dawkins og C Couture boutique ejer Rita Patel. Disse blev derefter købt af Outkast s Antwan "Big Boi" Patton. Provenuet fra salget gik til Big Boi Big Kidz Foundation.

Big Boi er Nike sko er værd en heftig sum af 37320€. Hvordan vil du gerne til at skyde en kurv i disse dem?

# 9: Slippers fra 18 th Century Indien

Slippers på nummer 9 har en glorværdig stykke historie knyttet til dem. Går helt tilbage til ca 18. århundrede, diamant-og rubin indlejret hjemmesko engang tilhørte Nizam Sikandar Jah, en prins, der engang regerede en rig Princely stat i Indien.

Det siges, at de første diamantminer blev etableret i Nizam har staten Hyderabad, som er den centrale grund til Princes 'rigdom. Nizam har hjemmesko er designet i den traditionelle "mojari" stil, et design, der betyder krøllede tæer og omkranser ankel af håndværksmestre og sko beslutningstagere.

Hjemmesko, designet og skabt omkring 200 år siden var et symbol på royalty og er vigtige på grund af deres historiske betydning i dag. Hjemmesko blev stjålet fra Torontos Bata Museum i 2006 og inddrives senere.

Disse mousserende sko har en anslået værdi af 119.410€ i dag.

Slippers fra det 18. århundrede Indien

# 8: Stuart Weitzman er "Diamond Drøm" Stiletter

Sko designer Stuart Weitzman har fået ry for at skabe uoverkommelige sko. Hans design kommer med et væld af bling og en kombination af sko og smykker. Ikke underligt, at seks ud af ti sko featured her på vores liste er designet af ham.

På nummer 8, er Stuart Weitzman s Diamond Drøm Stiletter. Prydet med over 1400 diamanter der overstiger en samlet vægt på 30 karat, blev disse sko skabt i samarbejde med guldsmed Kwiat. Set i platin 1420 diamanter funklede, og lavet en debut på fødderne af Anika Noni i 2007 for Oscars Red Carpet begivenhed.

The Diamond Drømmen Stiletter er værd 373.140€.

Stuart Weitzman s Diamond Drøm Stiletter

# 7: Ruby Slippers fra "Troldmanden fra Oz"

Skattede som en memorabilia fra den berømte 1939 filmen The Wizard of Oz, blev disse Red Ruby sko båret af Dorothy. Dorothy måtte klikke hælene tre gange for at vende tilbage til Kansas - hvor nemt var der! Oprindeligt var der syv af disse par, hvoraf kun fem tilbage.

De hjemmesko broderet med røde pailletter på organza stof. Disse blev senere dekoreret med butterfly-formede røde strop læder sløjfer, og hver sløjfe havde tre store, rektangulære, rød-glas juveler med mørkerøde signalhorn perler, der er skitseret i rødt glas rhinestones i sølv indstillinger.

De oprindelige rubin sko er værd 497.020€, og er udstillet på Smithsonian Museum.

Ruby Slippers

# 6: # 6: Stuart Weitzman er "retro rose" pumper

Inspireret af modetrends i 1940'erne, skabte Stuart Weitzman disse I-strop Retro pumper. Den klassiske I-strop var en rasende dengang. Rosen pynt på tæerne af retro Rose pumperne består af 1800 farveløse diamanter fra Kwiat.

Den diamant vægt udgør op til 100 karat. Der er 400 flere diamanter indlejret i skoen selv. Tag et nærmere kig på spændet af skoen, og du vil få øje nogle. Udgifterne til denne blændende sko rører 746.270€.

Diablo Cody, Oscar nomineret manuskriptforfatter for "Juno" var roped ind af Stuart Weitzman at gå den røde løber i Retro Rose pumper til Oscars. Men på grund af en kontrovers mellem de to, Cody nægtede at bære pumperne kalder det en "billig publicity stunt" og viste op på Oscars natten i et par enkle guld lejligheder på hendes egen.

Hvad Cody sandsynligvis ikke vidste, var, at en række piger ville dræbe for at spankulere rundt i disse pumper.

Stuart Weitzman Retro Rose Pumper

# 5: Stuart Weitzman er "Platinum Guild" Stiletter

Forestil aftagelige diamanter på dine sko, der kan fordoble op til øreringe eller andre smykker. Stuart Weitzman s Platinum Drøm stiletter er netop det. Lavet af platin stof, 464 pæretræer og rund formede diamanter klæde strappy sko. Oscar nominerede Laura Harring blev valgt til at bære disse million dollar sandaler for 2002 Academy Awards nat under vagtsomme øjne 3 bodyguards.

Disse Platinum Guild Stiletter er værd 813.440€ i dag.

Stuart Weitzman er kendt for at skabe latterligt dyre sko med prangende diamant og ædelsten bling, der senere kan bruges som smykker af ejeren. Whoa!

Stuart Weitzman s platin guld Stiletter

# 4: Stuart Weitzman Askepot Slippers

Selvom ikke glas hjemmesko, er Stuart Weitzman Askepot hjemmesko egnet til en prinsesse. Smukt skabt med Kwiat diamanter vejer 595 karat, er disse sandaler lavet med italiensk læder med en guld glans. De 4 ½ tommer klare hæle stiletter blev båret af sangerinden Alison Kraus til 2004-Oscars. Den rigtige tøffel er encrusted med en sjælden 5 karat amaretto diamant mere værd end 1 million dollars selv.

Askepot hjemmesko er prissat på en cool 5€ mio.

Stuart Weitzman Askepot Slippers

# 3: Stuart Weitzman er Tanzanit Heels

Stuart Weitzman er tanzanit hæle er en blanding af smukke blå tanzanit sten og farveløse diamanter på overdådig sølv italiensk læder. De 285 karat af tanzanit sten sammen med 28 karat diamanter pynte sandal rem og mere ligner en kongelig armbånd end en ankel hylster. Den showstopper i dette sandal er en smuk 16 karat tanzanit dråbe ligner et vedhæng på en halskæde.

Du bliver nødt til at skallen ud 5€ millioner til at lægge hænder på denne mousserende skønhed.

Stuart Weitzman er Tanzanit Heels

# 2: Stuart Weitzman er "Rita Heyworth" Heels

Det andet dyreste sko i verden blev skabt af Stuart Weitzman for skuespillerinden Rita Heyworth.

Inspireret af diva foretrukne øreringe, de sandaler er en åben tå design udsmykket med diamanter, safirer og rubiner. En sensationel brændt sienna farvet satin blev valgt som bilens farve og en smuk flæse sidder temmelig på tæerne. Perler er encrusted i flæse.

Den sene skuespillerinde passeret denne arving-væven værdige hæle til sin datter prinsesse Yasmin Aga Khan, der er den nuværende ejer. Prissat til en kæmpestor 5€ mio disse hæle er ikke til salg. Singer Kathleen "Bird" York blev valgt til at gå den røde løber i disse ekstravagante hæle til 2006 Oscars.

Stuart Weitzman s Rita Heyworth Heels

# 1: The Ruby Slippers fra House of Harry Winston

Nummer 7 på vores liste er den oprindelige Ruby tøffel fra filmen Troldmanden fra Oz, men i 1989, for at fejre 50-årsdagen for filmen, produceret House of Harry Winston, luksus guldsmed og producent af schweiziske ure en kopi af den oprindelige 1938 tøfler.

I modsætning til de oprindelige hjemmesko, der blev smykket med pailletter, blev replika encrusted med rigtige rubiner og tog 2 måneder at gennemføre.

Designet og formet af Ronald Winston blev 1350 karat rubiner og 50 karat diamanter, der anvendes i bedazzling par sko. 1350 karat rubiner svarede ca 4600 stykker af ægte rubiner. Kun den oprindelige Dorothy, har skuespillerinden Judy Garland havde æren af ​​stadigt iført den dyreste par sko i verden.

I øjeblikket værdiansættes ved 5€ mio de røde Ruby Slippers fra House of Winston er de dyreste sko i verden.

The Ruby Slippers (via blindloop.com)

Hvis du havde en chance for at vælge en af ​​disse top 10 dyreste sko i verden, som man ville det så være?  

Aktuelle artikler