10 fall tendenser du bør ikke leve uden

Ønsker du at tilføje et par trendy udseende til din falde garderobe? Denne liste over 10 bærbare sko tendenser vil have at du falder pladask på ingen tid. Find ud af hvordan man kan bære dem, og som celebs er rokkende dem lige nu.

10 fall tendenser du bør ikke leve uden

1.. Farven blok hæl

Dette look giver en retro vibe og fungerer godt i ethvert farveskema. Disse hæle er perfekt dag eller nat og vil hurtigt lyse op i ethvert neutral kjole. Der er virkelig ingen regler, når det kommer til at sportslige farvebloksortering sko. Bare sørg for at gemme farveblok kjole til en separat outfit.

2.. Studs

Studs er overalt i denne sæson. Dette er din chance for at være edgy så vores råd er at udnytte. Hvis du ikke føler overdrevent vovemod, disse Laylajoy lejligheder er perfekt takket være deres eneste linje studs. Det er bare nok til at give dig en forsmag på den tendens, uden dykning i hovedet først.

Se hvordan Blake Lively havde dem her.

3.. Stripes

Striber er ikke bare et nik til nautiske ensembler i sommeren. Sorte og hvide striber er perfekte til ringen for koldere vejr og de sikrer dit fodtøj er alt andet end kedeligt. Klæde dem op med en maxi nederdel, eller holde det afslappet med din favorit par jeans.

Tag et kig på Cameron Diaz casual visning af tendensen her.

4.. Metallic

Disse Jimmy Choos har både sølv og guld accenter. Disse pumper vil pynte ethvert look og LBD (lille sorte kjole) godkendt. Du kan virkelig ikke gå galt med metalfarver uanset om du er i behov for hæle, båd sko eller endda støvler. Denne tendens ser godt ud på alle typer af sko og kan bæres året rundt (bonus for dem af os ikke-celebs, der ikke har råd til at genopfinde vores garderobe hver tredje måned).

Find ud af hvilke designere omfavnede denne tendens i Paris Fashion Week.

5.. Animal print

Disse er ikke bare din typiske leopard og zebra print sko. Disse hæle fra ShoeMint afvige fra de dyreprint fra fortiden. Være parat til at træde ud af boksen i disse Dalmation print pumper. Du vil blive glad for du gjorde.

6.. Fringe

Altid (hemmeligt) begærede biker chick look? Ikke en fan af de maskuline sko? Intet problem. Nu kan du få det udseende og samtidig holde det feminine takket være disse Hillside fringe boots af Flygtig. Et andet plus: Disse støvler er alsidige. De ville se fantastisk parret med Go-To sorte Skinnies eller med en kjole af enhver længde.

Becki Newton valgte at sætte en elegant twist på den tendens her.

7.. Bows

Find dem på pumper, sneakers, og disse Valentino sandaler. Bows tilføjer kvindelighed og giver et sofistikeret, men alligevel ungdommeligt look til ethvert par sko. Grib denne tendens ved buer og bære dem, mens du kan.

Ashley Greene hånt en asymmetrisk version på VIP Comic-Con fest i LA.

8.. Alle, der skinner

Glitter er ikke kun for de teeny-boppers længere. Vi kunne ikke beslutte mellem disse to ankelstøvler fra Asos, så vi besluttede at vise dig begge. Elsker den i dit ansigt-ness af guld støvler og de grå støvler tilbyde en lille antydning af glitter, der er perfekt til dagtimerne slid. Den lilla hued glitter på de grå støvler er en forfriskende ændring fra de populære metalglimmer sko.

9.. Floral print og 10.. Kondisko

Dette look kombinerer tendenser 9 og 10. Sneakers behøver ikke at være forbeholdt børn og sportsfolk. Disse blomsteragtige sneakers af Valentino ville se godt ud i en uventet kombination med din favorit nederdel. Hvis du ønsker at gå en mere traditionel rute, disse demi kiler er perfekte til at blinke din floral flair. Smid dem på med et par skinny bukser og en bluse for et blødt og flirtende look.

Vi elsker hvordan alsidige og feminine disse falder tendenser er. De kan nemt være klædt op eller ned afhængigt af dit humør og din tidsplan. Ønsker du at blande de tendenser lidt? Tilføj et besat håndtaske eller en farveblok tøj til mix. Mulighederne er uendelige med denne sæsons mode. Nu udnytte din kreative energi og få shopping!

Aktuelle artikler