3 tips til at vælge de bedste rejse sko til kvinder

Rejs kunne være udmattende, især hvis det holder længere. Den sidste ting du har brug for er sko, der dræber dine fødder. Derfor er du nødt til at vælge rigtige sko og her er hvordan. Afrejse 3 tips, hvordan man vælger de bedste rejse sko til kvinder.

3 tips til at vælge de bedste rejse sko til kvinder

1.. Komfortabel

Den første og vigtigste ting, når det kommer til at vælge de bedste rejse sko er at sørge for, at skoene er komfortable. De må ikke klemme dine fødder og de må ikke give dig vabler.

Det betyder, at du bør under ingen omstændigheder rejse i helt nye sko, uanset type. Selv nye hjemmesko kunne give dig vabler, indtil dine fødder vænne sig til dem. Hvis du har brug for nye sko til din rejse, købe dem, og bære dem for mindst en uge før turen selv. Den måde vil du give dine fødder lidt tid at vænne sig til dem.

Under alle omstændigheder er den bedste mulighed for at rejse i denne par sko, du har været iført i årevis. Hver pige har mindst et par af dem - du ved, de sko, du følelsesmæssigt knyttet til, og ville bære dem hver dag. De er de bedste rejse sko.

2.. Naturlige materialer

En anden meget vigtig ting ved rejser sko er at vælge dem, der er lavet af naturlige materialer. Dette kan være afgørende, især hvis du går efter en lang rejse.

Årsagen er, at dine fødder vil føle sig bedre i sko lavet af naturlige materialer. Der resulterer i dine fødder lugter meget bedre. Selvfølgelig kan du ikke forvente dine fødder til at være så friske som da du startede turen, men de vil være så meget friskere i sko lavet med naturlige materialer.

Vælg læder eller lærred sko og endnu vigtigere at vælge gode sokker. Sokkerne skal være åndbart, hvis du ikke ønsker at sidde fast med helt våde fødder. For varmere måneder, gå med læder sandaler, der har bredere stropper, der ikke vil skære i din hud.

3.. Flats eller hæle?

Jeg vil altid gå til flade sko til rejse. Simply, jeg tror, ​​at iført høje hæle på en lang, eller endda på en kort rejse er ikke behageligt. det er heller ikke meget sikkert.

Vælg sko, der har anatomiske jorde fordi dine fødder vil være i en mere naturlig position i dem. Hvis du virkelig ikke kan give op iført hæle, hvor de lavere. De bedste af dem er dem, der føler sig som de ikke er selv der. Må ikke vælge stiletter til din rejse. Alvorligt, dine fødder ikke brug for al den lidelse, uanset hvor godt du ser i dem. Bære dem i en pose med dig og sætte dem på, når du har nået din destination, hvis du virkelig ikke kan overleve uden dem.

Hele pointen med at vælge sko til din rejse er at være i stand til at gå, når du når din destination. Det er mere om at føle sig komfortabel end om at se godt ud. Efter at alle, der siger, at du ikke ser godt ud i flade komfortable sko?

Aktuelle artikler