5 outfits til at bære med elektrisk blå hæle

Lav en fed erklæring med sko i trendy, højspænding elektrisk blå farve. Hvis du føler, at dit outfit har brug for en lidt noget ekstra, sparke den op et hak med de elektriske blå hæle. Her er hvordan man matche dem med ting, du allerede har i din garderobe.

5 outfits til at bære med elektrisk blå hæle

Når du vælger dine hæle, ikke går overbord med detaljer, så lad farven tale for sig selv. Det vil også gøre matcher resten af ​​dit outfit lettere.

Go neutral

Få en neutral farvet jumpsuit, i en trendy hulmønster eller frynser. Du kan også gå med en matchende top og shorts, eller en kort nederdel. Den beige eller laks vil forstærke din sommer tan, mens sko vil tilføje en ekstra pop til dit outfit. Prøv flashier sko eller holde dem enkle og accessorize med en sød pandebånd eller lysekrone øreringe.

Go romantisk

En hvid, hippy chic kjole vil arbejde stor med fed farve på dine sko. Kig efter en lys, romantisk materiale, der dækker skuldre, eller find en stropløs kjole med en fluffy nederdel. Enten måde, ikke gå under knæet med længde, du ønsker dine ben til at vise. Vælge en mere klassisk sko form. Accessorize med en chunky ring eller neglelak matcher skoene.

Go rock-chic

En all-black outfit, parret med disse vil gøre dig skille sig ud selv i mængden af ​​denne punk koncert! Mix og match din sorte toppe og bunde, og for en endnu dristigere look i nogle uigennemsigtige strømpebukser kast. Dette kan også være et godt kig til efteråret.

Go farverige

Electric blue ikke kun gå med mørke eller neutrale farver, det kan også komplimentere anden fed farve efter eget valg. Gå med kanariefugl gul eller en Peachy pink, og match tilbehør til dine sko. Gør tilbehør mere afdæmpet for et Prim tresserne 'look, eller gå eksperimentere med en firserne' look. Hold skoene simple eller gå til en mere kantede form og design.

Go afslappet

En simpel hvid tank top med en morder par mørke jeans kan synes alt for afslappet, men noget ud af det med et par højspændingsledninger blå stiletter. Prøv skinny dem, den oprullede stil eller halvfjerdserne bellbottoms med blot et kig på dine sko viser. Dette virker bedst med mørk denim.

Aktuelle artikler