Hvis jeg var en berømthed: shoe edition

Har du nogensinde dagdrømme om hvad du ville købe, hvis pengene var intet objekt? Har du dåne over tanken om berømtheder closets? Vi gør også! Forbered dig på at savle over denne samling af ærefrygtindgydende fodtøj.

Hvis jeg var en berømthed: shoe edition

Én

De er af Alexander McQueen. Hvad mere har du brug for at vide? Dette lys grå farve er guddommelig. Den forfra af denne sko er særligt interessant. Det er slående minder om en høj top sneaker, selv om meget mere elegant og sofistikeret.

To

Disse haj tand Shaft Knee Boots af Givenchy ser så bløde vi ønsker at kæle op med dem på sofaen. De kan bæres med et vilkårligt antal outfits og de er så fejlfri, de kunne gøre selv en sweatshirt ser luksuriøse.

Tre

Ridestøvler. De bringer omgående Kate Middleton til at tænke på. Noget selv fjernadgang forbundet med royalty er en-orden i vores bog. Stuart Weitzman har vundet vores hjerter med sine ridning boot designs, men denne ene er en favorit.

Fire

Du har måske brug for at være superwoman at være i stand til at gå i disse, men det er okay med os. Med en berømthed budget, vi kan bare hyre os selv vanskelige at walk-in-shoe instruktør. De findes, right?

Fem

Disse Madame Butterfly lave støvler af Barbara Bui har nok farve og tekstur til at holde dig Ogling i timevis. Vi ville bære disse til en A-liste Oscar fest, som vi uden tvivl vil blive inviteret til, når vi nå kendis status.

Seks

Vi er slået med disse Dior sorte leopard pumper. De er en dejlig forandring fra den typiske leopard print, og skinnende sølv accenter er perfekte til ferien.

Syv

Disse mandarin ruskind åben tå sandals af Jimmy Choo er snøret med transparent ledning. Vi er tilsluttet på denne detalje, der minder om fiskesnøre. Vi er spændt på at se, om andre designere vil følge trop med lignende stilarter.

Otte

Disse Brian Atwood over-the-knæ støvler lader lidt tilbage at ønske. De har det hele-luksuriøse ruskind, en udsat lynlås bagpå for at give det udseende af ekstra højde og en altid flatterende mandel tå.

Ni

Barbara Bui bliver vores besættelse. Disse flamme metallic læder pumper er lige dele skræmmende og awesome. De ligner de bare kunne bide en ankel, men vi er villige til at tage risikoen.

Ten

Disse skyhøje platforme er fascinerende. Vi har ikke noget problem at beslutte hvad der skal bære dem med, problemet er, hvor ville du bære dem? Alt, hvad vi kan komme op med, er dette: helst sted uden kantsten, bakker, eller omstrejfende småsten, der kan sende dig hurdling ind i næste uge.

Hvilke skoens ville du få, hvis du havde et ubegrænset budget?

Forsidefoto: http://indianshoecollection.blogspot.com

Aktuelle artikler