10 regler for en perfekt pedicure derhjemme

Sommeren er den tid af åbne sandaler og hjemmesko, og hver pige ønsker hendes fødder til at se det bedste. Det betyder ingen sprukne hæle og ingen vabler - kun smukke, glat hud. Find ud af, hvordan man opnår dette på komfort i dit eget hjem.

10 regler for en perfekt pedicure derhjemme

Du behøver ikke at betale en masse penge for at få en pedicure behandling. Du kan gøre en perfekt pedicure i dit eget hjem, bare følge disse grundlæggende regler.

1.. Suge dine fødder

Enhver god pedicure nødt til at begynde med en fodbad. Fyld en plastik vask skål med varmt vand og tilsæt en håndfuld havsalt og et par dråber lavendel olie. Lavender vil gøre dine fødder både glatte og afslappet og følelsen af ​​tunge fødder vil øjeblikkeligt blive væk.

Hold dine fødder i dette bad i 10 minutter og derefter tørre dem med et håndklæde. Det varme vand vil gøre dine fødder bløde og forberede dem på de næste skridt i pedicure. Sørg for at du tør mellemrummet mellem tæerne meget godt, især hvis din hud i følsomme.

2.. En blid massage

Giv dine fødder en blid massage lige efter du har taget dem ud af badet. Det behøver ikke at være noget særligt, bare lægge pres du vil på områder, hvor det føles godt. Prøv at massere hver tå og at være opmærksom på dine såler og dine hæle. Dette vil stimulere cirkulation og dine fødder vil føle sig bedre.

3.. En god krat

Endnu en måde at gøre din omsætning bedre og for at fjerne den døde hud fra dine fødder, er at give dem en god krat. Tag en særlig butik købte krat eller forberede din egen ved at tilføje groft salt i din almindelige shower gel. Brug cirkulære bevægelser til at anvende krat og forsøge at give dine fødder et andet kursus af beroligende massage.

4.. Vær opmærksom på dine hæle

Selvom krat vil fjerne de fleste af de døde hud fra dine fødder, hvis du ikke er virkelig gør pedicure på regelmæssig basis, vil dine hæle sandsynligvis stadig være tør. Tag en speciel fil eller pimpsten og give dine hæle en ekstra krat. Vær omhyggelig med ikke at såre dig selv, det er ikke kommer til at gøre dig noget godt.

5.. Beskæftige sig med vabler

Hvis du tilfældigvis har nogle vabler på fødderne, ikke under nogen omstændigheder punktere dem. Købe specielle vabelplastre. Der er en masse forskellige typer på markedet - prøv et par, indtil du finder den, der passer dig bedst.

Disse plastre er specielt designet til at opsuge væske fra dine vabler, og dermed hjælpe dem med at helbrede hurtigere og ondt mindre. De forhindrer også nye blister fra at vise op og beskytter beskadiget hud. Sørg for at rense området omkring blister rigtig godt, før du anvender gips.

6.. Behandl neglebånd

En masse mennesker tror, ​​at den bedste måde at behandle neglebånd er at skære dem. Dette er imidlertid helt forkert. Skæring neglebånd kan føre til ubehagelige, blødende nedskæringer og det kun gør dem grovere.

I stedet for skæring, anvende særlige neglebånd skyllemiddel og forsigtigt skubbe neglebåndene med specielt konstrueret neglebånd stick. Det er en bedre og en mere permanent løsning end skæring.

7.. Bruge nogle citron

Gnide dine fødder med en kile af citron kan reducere eller helt fjerne den ubehagelige lugt af fødderne. Desuden kan citronsaft fjerne de grimme gule pletter, der kan vises på dine negle på grund anvende ikke-kvalitet neglelak. Tag en kile af citron og forsigtigt gnide det over dine fødder. Vær dog forsigtig, og ikke gøre det, hvis du tilfældigvis har nedskæringer eller sår på fødderne, fordi syre fra citron vil brænde som helvede.

8.. Gør dine negle

Klip dine negle og fil dem. Der er en stor fejl en masse piger, og der er skære dine negle i en halvcirkel. IKKE NOGENSINDE gøre dette, fordi det kan føre til indgroede negle, som, tro mig gør ondt en masse.

Klip dine negle lige stedet og fil hjørnerne, så de gør ikke ondt kødet omkring neglene. Må ikke skære for dybt og være omhyggelig med spidse neglefile. Du ønsker ikke at såre dig selv.

9.. Neglelak

Den store finale i enhver god pedicure anvender neglelak. Køb kun høj kvalitet neglelakker, især hvis dine negle er svage. Lyse, iøjnefaldende farver og multi farve negle er moderne i år, så hvis du føler dig modig nok, kan du prøve en af ​​disse tendenser.

10.. Fugtighedscreme

Efter din neglelak er tør, give dine fødder en sidste massage, anvende fugtighedscreme. Du tror måske, at dine fødder kan tage en masse mere end dit ansigt for eksempel, men de har også brug for omsorg. Købe specielle fod cremer og tage sig af dine fødder, som du gør i resten af ​​kroppen.

Det var det - 10 enkle regler for en perfekt pedicure derhjemme. Anvende dem, og give dine fødder den pleje, de fortjener. Og fortæl mig hvad du synes om disse regler. Hvad er din "pedicure hemmelighed?"

Aktuelle artikler