10 tips til at tage sig godt af dine negle

Vil du gerne have smukke, stærke negle, der ikke chip eller pause? Find ud af, hvordan man tager sig godt af dem ved hjælp af disse 10 tips.

10 tips til at tage sig godt af dine negle

Ladies elsker deres negle. De gør vores hænder ser elegant og feminin, og vi vil gerne have dem til at være stærk og smuk. Men en masse piger derude har problemer med deres negle. Slippe af med disse problemer i dag!

1.. Gummihandsker er dine venner

Må ikke nogensinde gøre retterne eller rengøre dit hjem uden gummihandsker. De kemikalier, du bruger til rengøring er meget stærke og kan virkelig skade dine hænder og dine negle. Ikke kun, at de vil gøre dine negle svagere, kunne de også give dig ubehagelige forbrændinger. Altid gummihandsker ved rengøring.

2.. Calcium geler og neglehærdere

Calcium geler og neglehærdere virkelig kan gøre dine negle stærkere. Men du kan ikke forvente resultater med det samme, er du nødt til at give det lidt tid og bruge produktet regelmæssigt. Jeg plejede at have en meget god neglehærder som jeg ikke kan finde på markedet længere, så hvis du kunne anbefale mig den, du bruger, ville jeg være meget taknemmelig.

3.. Nail cremer

Din regelmæssige håndcreme er nogle gange ikke nok. For at passe godt på dine negle, er du nødt til at få særlige søm cremer. De er normalt ikke dyre, og der er en masse af dem på markedet. Prøv et par, indtil du finder den, der passer dig bedst.

4.. Neglebånd fjernelse

En af de største fejltagelser mange piger gør, når det kommer til deres negle er at skære neglebånd. Dette bør aldrig ske. I stedet gælder neglebånd remover gel eller creme og forsigtigt skubbe dine neglebånd med en neglebånd pind.

5.. Regelmæssig klipning

Du har virkelig ingen grund til at have super lange negle. Ikke kun, at det er upraktisk, men det gør man ser lidt slutty. Hold dine negle på længden, der ikke kommer i en måde din hver dag gøremål og klip dem regelmæssigt. Søm, der er for lang, er også meget mere tilbøjelige til at bryde.

6.. Arkivering og polering

Først og fremmest investere i en god neglefil. Hver gang du klippe dine negle, file dem. Gør dette ved at flytte filen i én retning. Når du flytter den til venstre og højre du faktisk skabe små revner, der svækker dine negle. Polere dine negle ikke oftere end en gang om måneden. Hvis du gør det alt for ofte, kan du gøre dine negle tyndere og svagere.

7.. Let på neglelak

Selvom farverige negle er helt cool, neglelak faktisk gør en masse skader på dine negle. Årsagen er, at neglelakker indeholder acetone, hvilket gør dine negle blød. Må ikke manicure dine negle oftere end en gang om ugen, og køber kun høj kvalitet neglelakker. Hvis din neglelak har bestået sin udløbsdato, smide det højre væk.

8.. Oliebaseret neglelak flytninger

Selv om jeg ikke kender nogen, der stadig bruger acetone-baserede neglelak flytninger, føler jeg, at det er stadig en god ide at nævne det. Den dårlige effekt på acetone på dine negle er tidligere blevet forklaret, så vælger oliebaseret neglelak flytninger. De er meget mindre skadelige for dine negle.

9.. Akryl eller gel negle

Selvom jeg personligt ikke kan lide nogen form for kunstige negle, en masse af mine venner, som har virkelig svage negle sværger, at acryl og gele negle holde dem fra at bryde deres naturlige negle. Så hvis dine negle er svage også, måske du kan vælge en af ​​disse løsninger. Vær dog forsigtig, jeg har hørt nogle piger havde helt dårlige reaktioner på gel og akryl. Også hvis du eller anden måde trækker en acryl negle risikerer du at trække din naturlige negl sammen med det. Og det gør ondt en masse.

10.. Hold dine negle sunde

Ingen behandling eller særlig pleje vil hjælpe dig, hvis du ikke ved, hvordan du holder dine negle sunde. Nu, da der er mere end blot en rådgivning om dette, har jeg dedikeret en hel artikel til emnet. Læs mere om hvordan du holder dine negle sunde.

Så det er disse tips om at tage sig af dine negle, jeg har for dig. Hvad tror du, er de nyttige? Du er velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler