4 nemme måder at se forførende

Sådan ser forførende er et af de spørgsmål, hver pige ønsker et svar også. Og vi har alle hørt så mange forskellige råd om det, kun for at opdage, at en masse af dem faktisk ikke virker. Tjek disse 4 nemme og gennemprøvede tips om, hvordan man ser forførende og blive den pige, du altid har ønsket at være.

4 nemme måder at se forførende

1.. Tøj

Mange kvinder tror, ​​at nøglen til at se forførende er at se provokerende. Jeg må desværre at sprænge denne boble og fortælle dig, at det ikke er sandt. Nylige undersøgelser viser, at fyre faktisk ikke lide piger, der klæder sig alt for provokerende. Så hvis du tror, ​​at den røde kjole med dyb kavalergang er den garanterede udseende, når du ønsker at forføre en person, kan du være forkert.

Det er meget muligt, at du vil gøre det bedre i en bedre par jeans eller en dejlig nederdel og en interessant top. Hele pointen er at se smuk, men ikke til at se ud som om du prøvede alt for hårdt. Og det er præcis, hvad den førnævnte røde kjole siger. En fyr kan endda få en fornemmelse af, at du er temmelig desperat for at finde en person, hvis man ser alt for provokerende.

Alligevel kan du ikke se den måde, du gør hver dag, så hvordan at finde den rigtige ser så? Saml en skjorte med interessante knapper, eller jeans med nogle ansøgning. Saml en satin nederdel eller altid klassiske lille sorte kjole. Spice det hele op med et par pæne sko, men intet også slående, og en interessant halskæde, og du er i for sejren. Husk, at djævelen er i detaljerne, og hvis du ønsker at bringe den lille djævel ud på overfladen, er opmærksomme på dem.

2.. Hår og makeup

Når det kommer til at se forførende, dit hår og makeup er de ting, du bruger mest tid på. Og du bør, især når det kommer til dit hår, da det viser sig, at fyrene elsker det.

Mange mænd vil fortælle dig, at pigens hår er en af ​​de første ting, de bemærker. De fleste af dem vil også fortælle dig, at de foretrækker lang tid at korte hår samt krøllet til glat hår. Så krølle op, give dit hår lidt af et vildt udseende og komme i aktion. Guys plejer gerne at røre dit hår. Lose hår virker bedst alligevel.

Når det kommer til make-up, jeg er nødt til at skuffe dig, men de "røgfyldte øjne ser", er egentlig ikke guys 'kop te. Yup, de rent faktisk siger, at piger med røgfyldte øjne skræmme dem lidt, og de normalt ikke nærme sig dem. De kan ikke lide muligheden for makeup overføre til dem, så hvis du har planlagt på at kysse den fyr i aften, undgå rød læbestift eller en anden slående farve læbestift.

Din makeup skal se ud som det ikke er selv der, og det bør anvendes således, at det sætter dine bedste kvaliteter up front. Foundation, nogle nøgen øjenskygge og en læbestift tæt til den oprindelige farve på dine læber vil absolut gøre det trick. Og hvis det er muligt, ingen lip gloss, viser sig fyrene ikke kan lide at enten.

3.. Kropssprog

Vi har alle hørt om vigtigheden af ​​kropssprog ikke kun, når det kommer til forførelse, men når det kommer til enhver kommunikation formular mellem mennesker. Hvis du ønsker at forføre, at fyren over hele linjen, her er hvad du skal gøre.

Først og vigtigst af alt, at give ham "blikket". Nu skal dette ikke være noget, der ligner stirre eller stirrede, blot et kort kig på det øjeblik, hvor han kigger på dig lige ind i øjnene. Denne øjenkontakt er meget vigtigt, fordi det er hvordan du sender ham det signal, at du er interesseret. Kast i et smil med udseendet, og du er i for at vinde. Smilende er smitsom, så han vil bare nødt til at smile tilbage på dig, og så kan spillet begynde.

4.. Attitude

Når det kommer til at se forførende, din holdning er det vigtigste. For at være forførende, er du nødt til at tro, at du er. Ingen tøj, frisure eller udgør vil hjælpe dig, hvis du stadig tænker på fejlene, du har. Husk, at fyre faktisk ikke se alle de små fejl kvinder er nervøse, og de kan ikke lide kvinder, der ser alt for perfekt.

Fyre som kurvede kvinder, så ikke bekymre dig med de par ekstra pounds du måtte have. Hvis du ved, hvordan at bære din vægt, vil du se fantastisk. Hvis du tror, ​​du er smuk, kan du gøre alle andre mener det samme.

Har i tankerne, at forførelse er mere inde i dig, at det er på ydersiden. Og hvis du ved, hvordan man kombinerer rigtige tøj med rette attitude, vil du være absolut umuligt at modstå.

Hvor forførende føler du?

Aktuelle artikler