4 trin til behandling af solforbrændinger

Sommeren er sæson for solbadning og bruge en masse tid på stranden. Desværre alt dette sjove tider ender med ubehagelige solforbrændinger. Her er hvordan man behandler dem!

4 trin til behandling af solforbrændinger

Undertiden de mest fantastiske dage på stranden, forlader dig med en smertefuld solskoldning. Heldigvis kan du behandle de fleste tilfælde af solforbrændinger derhjemme - kun dens alvorlige former kræver lægehjælp. Hvis du lider af en ikke-så-alvorlige solskoldning, her er hvad du skal gøre for at behandle det effektivt:

1.. Forhindre det

Den bedste måde at være sikker fra solforbrændinger er at forhindre dem. Det er ikke svært at gøre det - alt hvad du behøver er en høj SPF solcreme, solbriller og en hat. Hvis du har lys hud, være yderst forsigtige, da din hud er mere tilbøjelige til at solforbrændinger.

Påfør solcreme mindst 30 minutter, før de forlader huset, og genanvende det hver to timer - vil du være sikker nok til at hænge ud på stranden! Men uanset hvor forsigtig du er, solen stadig har en negativ virkning på huden, så du bør holde sig ude af det fra 11:00 til 17:00.

2.. SOS

Hvis du har undervurderet solen og endte forlader stranden med en grim solskoldning - her er, hvordan man behandler det. Hvis din hud ser brændt, og mener også dårligt, og det gør ondt, skal du køre et køligt bad og suge i den. Efter endt bad, bruge nogle Kalamin lotion, der vil bidrage til at lindre solskoldning symptomer. Selvom anvendelsen Kalamin kan forårsage kløe, det er meget effektiv til behandling solforbrændinger.

3.. Rehydrere

Om sommeren er det meget vigtigt at holde hydreret. Du bør gøre det både inde og ude - drikke masser af væske og tage lunken eller cool, bade for at rehydrere solbrændt hud. Hold dig til vand og ice tea, og undgå at drikke alkohol - alkohol vil dehydrere dig og vil ikke hjælpe at behandle solforbrændinger.

4.. Fugter

Efter et stykke tid vil din hud begynde at føle tør og ubehageligt, og det er når du skal starte fugtgivende. Må ikke anvendes fugtighedscreme til åbne vabler. Hvis du har overfølsom hud, bruge produkter, der ikke parfumeret - de er mindre tilbøjelige til at irritere din hud.

Vælg fugtighedscreme, der indeholder naturlige ingredienser, såsom aloe vera, der har en beroligende effekt, og kan hjælpe dig til at kæmpe solforbrændinger. I stedet for sædvanlige fugtighedscreme, er en anden naturlig sut du kunne bruge yoghurt - anvende det over hele solbrændt hud. Brug unflavored yoghurt og sørg for at det er cool!

Aktuelle artikler